Doet helemaal niets
Product focus doet helemaal niets behalve je hoofdpijn geven. Waarschijnlijk weer allemaal nepperij.
Scheepswerflaan 279, 4941VN, Raamsdonksveer, Netherlands
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Wat de klantenservice betreft: een dikke 10!
Eén van de drie producten was verkeerd geleverd, maar na contact via e-mail had ik binnen 24 uur het juiste product al in huis – zonder dat ik iets hoefde terug te sturen. Complimenten aan @Jochum voor de snelle en vriendelijke afhandeling.
Nu nog even afwachten of het product goed werkt. Het zijn natuurlijke producten, dus het effect laat misschien wat langer op zich wachten. Wordt vervolgd...
Help helemaal niet.In de w.c ermee.
Weer erin gevallen.
Weggegooid geld.
Had de nachtrustcapsules besteld van natuurlijk presteren en deze doen niks.
Bedrijf zegt gratis te verzenden, maar bij het afrekenen betaal je €2,99 voor "Platinum verzendgarantie" Bij navraag kreeg ik te horen dat dit een garantie is dat het bezorgd wordt, terwijl dit de verantwoording is van de verzender. Ik zie dit toch als verkapte verzendkosten. Deze optie is ook niet te verwijderen. Bij doorvragen via de app wordt er niet meer gereageerd. Ik bestel hier niet meer!

Reply from Shop Natuurlijkpresteren
Geweldige producten , snelle levering en ook goede communicatie bij vragen!
Fijne webshop! Heb meerdere keren hier besteld. Blij met de natuurlijke producten. Snelle verzending en ook snel een reactie als je vragen hebt. Uit de nieuwsbrief haal ik ook altijd veel bruikbare info en inspiratie. Top :-)
Heb hier in het verleden eens besteld voor mijn vriendin, waren fijne supplementen en een goede verzending met uitleg. Een aanrader!
Het is gek dat álle reviews alleen op hun eigen site staan waardoor ik geen vertrouwen krijg. Serobooster slik ik nu twee weken en 1 dag vergeten en enorm slechte stemming, dus wel verslavend? Na een week weinig effect meer dus ik ga afbouwen en neem het af en toe. Ook gelezen over een te hoog serotonine gehalte, klinkt allemaal niet fijn. Nergens een waarschuwing op hun eigen website.
Had voorheen altijd pammetjes nodig. Nu slaap ik als een roos met NACHTRUST & STEMMING. Drie capsules en ik val binnen een half uur in slaap. Top product.
Verpakking van het product was prima en de bezorging ook. Echter van het product Vitamine B complex werd ik flink ziek. Contact opgenomen met verkoper en kreeg toch ondanks alles een cadeaubon voor een volgende bestelling. Dus daarom een 3 ster.
Learn more about other kinds of reviews.