1. Jewellery shop

Written by the company

Hos Seloa ønsker vi at skabe smykker, som ikke kun er smukke, men også praktiske og holdbare i hverdagen. Vores mål er at tilbyde tidløse designs, som du har lyst til at bære igen og igen – uanset sæson, anledning eller trend. Mange oplever, at smykker hurtigt mister farve eller bliver slidte ved daglig brug. Derfor har vi valgt materialer, der kan holde til mere. De fleste af vores smykker er fremstillet i rustfrit stål og belagt med 18 karat guld. Derudover er de forstærket med en slidstærk PVD-belægning, som gør smykkerne mere modstandsdygtige over for ridser og daglig brug. Flere af vores smykker er også vandfaste, så de kan tåle både vand, sved og parfume – noget mange af vores kunder sætter stor pris på i en travl hverdag. Vi designer og udvælger smykker med fokus på alsidighed. Det betyder, at de både kan bæres alene for et enkelt og elegant look eller kombineres med andre smykker for et mere personligt udtryk. I vores kollektion finder du både klassiske og minimalistiske designs samt mere moderne og chunky styles, så der er noget til enhver smag. For os er det også vigtigt, at det føles trygt og nemt at handle hos Seloa. Vi tilbyder hurtig levering og nem retur. Samtidig arbejder vi løbende på at give vores kunder den bedst mulige oplevelse – både før, under og efter deres køb. Hvis du allerede har handlet hos os, betyder din anmeldelse meget for os.

4.2

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Har købt nogle små hjertehoops, de er super fine. Der var hurtig levering og en rigtig god pris.

Hurtig levering, rigtig fint produkt

4 February 2026

Hej Pernille 💛

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 💛
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med dine hjertehoops, samt at både levering og pris levede op til dine forventninger.
Vi håber, du får stor glæde af dem og du er altid meget velkommen igen!

Rated 4 out of 5 stars

Bare OK

Pænt produkt og. Hurtig levering

13 December 2025

Hej Edtvar

Mange tak for din anmeldelse. ✨

Jeg er glad for, at du er tilfreds med smykket og servicen – det betyder virkelig meget!
Rigtig god aften

Alt er OK,hurtig og fint

Alt er OK,hurtig og fint
Hilsen Grethe

9 December 2025

Hej Grethe 💛
Tusind tak for at dele din oplevelse.
Vi er meget glade for at alt gik godt.
Vi håber at se dig en anden gang på shoppen.
Dejlig dag til dig ✨

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er virkelig imponeret…

Jeg er virkelig imponeret over smykkerne fra Majewellery! Kvaliteten er høj, designet er elegant, og leveringen var hurtig. Smykkerne ser endnu bedre ud i virkeligheden end på billederne. Jeg handler helt klart her igen – kan varmt anbefales!

5 December 2025

Hej Simon

Tusind tak for den virkelig fine anmeldelse. ✨

Jeg er glad for, at du er tilfreds med smykkerne og servicen – det betyder virkelig meget!

Skønt at du vil handle hos os igen!

Rated 5 out of 5 stars

Smykkerne lever fuldt op til mine…

Smykkerne lever fuldt op til mine forventninger - de er flotte og i god kvalitet. Nem bestilling og pæn indpakning.

28 November 2025

Hej Yasmin 💛

Tusind tak for de fine ord og 5 stjerner 💛
Jeg er glad for at du kan lide smykkerne og at du har haft en god oplevelse.

Rated 5 out of 5 stars

Flotte smykker til gode priser

Jeg har længe gået og ledt efter et smykkebrandt der sælger enkelte og stilede smykker til en god pris. Det har jeg endelig fundet her hos MA Jewllery. Vandfaste smykker til en fantastisk pris. Det er helt fantastisk!

18 November 2025

Tusind tak Emilia! ♥️

Det er vi meget glade for at høre, at du kan lide smykkerne.
Dejlig dag til dig

Take a closer look