Utroligt god service og meget hurtig levering 😊 Under bestilling lavede jeg en fejl, jeg skrev straks en e-mail til dem og efter kun 5 min havde jeg svar og problemet var løst. De var ekstremt venli... See more
See what reviewers are saying
Lige det her firma vil jeg virkelig gerne anmelde! Og kunne jeg give dem 100 stjerner, så gjorde jeg det. De har opfundet verdens bedste koncept, både hvis du er stresset og/eller trænger til kreativi... See more
Jeg bestilte varer og fik fri fragt. Ville gerne bestille flere varer, og skrev til Selvtid og spurgte, om de kunne slå to bestillinger sammen, så jeg fik fri fragt på begge bestillinger. De... See more
Pt har jeg kun ros til jer! Skriver man, får man hurtigt svar, indpakning på månedens pakke er altid nydelig og indbydende, indholdet spændende og udfordrende. Har nu købt syv eller otte kasser me... See more
Written by the company
Selvtid er til dig der drømmer om at være kreativ og udforske akvarelmalingens fantastiske univers! Vi har gjort det både nemt og sjovt for dig at starte din kreative rejse. Selvtid sælger hovedsageligt alt-i-en bokse, hvor du hver måned modtager alt du skal bruge til at male med akvarelmaling. Hver boks indeholder et fire fantastiske projekter, alle materialer samt trykte- og videoguides til projekterne.
Njalsgade 30A, 5th, 2300, København S, Denmark
- info@selvtid.dk
- selvtid.dk
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Dette er det bedste abonnement jeg har…
Dette er det bedste abonnement jeg har lavet. Jeg bliver hver måned mindet om at tage tid til mig selv oftere end jeg plejer at gøre, som alene mor til en 4 årig. Jeg kan dele projekterne der tager tid op, sådan jeg kan lave det når jeg har tiden og ikke skal skynde mig igennem projektet. Tak selvtid, for at minde mig på at mit mentale velvære er vigtigt og tak for at invitere mig ind i selvtid familien 🥰
-Katrine.
Fantastisk univers for mig som helt…
Fantastisk univers for mig som helt nybegynder (sikkert også for de mere erfarne malere...)
man føler virkelig at man er kommet med i en slags ny familie - og service er HELT i top!
Jeg forstår bare ikke, hvorfor det skulle være en mere ærlig vurdering, at andet tæller med i scoren her på trustpilot - vi er i skrivende stund 22 som alle har givet 5 stjerner, så er det da mærkeligt at man på trustpilot kun scorer 4,3... det giver ingen mening for mig. vi er selv ramt af samme på vores virksomheds-trustpilot.. selvom vi har lutter 5-taller, så vurderes vi ned af trustpilot... det er især svært at opnå god score, hvis man ikke har mange, mange kunder som skriver herinde - så når vurderingerne at blive for gamle til at tælle med... det er skørt!
Og det fortjener Selvtid absolut IKKE!!!
Service udover det sædvanlige 🤩
Jeg har benyttet selvtid siden marts og jeg elsker det! Ikke kun det fantastiske produkt, men også den søde kundeservice og overskud i korrespondancen❤️ skulle der en sjælden gang opstå fejl eller problemer har jeg kun oplevet hurtig action og godtgørelse 🙌❤️
Jeg ville gerne give flere stjerner!! For her er firmaet som springer skalaen!✨
Et medlemskab der giver mere end bare maleteknikker
Selvtid.dk er et vidunderligt koncept, hvor du både får udviklet dine kreative sider, men også får et helt nyt fællesskab med andre ligesindede. Foruden deres skønne månedsbladet, som via abonnement bliver leveret til tiden hver måned, har de også oprettet et super skønt fællesskab på Facebook, som man kan blive medlem af. Her kan man spørge selvtid.dk til råds om ALT. De svarer mega hurtigt, de roser ofte dine billeder, hvis du lægger noget op, og man bliver inddraget i nye kommende tiltag. Desuden er alle medlemmerne derinde så søde og støttende, og man føler sig som en del af noget større!
Deres månedsbokse er lige til at gå igang med, og der er projekter som både nybegyndere og øvede kan nyde.
Jeg elsker alt ved selvtid.dk!! Har anbefalet det til alle jeg kender, og kan kun anbefale andre til at begynde deres selvtids-rejse nu. NUUUU!!!
Årets investering i mig selv!
Jeg er fuldstændig blown away over det her koncept! Her til aften tog jeg hul på introboks 1, og jeg slugte første projekt med farvehjulet råt. Tiden forsvandt bare, mens jeg så, lyttede og lærte om farveteori, som jeg ellers troede, jeg kendte. Jeg blev både klogere, og samtidig hyggede jeg mig i selskab med Sofie og Helena. Måden videoen var optaget på, fik mig til at føle, at vi sad og malede sammen. SÅ hyggeligt. Jeg glæder mig allerede virkelig meget til mine næste projekter.
Konceptet er utroligt gennemført, og man bliver virkelig taget i hånden - både hvad angår materialer, projekter, visuelle guides, videoer og deltagelse på sociale medier. Jeg forventer virkelig at blive dygtig til at male med akvarel nu.
Det her er en investering i mentalt helbred, I’m telling you!
Godt gået, Ladies!
Fantastisk mulighed, klart anbefalelsesværdigt
Fantastisk mulighed for at udforske dine kreative sider. Virkelig gode projekter, der er lette at gå til med videoguides, skitser og de helt rigtige, gode kvalitetsprodukter.
Pigerne er desuden så søde til at lytte, imødekomme og hjælpe dig på vej, hvis du har brug for ekstra remedier eller ønsker til kommende projekter.
Helt klart anbefalelsesværdigt - for både nybegyndere og øvede!
Ny hobby som er svær at slippe
Selvtid.dk har udviklet et fantastisk koncept til os derude som mangler en hobby at fordybe sig i. Akvarelmaling for nybegyndere er den perfekte måde at udfolde sig kreativt, og man kan virkelig se sin egen fremgang igennem projekterne jo længere man kommer. Sofie og Helena er enormt søde, hjælpsomme og yder altid den bedste service. Hvis man står og mangler en ny hobby er dette en enestående mulighed for at komme igang, uden at det hele virker for overvældende, da boksene er pakket med farver, papir og pensler for dig, og video-guides kører i realtid, så du har mulighed for at følge med i dit eget tempo. Tak for et skønt koncept!
Kæmpe fan af konceptet og de to entusiatiske piger!
Selvtid er et genialt koncept, ifølge mig. Siden start har jeg været fan af idéen og de to piger bag. Jeg vil beskrive mig selv som semi-kreativ: jeg kan godt lide at være kreativ, men jeg mangler idéerne og vejledning. Dette får jeg i en Selvtid boks med projekt og de nødvendige redskaber og vejledning. Boksene er hyggeligt “indrettede” og der er lagt tid og energi i både de fysiske og online vejledninger. Når man først går i gang, er det svært at stoppe! Jeg har både siddet alene med min månedsboks, som giver en kæmpe ro og fordybelse, en glæde! Men jeg har også siddet sammen med familien med Mariehønen Mette. Det var så hyggeligt, selvom ingen af os malede til dagligt. Resultatet var ikke i sig selv det bedste, det var samværet! Jeg kan Kun anbefale Selvtid!
Jeg giver dem 5 🌟 fordi det er et…
Jeg giver dem 5 🌟 fordi det er et fantastisk opfindelse, godt produkt, videoer til hjælp, og søde formidler. Selvtid er som en slags meditation ❤️ Selvtid = Selvro 🥰 tak 🙏 giv dig denne gave, der går pulsen ned, der får nye ting til at spirer, og kan dermed glæde andre. 🥰 Tak 🙏
Jeg har fået en ny hobby - tak!!
Hurtig levering, personlig service og virkelig underholdende projekter 😍 Hygger mig så meget med mine Selvtid-bokse og er stolt over de ting jeg har lært. Facebook-gruppen emmer af god stemning og hjælper hvis man er i tvivl 🪄
Den bedste gave til mig selv…
Den bedste gave til mig selv nogensinde. Hele konceptet er fantastisk. Hver boks indeholder nye og spændende produkter. Og både de forskellige projekter og de guides og videoer der er lavet, er så fine og inspirende og ikke mindst lærerige. Jeg er imponeret over hvad jeg selv er i stand til at male efter så kort tid. Og så virker både Helena og Sofie bare så søde og imødekommende i både videoerne, men også når de hjælper online eller man deler de projekter man har lavet. Elsker når jeg kan mærke at personerne bag er så engageret i det de laver. Kan klart anbefales til enhver som ønsker at udvikle sin egen kreativitet og prioritere selvforkælelse. Min 5årige datter er også fan og elsker når hun får lov at være med
Fabelagtigt koncept.
Jeg har modtaget min første into boks og der var gode produkter og videoer som hjælper en med at komme godt i gang med de rigtige teknikkerne og motivation.
De har en god og hurtigt kundeservice.
Anbefaler selvtid til alle dem som gerne vil i gang med og male med akvareller..
Skønne overskuelige projekter
Skønne overskuelige projekter, med god vejledning så man ender med totalt opturs-følelse over malerierne. Materialerne er virkelig lækre og konceptet er gennemført ud i detaljen. Jeg har kun positive kommentarer at knytte om alt fra boksens indhold, videovejledningerne og den tilknyttede facebook gruppe :).
Sublim kundeservice og produkt!
Det bedste abonnement jeg har tegnet til dato! Jeg får prioriteret tid til mig selv og udforsket min kreativitet på en helt igennem meditativ måde med brug af de grundige og letforståelige videoer.
Og så er der en helt igennem fantastisk kundeservice med smil på læben og oprigtig interesse for kunderne.
Bliv endelig ved sådan.
Terapi for sjælen
Fik hurtigt malet mig igennem 1. introboks, super letforståelige videoer, overkommelige projekter, samt motivation for at fortsætte på egen hånd ud i akvarellens glæder. Selvtid kan stærkt anbefales, hvis du ønsker at gøre noget godt og kreativt for dig selv. Ren terapi for sjælen.
Der er altid hurtig og super venlig service, hvis man har spørgsmål eller forslag.
Hej Selvtid
Hej Selvtid
Jeg modtog en boks fra jer i sidste weekend, og har allerede brugt mange gode timer med jeres vare. Dejligt at kunne fordybe sig i nogle fantastiske kreative projekter.
Det bliver ikke sidste gang at jeg bestiller materialer fra jer!
/Henrik
Fantastisk
Fantastisk!
Fede maleoplevelser, gode instruktionsfilm, lækre produkter, hurtig levering og super god service! Tak for et godt produkt Selvtid!
Mvh Nanna
En super god måde at lære akvarelmaling
Har købt måneds abb. hos Selvtid. Super fint koncept. Rigtig gode produkter og videoer som hjælper en med teknikkerne. Jeg er stor fan :)
Har også købt ekstra produkter i webshoppen og det har også fungeret perfekt.
God start! Dejligt man kan pause videoerne!
Jeg har kun modtaget en boks so far, men er ret så vild med at male allerede! 😍 troede jeg ville være et kaos, men det er lettere end jeg havde regnet med, selvom jeg ofte skal pause videoerne, for at øve mig lidt ekstra på det ekstra papir.
SKØNT!!
Super hurtig levering, gode produkter i boksen og er allerede hooked på min nye hobby. Glæder mig så meget til næste måned 😩😍