Select køreskole fik mig gennem teoriprøven og kørekortet på først gang og jeg har været glad for min oplevelse med både teorien og kørslen. Hvis du leder efter en køreskole i Helsingør så er dette st... See more
See what reviewers are saying
Tog mit kørekort hos duran nogen år tilbage, har tit tænk på at ville skrive om min dårlige oplevelse her på trustpilot Duran har dårlig attitude og bruger min køretimer jeg bruger mange penge på, på... See more
God undervisning, meget personvenlig og god til at tilpasse tider. Kort enormt hurtigt igennem, 2 måneder, med begge prøver bestået i første forsøg. Varmt anbefales.
Jeg startede kørekort i sep 2023 og sjældent oplevet en så kompetent undervisning og et engagement for at os elever skulle klare os bedst muligt igennem kørekortsforløbet. Der blev lyttet og udvist en... See more
Written by the company
Hos Select Køreskole holder vi dig i hånden fra start til slut! Vi sikrer dig et trygt, behageligt og effektivt forløb, så du får opbygget et solidt fundament, når du selv skal til at færdes i trafikken på egen hånd. Vores team består af kyndige kørelærere med pædagogiske forudsætninger. Vi har sammenlagt over 45 års erfaring indenfor vores branche! Hvad der også er vigtigt, er den fysiske ramme, du befinder dig i under din uddannelse, der skal danne basis for en god indlæring. Vores komfortable faciliteter tilbyder behagelige lokaler med konferencestole, frisk frugt, sodavand, slik og snack og en god atmosfære. Alt dette er de vigtigste ingredienser for et rart, vellykket, hurtigt og sikkert forløb…og det hele til en RIGTIG fornuftig pris! Har du spørgsmål du mangler svar på, er du altid mere end velkommen til at kontakte os eller kigge forbi.
Fiolgade 9A, 3000, Helsingør, Denmark
- info@selectkoreskole.dk
- selectkoreskole.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Super god køreskole
Super god køreskole, Jeg fik dog kun fornøjelsen af at køre med Duran. Duran er en virkelig god kørelærer, man skal dog ikke prøve på at være bedrevidende, når man kører med ham, han kan finde ud af hvad han laver, og det kan jeg ikke sætte en finger på. Duran er god til at forbedrede dig på det værste, også selvom en sådan situation ikke kommer til at opstå.
Det tog mig ca. 6 måneder at få kørekortet i hus, grundet corona, men hver gang der var den mindste chance for at der blev åbnet op igen, så var Duran ved tasterne og havde bestilt en ny køreprøve til mig. Alt i alt en super god køreskole.

elendig oplevedes!
elendig oplevedes!! havde glædet mig helt vildt til at skulle starte op til kørekort, men det endte ud i at være det rene hvælvede. sure kørelærer, lange vendte tider, forfærdiget service
OG JEG KUNNE FORSÆTTE.
jeg ville helt klart anbefalede alle nye køre elever til at vælge et andet sted!

Reply from Select Køreskole Helsingør
Aldrig for sent at tage kørekort
Har nettop taget kørekort i en alder af 45 år.
To super dygtige kørelærer er tilknyttet skolen. Super underholdene teori undervisning, hvor alt bliver forklaret så alle forstår det.
Super køretimer med en sjov og rolig kørelære , som var super dygtig og grundig i sin undervisning .
Fantastisk kørerskole med en behandling…
Fantastisk kørerskole med en behandling af elever i førersædet. I den lækre 2020 model Volkswagen der gør det nemt for en med alt det tekniske. Kan varmt anbefales hele pakken!

God køreskole
God køreskole, med gode priser. Jeg har lige bestået min køreprøve idag, med stor opbakning fra køreskolen. De har nogle gode biler og er rare at snakke med.
Super skøn køreskole med gode priser
Super skøn køreskole med gode priser og søde kørelærere! Kørelærerne er meget fleksible omkring tider, så det passer begge parter! Kæmpe plus hvis man er studerende, eller bare har en travl hverdag.
Jeg havde en dejlig oplevelse med select køreskole, og er super tilfreds med min oplevelse!
Virkelig fed køreskole!!
Virkelig fed køreskole med gode faciliteter. Søde og forstående kørelærer, som er god at lære fra sig
Super god køreskole
Super god køreskole, bestod begge prøver første gang og med kun 1 fejl til teoriprøven. Jeg lærte hurtigt at køre bil grundet et godt valg af en professionel køreskole.
Jeg kan stærkt anbefale Select køreskole
Varm anbefaling af Select Køreskole!
Varm anbefaling af Select Køreskole!
KÆMPE ros til Select Køreskole, og specielt til kørelærer Adam.
Jeg har ikke én eneste gang fortrudt mit valg af køreskole og kørelærer. Fra dag et har der været styr på tingene, og jeg havde hurtigt en idé om, hvordan hele forløbet ville foregå - da man altid var godt informeret.
Duran og Adam havde en professionel tilgang til tingene, samtidig med at der var plads til sjov og humor - og sådan skal det være!
Har intet at klage over. Bestod både teoriprøven og den praktiske prøve i første forsøg, på hurtigst mulige tid - godt vejledt af Adam op til. Det var en sand fornøjelse at møde op til både køre- og teoritimerne. Kunne ikke have ønsket mig en bedre kørelærer.
Duran er bare utrolig dygtig til at formidle teorien på en let forståelig måde og han er altid imødekommende og venlig.
Tusind tak for denne gang, ingen tvivl om at jeg vil anbefale jer til alle dem jeg kender.
Select køreskole er den bedste…
Select køreskole er den bedste køreskole nogen sinde.
Vi havde 2 dejlige underviser Adam og Duran som er super geni til deres arbejde som kørelærere.
Bedste køreskole i Helsingør,
Bedste køreskole i Helsingør,
Jeg har selv taget kort her og kender et par stykker der har, altid fornuftige priser og super service både Duran og Adam er super professionelle !
Super god køreskole
Super god køreskole, og dygtige kørelærere. Undervisning på et niveau alle kan være med på, uden det bliver hverken svært at forstå eller så kedeligt at man falder i søvn.
Søde kørelærere, som tager hensyn til eventuelle skæve arbejdstider, ferier o.l.
Jeg har været ekstremt glad for mit valg af køreskole, og føler at jeg var i rigtigt gode hænder.
Bedste køreskole ever❤️❤️👍🏼👍🏼
Det er den bedste køreskole ever, har aldrig oplevede sådan en rigtig god service. Kørelærererne er de bedste, de er både sjove, man holder pauser når man brug for det og når kørelæren skal på wc så for man lov til at øve sig på at skifte gear og at strække sig, man for lov til at kører til København og Nordsjælland rundt, så jer der har haft en dårlig oplevelse så lav være med at dele det gem det for dig selv og lad være med at sprøde dårlig humør folk bliver ked af det og derefter en dårlig dag, og de prøver at nå alle på en gang men det er altid svært når folk er syge eller har job så ja ellers en rigtig god køreskole ville meget gerne anbefales❤️❤️👍🏼👍🏼
Super køreskole!!
Glad for de gode kører timer jeg havde! Kan klart anbefales! De er meget glade for at kunne lærer fra sig, og man kan have det sjovt på samme tid. Det gjorder ikke var så nervøs! Super tak for god service!
Sjusk, rod og uacceptabel “service”
Startede hos select som en nervøs 17, snart 18’årig pige der få frem til at få kørekort og havde fået forløbet i tidlig fødselsdagsgave af mine forældre...
Det starter skidt, der var dårlig stemning i teorilokalet og ikke rigtig gjort noget for sammenholdet og stemningen...
I køretimerne blev der snakket i telefon fra første time og brugt tid på tank besøg hvor kørelæreren skulle tisse og købe noget at spise...
Da min lægeerklæring røg til embedslægen holdt jeg selfølgelig min kørsel ved lige... men fordi det trak ud og de 3 måneders adgang tid teoritests på nettet udløb og jeg ønskede at købe yderligere 3 måneder for 300kr så overførte jeg pengene til dyrskue og fik samme dag bekræfte de SMS med besked om jeg ville få en kode næste gang han kom ned på Køreskole.... der gik omkring 2-3 uger, trods flere beskeder hvor jeg rykkede for den kode jeg havde betalt for, før jeg fik koden...
Da jeg skulle til teoriprøve glemte de at fortælle mig det og jeg fandt først ud af det da jeg af politiet/prøvestedet fik en påmindende SMS 24 timer før og de havde heller ej fået papirerne jeg skulle have med og fik dem først 1 min før prøven startede og blev der bedt om at skrive under på jeg havde modtaget nogle køretimer jeg endnu ikke havde...
Alle mine papire fik de smidt væk, og da jeg afleverede en ny lægeerklæring i deres brevsprække i deres dør i køreskolen (da den gamle udløb) påstod de at de ikke havde fået den og jeg måtte igen betale en ny...
Det gjorde jeg så, og fik beskeden “bare put den i brevsprækken” men måtte fastholde jeg ville aflevere den personligt...
Virkelig god køreskole, kan stærkt anbefales.
Efter jeg tog et skift fra anden køreskole til select har alt været godt fra top til tå, jeg blev taget godt imod med super god og professionel undervisning. Køretimerne var altid med højt humør og god humor, hvor man følte sig godt tilpas samtidig med det var lærerigt og seriøst. Kan kun anbefale Select, hvor Duran og Adam gør deres arbejde super godt.
Den bedste køreskole med de bedste …
Den bedste køreskole med de bedste kørelærer! Kan klart anbefales.
De nemme og hurtige, og virkelig søde!
Havde en god oplevelse der
Jeg havde en dårlig oplevelse der
Jeg havde en dårlig oplevelse der........
Alt i alt dårlig erfaring

Kan ikke anbefales!
Alt for mange elever på holdene! Vi var pakket over 30 elever ind i et meget lille teorilokale, og kom man ikke i god tid, ville man både få en hård stol og dårligt udsyn. Mængden af elever kunne også mærkes når der skulle bookes køretimer, der gik ofte 2 uger mellem hver køretime, og som ny bilist kan man nå at glemme MEGET i løbet af 2 uger.
Køretimerne var også elendige; når jeg gjorde noget forkert, blev jeg skældt ud over at det var forkert i stedet for at blive forklaret, hvorfor det var forkert og hvad jeg skulle gøre i stedet for. Bilen var ofte fuld af negativ energi og ens selvtillid blev fuldstændig pillet ned. Dette førte til at jeg fuldstændig mistede modet og var vanvittig nervøs hver gang jeg skulle ud at køre, og da jeg endelig skulle til køreprøve troede jeg ikke en skid på mig selv.
Men ikke nok med det, de to kørelærer havde heller ikke styr på tingene; 10 minutter inden jeg skulle til teoriprøve fik jeg leveret mine køre-papirer, selvom jeg dagen inden havde været ude at køre, hvor de ikke havde nævnt noget om nogle papirer der skulle medbringes. Ligeledes var der rod i tingene da jeg skulle på glatbane, hvor der ikke var blevet bestilt tid til mig, selvom jeg havde aftalt tid.
Jeg er selv ret organiseret og havde styr på hvad jeg skulle nå at lære inden den praktiske prøve, men måtte selv aktivt spørge ind til motor osv. for at sikre mig at jeg lærte alt det jeg skulle inden prøven.
Jeg havde min sidste kørelektion 2 måneder efter vi var færdig med teoriundervisningen, herefter tilkøbte jeg 4 ekstra køretimer, og hele forløbet endte med at tag 6 måneder, hvilket er ALT for lang tid!
Alt i alt har det bare været en virkelig dårlig oplevelse og jeg ville ikke anbefale Select til andre, selvom prisen måske frister.