OPLICHTERIJ
NIET BESTELLEN. OPLICHTERIJ. Je ziet je geld niet terug . Russische of oekranische ‘vrouwen ‘ netjes uitgedrukt , op de voicemail. Bedrijf is volledig niet bereikbaar , telefonisch , mail. NEPPPPPP. €219 naar de ellende .
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Laarsjes in de regen afgeleverd , voor de deur gezet terwijl ik thuis was .Teruggestuurd . Nu wacht ik op mijn geld terug. Maar de Russische , oekranische sprekende dame in een Engels is niet bereikbaar . NIET BESTELLEN BIJ DEZE OPLICHTERS !!!!!!!!!!!!! EN ja , het is gewoon echt via de officiële website van shabbies Amsterdam gegaan.🤮🤮
Ich hatte zwei Paar Schuhe bestellt. Ein Paar kam nach einigen Tgaen an, das andere Paar kam ewig nicht, das Geld dafür behielt man aber ein! Auf Nachfrage gestand man ein, dass der bestellte Schuh ausverkauft sei und ich diesen deswegen nicht erhalten würde (NACH DREI WOCHEN!!!): Das Geld zurück überweisen tun sie trotzdem nicht und behaupteten, dies wäre schon zwei Wochen vorher erstattet worden, was nicht stimmt, da das das Geld für den retournierten Artikel war! Nun geht die Sache zum Anwalt, wenn das Geld nicht kommt! Ganz mieser Shop, nie wieder!!!!
Je koopt laarzen van 200+ euro waar na iets meer dan een jaar de zolen los laten aan de voorkant. Vervolgens kan je de schoenen laten repareren maar valt het buiten de garantie dus mag je dat wel zelf betalen…. Bizar!
Dit zijn de duurste laarzen die ik bezit en in een recordtijd kapot. Ik koop hier echt nooit meer!
Zeer slecht. Heb hier 3 paar schoenen gekocht. 2 paar ging direct de rits kapot. Daar moet ik beide nog mee naar de schoenmaker. En de andere heb ik elke keer maar een dag aan dan doen alle randen van mijn had pijn. Wat een miskoop. En wel de hoofdprijs voor betaald
Na jaren met veel plezier allerlei soorten Shabbies gedragen te hebben, (ik denk dat ik wel 20 paar versleten heb), kocht ik vorig najaar hele mooie Shabbies Chelsea boots. Ik kocht deze niet via de website maar via een andere webwinkel (overigens gewoon voor de hoofdprijs).
De zolen kraakten erg, maar naïef als ik was en vol vertrouwen dacht ik dat dat een kwestie was van inlopen. Toen dat niet zo bleek te zijn heb ik contact opgenomen met de winkel waar ik ze gekocht heb én met de klantenservice van Shabbies zelf. Na het bekende ‘van kastje naar de muur’ traject werd ik afgescheept met een afspraak bij de schoenmaker van Shabbies, die vervolgens nooit reageerde op contact verzoeken.
Kortom, ik zit met een hele slechte kwaliteit laarzen én een waardeloze klantenservice. Ik had echt meer van dit merk verwacht. Na jaren plezier zal ik dit merk niet meer aanschaffen.
Shabbies Amsterdam weet van internet fraude maar waarschuwt haar klanten niet!
Deze web-winkel weet al vanaf december 2023 dat haar site is gekopieerd door een oplichter in HONGKONG. Men plaats echter geen waarschuwing op haar web-site waardoor ik en anderen klanten bestellen via de web-site van de oplichter en worden opgelicht. Op deze wijze werkt SHABBIES AMSTERDAM onveilig internet winkelen in de hand en laat men klanten aan haar lot over.
Zuerst einmal sind meine bestellten Stiefel ab Tag 1 super bequem und warm und mein must-have für diesen Herbst/Winter!
Mir ist leider beim Anziehen eines Stiefels eine der Schlaufen abgerissen. Ich habe den Kundenservice kontaktiert und nach ein paar Tagen eine Antwort bekommen. Ich sollte die Schuhe beim Schuster reparieren lassen und die Rechnung dann an den Kundenservice schicken, damit sie mir diese erstatten. Außerdem soll ich dann 10% vom Kaufpreis als "Entschädigung" zurück bekommen. Ich habe heute die Rechnung per Mail an den Kundenservice geschickt und nach gerade einmal einer Stunde war wie versprochen das Geld per Paypal unterwegs.
Super und auch schneller Kundenservice mit einem tollen Lösungsvorschlag für mein Problem! Danke!
Goede kwaliteit. Bestelling gedaan van meerdere artikelen. Uiteindelijk bleek dat de voorraad op de website niet helemaal actueel was. Eén artikel had ik dus niet ontvangen, in de doos geen notificatie o.i.d. De dag nadat ik mijn ''halve'' bestelling had ontving ik een mail met de uitleg. Dit is fijn maar wel te laat want normaliter had ik al aan de telefoon gehangen en dit kost ons allebei onnodige tijd :-) Als tip bij een bestelling die niet compleet is: kaartje met '' excuses je bestelling is niet compleet, je ontvangt hier nog bericht over in je mail''.
Snelle levering. Erg mooie en fijne schoenen. Uitstekende kwaliteit.
Tevens een snelle retour regeling. Je wordt netjes op de hoogte gehouden over je retournering.
Rückabwicklung und Erstattung bei retournierten Artikeln dauert viel zu lange. Angegeben sind 14Tage. Warte inzwischen 4 Wochen auf mein Geld.
Auf E-Mails wird nicht reagiert!
Zeer fijne webshop, goede levering en bovenal: een top samenwerking tussen bricks en clicks! Ik heb recent mijn 1e paar Shabbies besteld maar bij levering bleek de maat toch niet helemaal juist. Toen bleek dat 39.5 niet meer voorradig was in zowel de webshop en de shop in Utrecht, werd er door beiden hard gezocht naar het juiste paar. Het duurde even maar uiteindelijk kan ik mijn paar het snelst ophalen in Utrecht maar online was ook nog steeds een goede optie geweest. De toon van zowel de winkelmedewerksters als de online klantenservice (mail en facebook) is altijd vriendelijk en geduldig. Ik raad deze website zeker aan!
Learn more about other kinds of reviews.