Ik werd netjes aan de telefoon geholpen en er werd meegedacht wat ik nodig had. De bestelling van gouden letters werd netjes volgens afspraak geleverd. Dit was mijn eerste bestelling, maar zal zeker... See more
Company replied
Na een jarenlange relatie, zijn wij nog steeds uiterst tevreden. Scherpe tarieven, snelle levering, goede kwaliteit. SignFrezers is voor ons een partner waar we op kunnen bouwen.
Company replied
De reactie op een aanvraag van een offerte was vanuit de richting van Signfrezers Industry fantastisch. De medewerking verliep zeer voorspoedig, vooral daar het ging over een groot, op zeer kort termi... See more
Company replied
Net bedrijf, nette behandeling en snelle levering. Doe vaker zaken met ze en proberen mee te denken in zowel materiaal als uitvoering. Dank wederom Eric voor de goede service.
SignFrezers Industry de eigen productie lettergroothandel levert 100% energie neutraal alle verlichte en onverlichte letters. Snelle levering in Nederland en Belgie tegen scherpe prijzen. Ons motto is niet voor niets U Blij... Wij Blij... daar doen we het Acrylaat letters voor 10.00 uur besteld meestal verzonden binnen 24/48 uur in Nederland en Belgie ***( met uitzonderingen van drukte bij onze bezorgers ) Maar ook frezen en laseren wij een tal van andere materialen. Kijk op onze site www.signfrezers.nl voor de juiste mogelijkheden en info. Tevens vervaardigen wij uit Acrylaat RVS look letters speciaal voor watersportvaartuigen in de kleur RVS ZILVER - GOUD EN KOPER voorzien van een unike 3M kleeflaag en bijgeleverde inlegmal. Kortom SignFrezers is een veelzijdig productie bedrijf die gaat voor persoonlijke service want U Blij... Wij Blij... en daar doen we het voor is ons motto.
Molenweg 10A, 3241 LH, Middelharnis, Netherlands
gefreest logo besteld. Zeer fraai en snel geleverd. Duidelijke communicatie

Reply from signfrezers.nl
Super snelle levering, meedenkend en kwalitatief top resultaat. Bedankt Eric!

Reply from signfrezers.nl
Razend snelle levering en prima overleg per telefoon voor RVS-look freesletters. Aanrader!

Reply from signfrezers.nl
Een half woord is genoeg, erg professioneel en een supersnelle service.!!!

Reply from signfrezers.nl
Producten zijn goed en nauwkeurig gemaakt, verpakking, levering en service is ook zeer goed.
Goede leverancier!
mvg,
Jeroen

Reply from signfrezers.nl
Kwaliteit geleverde materiaal was zeer goed. Snelle productie en levering, goede communicatie.

Reply from signfrezers.nl
We waren op zoek naar een "rvs-look" letters voor op een wand. Na veel sites bekeken te hebben kwamen we uit bij Signfrezers. Resultaat is prachtig, licht van gewicht, en toch een robuuste uitstraling. Contact was ook prima!

Reply from signfrezers.nl
Top service! De goederen waren keurig gemaakt zoals gevraagd! altijd een leuke ervaring om met Eric van Signfrezers te werken!

Reply from signfrezers.nl
Weer prachtige freesletters en bijbehorende mallen ontvangen; wederom veel dank.

Reply from signfrezers.nl
Learn more about other kinds of reviews.