Sharpvision Reviews 84

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Paar maanden geleden sharpvision tegen gekomen op tt een paar x de live gekeken . Werd enorm nieuwgierig door de enthousiasme van deze jonge man Vorige week me 1e bestelling gedaan erg snel gelev... See more

Company details

1. Sportswear Shop

Written by the company

Bij Sharpvision combineren we stijl en functionaliteit om sportkleding te creëren die jouw vastberadenheid weerspiegelt. Onze kleding is doordrenkt met inspiratie en is ontworpen voor zelfverzekerde mannen en vrouwen met scherpe visies en duidelijke doelen. Kies voor kwaliteit, comfort en een gemeenschap die jouw vastberadenheid omarmt. Word scherp met je visie, word scherp met Sharpvision! ⚡️

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Ben super tevreden 1 x besteld meerdere…

Ben super tevreden 1 x besteld meerdere leggings, alleen 1 product met pre order na een maand niet ontvangen toen bericht, alleen excuses en kreeg later het product wel uiteindelijk.. ik zou ik wel nog bestellen maar geen pre order meer doen

13 February 2026
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisch!! Zo blij mee, geen ellende meer

Ik heb veel sportbroeken geprobeerd van de meest bekende merken. Allen scheurden op de scrunch, of de naden slijten al na een paar keer dragen. Ik heb nu 2 sportbroeken van sharp vision waarvan 1 zonder scrunch die echt van een fantastische stof is en echt heerlijk zit,en eentje met scrunch, die ook geweldig zit en nog steeds heel is na 2 mnd intensief benen trainen. Ik ben er zo blij mee dat ik eindelijk iets echt goeds heb gevonden.

1 February 2026
Rated 5 out of 5 stars

Super service én topkwaliteit!

Na een vertraging bij één setje en wat miscommunicatie over de bezorging, ben ik super snel en vriendelijk geholpen. Ze dachten echt mee en boden direct een passende oplossing aan als excuus. De kwaliteit is top en het ziet er prachtig uit! Ik ga hier zeker vaker bestellen

1 August 2025
Rated 5 out of 5 stars

Wat een fantastisch fijn merk

Wat een fantastisch fijn merk, ik bestel hier geregeld en ben echt meer dan zeer tevreden.
Service is altijd goed en vriendelijk.
Producten zitten allemaal heerlijk en van goede kwaliteit. SV is echt een heel fijn merk.

20 June 2025
Rated 5 out of 5 stars

Kledij is van topkwaliteit!

Supertevreden met m’n Sharpvision gear! Zit lekker, goede stof voor zware trainingen (kracht, hyrox,
lopen…) en het ziet er strak uit. Ik draag de kledij zelfs dagelijks, En die TikTok Lives? Altijd gezellig én handig om nieuwe drops te spotten. Aanrader!

9 June 2025
Rated 1 out of 5 stars

bestelling nooit ontvangen

bestelling nooit binnen ontvangen, of mijn geld terug gekregen. ik heb hier tijdens de valentijnsale besteld, na een interactie in een livestream op tiktok. ik werd goed geholpen met advies over welke maat en welke sportlegging het best bij mij zou passen. eenmaal besteld kreeg ik een bevestigingsmail met daarin de informatie dat mijn bestelling geplaatst was, helaas had ik na 4 weken nog geen bericht gekregen dat mijn bestelling onderweg was, dus besloot ik een dm te sturen. ze vertelde mij dat mijn bestelling niet meer op voorraad was en zo snel mogelijk zou komen, ze verwachtte 2-3 weken. 3 weken verder en ik hoorde nogsteeds niks, dus besloot ik weer te dm’en. ze verwezen me door naar hun klantenservice, hun vertelde me dat ik mijn producten niet meer kon ontvangen en maar genoegen moest nemen met een waardebon, want geld terug kon niet ivm een nieuw betalingssysteem, heel apart aangezien ik hier niks aan kan doen. ik heb de waardebon niet geaccepteerd, aangezien ik niet tevreden ben met de service en de communicatie. niet zoals het hoort te gaan lijkt mij.

28 April 2025
Sharpvision logo

Reply from Sharpvision

Beste,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons oprecht te horen dat uw bestelling niet naar wens is verlopen. We begrijpen dat dit voor veel frustratie heeft gezorgd, en daarvoor bieden wij onze oprechte excuses aan.

Het is absoluut niet onze bedoeling om onze klanten op deze manier teleur te stellen. We streven altijd naar een uitstekende service en communicatie, en het is duidelijk dat we in uw geval niet aan die standaard hebben voldaan.

Wij willen dit graag rechtzetten en u alsnog een passende oplossing bieden. Zou u ons alstublieft willen mailen op Info@sharpvision.nl met uw bestelgegevens? Ons team staat klaar om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Beste gymkleding

2 leggings besteld. Super fijne stof en goed elastisch! Schijnen niet door en een goede taille band. De service is perfect, mocht er iets zijn kan je er snel terecht!

29 May 2025
Rated 2 out of 5 stars

Had meerdere legging van dit merk…

Had meerdere leggings van dit merk besteld alleen waren er 2 geschreurd na een pas 1 of 2 keer dragen, erg zonde van het geld want ze lijken in eerste instantie van goede kwaliteit. Sportbh’s zijn wel goed.

3 April 2025
Sharpvision logo

Reply from Sharpvision

Bedankt voor je review! Wat jammer om te horen dat twee van je leggings zijn gescheurd na zo kort dragen. Dat is natuurlijk niet de kwaliteit die we willen leveren!

We willen dit graag voor je oplossen. Zou je contact met ons willen opnemen via mail: Info@sharpvision.nl met je ordernummer? Dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze sport-bh’s! We waarderen je feedback en staan klaar om je te helpen. 💙

Team Sharpvision

Aanrader!!

Ik kom altijd in de live, super goed geholpen ze hebben altijd de beste tips! Ik heb zelf de v2 besteld (2x😅) hij zit mega fijn lekker high wasted en er zit mega veel stretch in (een must voor mij) het is hun eigen ontwerp en hij ziet er mega mooi uit! De sokken zijn ook zeker een aanrader heel mooi design en lekker lang! De hoodie zit supper lekker niet te warm en goed ademend! Sculpt legging ook zeker een aanrader! Ik ga zeker weer bestellen!

31 March 2025

Heb hier een set besteld

Heb hier een set besteld
Gelijk merkte ik al dat dit kwaliteit is
De sport legging is Heel stevig!
vergeleken met alle andere sport leggings die ik in de kast heb liggen.
Heb er veel gehad en helaas zakte de leggings allemaal af .
Deze set niet aangezien het heel stevig is eindelijk iets gevonden wat niet afzakt !

29 March 2025

Top, Top, Top!!

Serhat & Evin zijn heel aardig!
De kwaliteit/prijsverhouding is goed en ik raad zeker iedereen aan om SharpVision eens te proberen!

28 March 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vía een hele leuke live op TikTok bij…

Vía een hele leuke live op TikTok bij hun terecht gekomen. Ze helpen je heel graag en geven goed advies. Al meerdere bestellingen gedaan bij Sharpvision en ik ben heel tevreden over alle sportkleding die ik heb besteld! kwaliteit is echt top de kleding zit perfect en je hebt alles zo snel in huis, ze reageren overal erg snel op, En zijn zeer klantvriendelijk! Sharpvision is nu mijn vaste webshop geworden voor mijn sportkleding, ik raad het iedereen aan!

12 March 2025
Rated 5 out of 5 stars

Meerdere bestellingen gedaan bij…

Meerdere bestellingen gedaan bij Sharpvision en ik ben erg tevreden en blij met de producten die ik heb ontvangen. Kwaliteit is erg goed, snelle verzending, denken goed met je mee, reageren snel op vragen, zijn zeer klantvriendelijk en leveren het beste voor de klant! Sharpvision is nu mijn vaste bedrijf voor sportkleding, ik raad het iedereen aan! 🤗

12 March 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look