Sgautogroup

Rated 4 out of 5 stars

Meget imødekommende

Virkelig god oplevelse.
Jeg har mødt 6 forskellige medarbejdere fra salg, ledelse, værksted. De var de sødeste og mest imødekommende medarbejdere.
Selv efter købet hvor der var nogle ting der skulle tjekkes op på var de super søde og klarede alt.
Der er en herinde der skriver at det er en nyopstartet virksomhed. Det kan man godt mærke. Men de virker som om de er godt på vej til at få styr på det hele. De går langt for en god kundeoplevelse.

26 August 2025
Rated 1 out of 5 stars

Købte en Alfa Romeo GT i juni

Købte en Alfa Romeo GT i juni. Der skulle laves en del arbejde på den. Aftalte afhentning efter 3 uger. Fik den først efter 5 uger. Da jeg henter bilen, er rustarbejde ikke færdiggjort. Får at vide, at det må jeg bare acceptere, selv om det var aftalt. Da jeg så skal køre derfra, kommer jeg 150 m, hvor bilen så går i stå. De beholder bilen for at se hvad det skyldes. Måtte tage tilbage til Odense uden bil. Der går et par uger med rykkere fra min side uden nogen aftale. Til sidst beder jeg om en annullering af købet (efter samråd med FDM), som de heldigvis indvilger i. Går yderligere 3 uger inden jeg får det indbetalte beløb tilbageført.
I hele denne proces er de aldrig vendt tilbage på mine spørgsmål, har rykket og rykket for svar, samt de er kommet med diverse løgne. Køb ALDRIG fra denne forhandler.
De værste bedragere. Til sidst et lille råd. Check altid hvem der står som ejer af forhandleren!

26 June 2025
Rated 1 out of 5 stars

STOP

Synd man ikke kan gi minus.
Købte en bil med flere fejl. Sælger nægtede at hjælpe

14 March 2025
Rated 2 out of 5 stars

Min oplevelse med SG Autogroup

Min oplevelse med SG Autogroup - ét par ting, du bør vide
Jeg vil gerne dele min oplevelse med SG Autogroup, i håb om at det kan være nyttig læsning for andre, der overvejer at købe bil derfra. Det er jo altid rart at støtte nye virksomheder – og SG Autogroup er netop en ny aktør på markedet – men det betyder desværre også, at man skal skrue lidt ned for forventningerne, især når det kommer til rådgivning og det overordnede overblik.

Jeg købte en nyere elbil hos dem, og lagde stor vægt på, at bilen ifølge både mundtlige og skriftlige oplysninger fra en medarbejder var dækket af tre års resterende fabriksgaranti og seks år på batteriet. Det var faktisk afgørende for, at jeg valgte at sige ja til handlen – garantien giver jo en form for økonomisk sikkerhed, som er svær at se bort fra.

Senere vælger jeg så, bare for en sikkerheds skyld, at dobbelttjekke garantien direkte hos et autoriseret værksted. Det viser sig så, at garantien i virkeligheden var udløbet mere end et år før købet. Det var ikke en fortolkning eller en misforståelse – det var klokkeklart forkert information.

Efter noget frem og tilbage tilbød forhandleren så en Fragus-garanti på 36 måneder som kompensation. Det var da bedre end ingenting – men lad os være ærlige: det er ikke det samme som en fabriksgaranti, hverken i dækning eller værdi. Det føltes mest af alt som brandslukning.

Derudover var det aftalt, og stod direkte på slutsedlen, at bilen ville blive serviceret hos et autoriseret værksted inden overdragelse. Det skete ikke. Faktisk fik jeg flere gange besked om, at bilen var booket til service, men da jeg følger op, viser det sig, at værkstedet ikke havde hverken en aftale eller plads. Det blev lidt uklart, hvad der egentlig var sket, og SG Autogroup virkede selv usikre på, hvor fejlen lå.

Til sidst vælger jeg selv at tage bilen ind til service. Det var heldigvis muligt at få fakturaen sendt direkte til forhandleren, men det burde jo ikke være nødvendigt, at jeg som kunde selv skal stå for noget, der var lovet på forhånd.

Da jeg hentede bilen, blev jeg desværre mødt af endnu et lidt bekymrende indtryk: Bilen stod parkeret med bagklap åben, dørene ulåste og indholdet frit tilgængeligt – herunder mit eget udstyr, som bestemt ikke var helt billigt. Jeg nævnte det for en medarbejder, som desværre ikke rigtig kunne give en forklaring. Det var ikke fordi han var ubehagelig – han virkede bare ikke til at vide, hvad der foregik.

Som prikken over i’et var bilen heller ikke fabriksindstillet. Tidligere ejeroplysninger lå stadig i bilens systemer – og det burde jo være noget af det mest grundlæggende ved en professionel overdragelse.

Alt i alt vil jeg ikke sige, at alt var elendigt – men der var klart for mange ting, der haltede. For en nystartet virksomhed kan man måske acceptere visse børnesygdomme, men som kunde forventer man stadig, at basale aftaler overholdes, og at informationen man får, er korrekt.

Mit råd til andre:

Få alt dokumenteret – og regn ikke nødvendigvis med, at selv det skriftlige stemmer.

Tjek garantiforholdene selv, direkte hos producenten eller autoriserede værksteder.

Følg op på alt – og forvent ikke, at nogen gør det for dig.

Og sidst men ikke mindst: vær forberedt på at skulle holde styr på processen selv. Så forvent, at du skal agere som projektleder.

Jeg håber, at SG Autogroup med tiden får bedre styr på deres processer. De virker imødekommende nok, men der er desværre stor forskel på god vilje og professionel håndtering.

1 May 2025

SUPER FLINKE MENNESKER!!!

SUPER FLINKE MENNESKER!!!

Jeg købte min Citroen c4 ved dem forleden dag, og de var så hjælpsomme! De tog endda min bil i bytte, som jeg har prøvet at komme af med i lang tid, og så stod de selv for omregistrering og forsikring

Jeg var ikke helt klar over hvilken bil jeg ville have da jeg trådte ind ad døren, så det tog lidt tid for mig at finde den rette bil, så jeg var endda ude og prøvekøre lidt forskellige biler, og der var ingen sure miner fra deres side af, og det kostede mig ikke en krone i benzin

Jeg kan kun sige tommelfinger op herfra, og 5 stjerner

12 June 2025

Hjælpsomme sælgere

Var forbi dem, og det var faktisk en super god oplevelse. De var flinke, lyttede og tog sig tid til at svare på alt uden at virke sælgende eller presse på. Man føler sig bare godt taget imod.

Kan helt klart anbefale Frederik, hvis man gerne vil snakke med nogen, der faktisk gider hjælpe én.

13 June 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte for nylig en Citroen c1 hos SG AutoGroup. Der var et bredt udvalg, og det var rart at man kunne tage sig tid til at kigge rundt uden at føle sig presset. Frederik derfra var rigtig venlig og imødekommende, og jeg fik svar på alle mine spørgsmål uden nogen form for overdrevet reklamation eller salgssnak. Jeg kan varmt anbefale SG Autogroup til folk der leder efter en brugt bil i god stand.

Der skete dog en fejl med bilens radio da jeg tog den ud på prøvetur, men de fik det repereret inden levering. Så alt var til gengæld godt i sidste ende.

7 June 2025
Rated 4 out of 5 stars

Rare og imødekommende

Søde imødekommende ansatte der har hjulpet mig med at finde en god bil til mit behov. Pga lidt bump på vejen fra tidligere ejer leverede de bilen på min adresse nord for Aalborg. Nymalet, nye dæk, service og syn. Alt uden beregning.

5 April 2025

Take a closer look