Shop Indra

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Bonjour’ Tout d’abord la courte vidéo en pub sur Pinterest ne correspond absolument pas à ce que j’ai reçu. En plus le produit reçu est horrible au niveau matière et imprimé. La taille 38 correspon... See more

Rated 1 out of 5 stars

Weken geleden product besteld bij shop-Indra, echter tot heden niets geleverd. Site is niet te benaderen, track en tracé geeft geen resultaat. Ga er vanuit dat wij het geld kwijt zijn. Bestel niks... See more

Rated 2 out of 5 stars

Heeft iemand hier al is een bestelling gedaan? Zoja, wat zijn jullie ervaringen? Zie steeds op Printerest advertenties van deze webshop voorbij komen, maar kan nergens iets van reviews terugvinden van... See more

Company details

Contact info

Einmal und nie wieder!!

Einmal und nie wieder!!! Finger weg und woanders shoppen. Retoure nur gegen eigene Kosten (internationaler Versand) Gebühr von 10€ zur Einlagerung wird auch noch abgezogen…reinste Abzocke und Ware nebst Größe ne Witznummer…Lehrgeld zahlt man nur einmal

4 January 2024

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf. Communicatie verloopt heel slecht. Reageren nauwelijks op je mail. Retourneren is een ramp. Koop hier nooit meer. Was eens maar echt nooit meer.

14 November 2023
Rated 1 out of 5 stars

Nooit meer bestel ik bij deze…

Nooit meer bestel ik bij deze waardeloze tent. Het bloesje wat ik besteld heb had lange mouwen maar kreeg 1 met korte mouw en de print is heel anders dan wat ik besteld heb. Bij Pinterest adverteren ze, dus ik dacht dat het wel vertrouwd was. Ontzettend veel spijt! Jammer dat je geen 0 sterren kunt aanklikken want 1 ster verdienen ze niet.

23 December 2023

Shop-indra

Komt als reclame via instagram of pinterest. Ik had beter hier bij trustpiloot gelezen. Maar ik dacht, ze werken samen met klarna, dat is in orde.
Ik had een jurk "highbrowharmony" besteld met truitje over. Ik krijg totaal iets anders. Dus ik stuur voor een retourticket. Ik krijg een voorstel.
Ik weiger het voorstel. Ik wil niet betalen voor iets ik niet wil.
Verschillende keren gemaild... en plots ben ik te LAAT voor de retour.
Ik heb een klacht ingediend bij Klarna voor oplichting.
Wordt dus vervolgd. Ik heb nog niets betaald.
En ik betaal niet voor iets wat ik niet heb gehad.
1 ADVIES = BESTEL HIER DUS NOOIT!

13 December 2023
Rated 1 out of 5 stars

Product niet goed,maten kloppen echt…

Product niet goed,maten kloppen echt niet. mail gestuurd, maar voel dat ik aan het lijntje word gehouden. Moet € 9.95 storten en kan dan een ander artikel uitzoeken. Doe ik niet natuurlijk. Ben gewoon mijn geld kwijt € 27.95. Geven geen correct antwoord, dus mensen wees gewaarschuwd zijn oplichters en voor mij is dat weer leergeld helaas!

21 December 2023
Rated 1 out of 5 stars

Idd zoals gezegd OPLICHTERS hetzelfde…

Idd zoals gezegd OPLICHTERS hetzelfde verhaal verkeerd product geleverd gekregen en de kwaliteit zwaar bagger een echt lor! en ongelofelijk nadat ik meteen aan de bel hing elke keer als ik verzocht om teruggave geld het retour te kunnen sturen moest ik EERST weer wat anders doen bijv foto of video van het product maken!!!! Mijn advies als je geld kwijt wil koop daar! Echt waardeloze zaak!!!
Overigens ben ik ervan overtuigd dat zij absoluut GEEN POSITIEVE REVIEWS hebben dat is weer een andere truc om
Jouw geld in hun zakken te krijgen!!

18 November 2023

Dit bedrijf licht je op

Dit bedrijf licht je op! Het levert producten die niet overeenkomen met wat je besteld. Omruilen wordt als optie aangeboden maar kost je weer 10 euro extra en dan is het maar afwachten wat je weer terug krijgt. Op pinterest adverteren ze ook en daar zie je goede recensies maar geloof dat dus niet!
Niet bestellen dus bij dit bedrijf.

7 December 2023

De slechtste service ooit

De slechtste service ooit. Men beweert dat de bestelling uit Nederland komt!!!
Dit is absoluut een leugen… eenmaal geleverd en indien de goederen niet passen doen je op eigen kosten de zending terug te sturen naar China… gewoon ongelofelijk. IK RAAD IEDEREEN AF OM BIJ DEZE SHOP IETS AAN TE KOPEN. Jammer dat ik hun 1 ster moet geven want van mij krijgen ze een dikke 0/10

24 November 2023
Rated 1 out of 5 stars

Shop-indra is de grootste oplichtings…

Shop-indra is de grootste oplichtings webiste die ik ooit heb meegemaakt. Doe NOOIT een bestelling want:
Je kan je artikelen NIET retourneren en aanpassen kan al helemaal niet want dat zou onhygiënisch zijn. Er bestaat geen adres, geen geschillencommissie en zij hebben geen keurmerk. Hun verzend en retourbeleid is erop gericht om je het zo moeilijk mogelijk te maken om je artikelen terug te sturen en je geld terug te krijgen. Hier NOOIT aan beginnen dus! Koop gewoon in de winkel, dan is ruilen altijd toegestaan.

27 November 2023

Frauduleus

Het artikel voldoet niet aan de beschrijving.
Ik denk dat ze blij zijn dat ze weer geld hebben verdiend aan een goedgelovige.

8 November 2023

Gewoonweg onbetrouwbaar

Gewoonweg onbetrouwbaar. Nederlandse uitleg over je rechten als klant en wat er allemaal bij komt kijken zegt eigenlijk al genoeg. Hier loop je kans om totaal iets anders te ontvangen dan je besteld hebt of je ontvangt nada, niente, niets en noppes.

7 November 2023

Oplichting

Oplichting. Het verkeerde product gekregen, maar denk maar niet dat ze het juiste product toezenden. Retourneren mag al helemaal niet. Mocht je overwegen hier te bestellen, kijk dan of je het product ergens anders kan vinden. Bij deze firma word je niet geholpen.

2 November 2023

Belachelijke service

Product besteld kwam veel later aan dan stond aangegeven en kreeg ook nog het verkeerde. En toen ik aangaf dat ik het verkeerde product had ontvangen vertelde ze me dat ik het niet kon terug sturen en dat ik 25% geld terug kreeg of 50% korting op mn volgende bestelling?????? Wat heb ik daar nou aan !!! Ik heb dus betaald voor een product wat ik noet wilden. Echt super slecht

31 October 2023
Rated 1 out of 5 stars

Ze geven een valse rating op bij Trustpilot, dus kijk uit met Shop Indra!!!!

Op hun site staat dat ze een 4,5 sterren rating hebben, hier bij Trustpilot!! Maar na mijn vraag over andere hun bevindingen qua bestellingen en nu ik de reacties lees, met allemaal 1 ster ratings, geloof ik dus geen bal van de Truetpilot rating, die ze op hun site hebben geplaatst!!! Ik ga hier niks bestellen en ik weet niet of Trustpilot iets kan met valse vermeldingen met/onder naam op sites, ik hoop van wel en dat ze als 1e de site Shop Indra er flink van langs geven, want door die valse hoge ratings op Trustpilot te vermelden op hun site(en er zijn hèèl veel meer) geloven mensen dit juist, omdat Trustpilot zo eerlijk is, bestellen mensen zonder het eerst hier te checken!! Dus mensen, ondanks de hoge Trustpilot rating op een site/shop, check het toch echt liever eerst hier of het echt klopt!!

16 October 2023
Rated 1 out of 5 stars

Wat een nep bedrijf is dit!

Wat een vals bedrijf is dit!
Een artikel gekocht gezien via reclame op Pinterest (erg dat deze ook aan de haal gaan met malafide bedrijven, maar alles voor geld in het laatje niet waar?). Het artikel kwam maar niet aan... mails gestuurd geen reactie. uiteindelijk bestelling ontvangen en het item is helaas te klein ik wil het terug sturen en omruilen voor een grotere maat.
Reeds 2 mails gestuurd en die komen terug met de melding "adres onbekend"!
1 goede raad BESTEL HIER NIET ! ! !

28 September 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look