sjovshopping.dk Reviews 50

TrustScore 1.5 out of 5

1.7

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

SVINDEL OG HUMBUK.!! Øv øv og atter øv 😔 kan læse mig frem til den ene anmeldelse efter den anden, som er fuldstændig samme situation som jeg selv sidder i -varen er bestilt og betalt (trukket på... See more

Rated 1 out of 5 stars

Har betalt for 4 hvidløgspressere 16.11.20 og har ikke modtaget dem. Skrevet flere mails, der ikke er blevet besvaret. Har i dag via min bank anmeldt firmaet for svindel for at få mine penge retur... See more

Rated 1 out of 5 stars

Får kun 1 stjerne, så jeg kan skrive denne anmeldelse. FUP FUP. de svarer ikke på mail, eller telefon. På deres hjemmeside står der også en anden mail, end tidligere oplyst, Hold jer langt væk fra sjo... See more

1.7

3-star
2-star
1-star

Fup og svindel

Fup og svindel, køber aldrig hos dem. De har havet penge tilbage i nov.2020 men jeg har aldrig modtaget vare. SNYDT.

12 February 2021

God hjemmeside

God hjemmeside
En skam nogen svindler har taget navnet og din kontaktoplysninger husk nu og brug den hjemmeside der hedder sjovshopping.dk :-)

24 January 2021
Rated 5 out of 5 stars

I anmelder den forkerte shop.

Hejsa. Til alle jer der tror I har handlet på sjovshopping.dk.

Tjek Jeres ordre bekræftelse igen.
I er blevet svindlet og har købt jeres varer på sjovshoppingdk.com istedet.

I vil aldrig modtage varen og pengene er blevet trukket fra jeres konto.

Når I så søger efter sjovshopping for at kontakte dem, så lander i på en reel side, som intet har med svindlen at gøre.
Nemlig min. 😊

Jeg har nu talt med omkring 200 mennesker samt mailet med ligeså mange.
De er alle blevet svindlet og tror at de har handlet hos mig.

Få spærret jeres kort og gå i banken og lav indsigelse.

Jeg har talt med bagmands politiet om hele sagen her. De har over 3000 sager liggende samt 600 websites der svindler, ligesom den I har besøgt.
Og det er anmeldt til Europol ligeså.

Men husk lige at tjekke hvem I rent faktisk anmelder her.
I anmelder et firma, som intet har noget at gøre med svindleren.

Bagmændene sidder I Hong Kong, medens svindlerne opretter websites og hænger danske firmaer ud.

Så tak for anmeldelserne, jeg så gerne at I sletter den og opretter den det rigtige sted, istedet.

Gorba aka sjovshopping

20 December 2020

Nu har jeg siddet

Nu har jeg siddet, og læst samtlige dårlige anmeldelser igennem, og de er som skrevet af mig, da det er fuldstændig det samme, jeg har været udsat for.:(. Det kan godt være, at det KUN var 150-200 kr.:(. Men prøv lige og gang beløbene, med antal af folk der er blevet snydt.:(.
Jeg har siden november, ikke købt hittegods på nettet. Det er altså billigere i sidste ende, og handle en en butik fysisk.;(.

18 December 2020

FUP firma

FUP firma - pengene bliver trukket meget hurtigt .... Intet andet sker...Så hold jer LANGT væk fra dette firma.

14 December 2020
Rated 5 out of 5 stars

Bestilte en vinterjakke for ca

Bestilte en vinterjakke for ca. en månde siden men den kom ikke og prøvde å sende mail og tefon, svarer ikke. Dett er ikke gøy, noen yukser på folk. Jeg vet ikke hvordan får pengene mine tilbake eller hvor skal jeg anmelde, de må blitt finne ut.

12 December 2020

Har købt 2 spil

Har købt 2 spil d. 4/11-20 .
Pengene blev trukket med det samme, men jeg har aldrig modtaget spillene. Har spærret min konto, og må nu vente på et nyt kontokort. Fup og svindel.

11 December 2020

Svindelbutik

Svindelbutik. 2 hvidløgspressere bestilt den14/11
penge er trukket og ingen varer leveret.

9 December 2020

Is this your company?