Fem stjerner føles næsten som for lidt
Fem stjerner føles næsten som for lidt
Rolf får vores varmeste anbefaling. Han er utrolig dygtig til sit håndværk og samtidig et rart og sympatisk menneske, der tager sig tid til at lytte og forstå, hvad man har brug for.
Vi havde et bryggers, som var svært at indrette med mange rør, gasfyr og varmtvandsbeholder. Flere velkendte køkkenfirmaer havde været forbi for at se på opgaven, men ingen vendte tilbage med en løsning. Det gjorde Rolf. Han så mulighederne og skabte en skabsløsning, der fungerer i et rum, vi havde svært ved at forestille os kunne blive godt.
Vi havde tidligere brugt Rolf til et skab i vores entré, som også var vanskelig at indrette. Også her fandt han en løsning, der passede til både rummet og vores behov. Derfor var det naturligt at kontakte ham igen.
Vi har totalrenoveret vores hus, og hvis vi skal fremhæve det, vi er allermest glade for, er det faktisk de to skabsløsninger, Rolf har lavet til os. De gør en stor forskel i vores hverdag og er blandt de bedste valg, vi har truffet under renoveringen.
Det særlige ved Rolf er, at han kombinerer godt håndværk med evnen til at se muligheder i selv vanskelige rum. Han lytter, tænker kreativt og omsætter ens ønsker til løsninger, man ikke selv havde kunnet forestille sig.
Vi ville uden tøven vælge Rolf igen.