See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Har fået lavet fodindlæg og må sige at det bare virker. Dygtigt og professionelt medarbejder. Imødekommende og god service hele vejen rundt

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Den 2. Maj var jeg hos Danmarks bedste skomagermester, Lisbet Sonne, og prøve mine nye kondisko, som Lisbeth og jeg har designet sammen. Skoene er flotte, smarte og lette, og så støtter de mine... See more

Company details

1. Orthopaedic Shoe Shop

Written by the company

Skomageriet leveret ortopædiske fodtøj og indlæg. Vi har klinikker Valby, Lyngby Roskilde og Hillerød.

3.8

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 5 out of 5 stars

De kan bare deres håndværk!!!!

Endnu gang har Skomageriet formået, at lave såler som bare virker. Dejligt at komme “hjem”! Jeg er jer dybt taknemmelig. I yder en fantastisk god service, og det er en fornøjelse, at være i jeres faglig kompetente hænder👏💪 Pia

3 March 2026

Skrankepaver af værste klasse

Fået lavet indlæg,
For først det ene sæt, og få dem passet til.
Så bestiller jeg 2 sæt. Få en sms om jeg bare kan hente dem. Dette gør jeg. Køre de 25 km, og få af vide jeg skal bestille tid. Dette står ikke i sms’en. Ringer så forsat bestille tid. Så skal jeg bruge endnu en fridag på at hente. Da det kun kan ske på en torsdag. Kan ikke en gang bare aflever skoen, så de passer dem til og jeg henter når jeg køre forbi…
Ingen kundeservice. Kun skrankepaver

12 January 2026

Reply from Skomageriet

Kære Jeppe, vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse. Vi kender af gode grunde ikke din konkrete sag, men ud fra din beskrivelse lyder det som om vi har lavet en fejl. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan se om vi kan hjælpe dig bedre. Vi beklager ulejligheden. mvh Skomageriet

Rated 1 out of 5 stars

Utjekket og fejl på målinger

30 September 2025

Reply from Skomageriet

Kære Mette, vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse og det beklager vi. Vi håber du finder en god løsning et andet sted. Du er altid velkommen tilbage hvis du får mod på at give os en ny chance for at bevise, at vi kan levere en god oplevelse og et et produkt der fungerer. mvh. Skomageriet

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk sted, at få syet ortopædisk fodtøj.

Dette er et fantastisk sted - de er årsag til, at jeg kan gå - næsten uden smerter - alle med fodproblemer burde henvises hertil.
Første møde her, var hos Bendt, som hurtigt forstod problematikken omkr. min fod, det var første gang, ud af mange forsøg, hos diverse “eksperter” på området, at der var én, som med stor kompetence og humor, indtil nu, har lavet 2 par sneakers, kreeret efter mit ønske, til min fulde tilfredshed 👟😊
Gitte, i Søborg, skal også have ros - hun tryllede med et par sandaler, hvor indersålen blev tilpasset på fineste måde, så jeg ikke skal have varme, lukkede sko på i sommervarmen!!!👏🏻
Sidst, men ikke mindst, kom Malene på banen, da hun, efter hendes elevtid, fik til opgave at kreere fodtøj til mig, og valget, efter mit ønske, blev et par sneakers, som jeg “svæver” i, sååå flot arbejde, stor ros til Malene, både fra lærermester Lisbeth, censor og ortopædkirurgisk læge fra Køge sygehus og ikke mindst fra mig 🤗 tak Malene 🫶🏻
Dette sted får de varmeste anbefalinger, og jeg anbefaler det gerne til alle, jeg møder med eller uden fodproblemer - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til jer alle 🤩

9 August 2025

John i Valby

John i Valby , er en fantastisk dygtig og grundig mand 👞🤙 Så kompetent 😀
Giver ham den bedste anbefaling 😍
Kh. Birthe Sonnerup

5 August 2025

Venlig og kompetent betjening

Venlig og kompetent betjening. Jeg har fået indlægssåler fra Skomageriet de seneste 5-6 år og uden kan jeg faktisk ikke gå, så jeg er en meget tilfreds kunde.

20 March 2025

Fantastisk service

Fantastisk service! (Roskilde)

Top-professionel undersøgelse af fødder. Det viste sig at jeg ikke havde behov for 'ortopædi' - men det var næsten ærgerligt da jeg ville have set frem til at komme i forretningen igen! Super service, tak for det.

22 May 2024

Flot arbejde

Det er nu 3. år jeg har fået forhøjet mine sko i Skomageriet. Det er virkelig flot arbejde - jeg har kun lovprisninger. Personalet er kompetente, venlige imødekommende og gør et stort arbejde for at imødekomme kunden.
Alt virker meget fagligt kompetent.

4 June 2024

Prøvning af ortopædiske sko

Skoene er flotte, smarte og lette, og så støtter de mine vanskelige fødder og ankler. En fantastisk oplevelse. Som jeg bliver virkelig glad over at opleve.
Er kommet i Skomageriet siden 2012. Og altid en fantastisk oplevelse.
Susanne Jensen 2/5 24

2 May 2024
Rated 5 out of 5 stars

Flotte og gode ortopædiske sko

Jeg er nu på mit 15 par sko hos Skomageriet og jeg har altid været tilfreds. At få et par ortopædiske sko der passer og er pæne er altid et samarbejde mellem skomagermester og kunde.
Hvis man som jeg har en vanskelig fod - og tro mig min fod er vanskelig - skal der ofte laves lidt tilretninger i indlægget efter at skoene er færdiglavet. Men hos skomageriet er det minimalt hvad jeg har skulle få rettet til og de rettes altid tålmodigt til skoene sidder fuldstændigt præcist som de skal = uden at trykke.
Min skomagermester Lisbeth er heldigvis også med på at lege med farver og design, så vidt muligt det kan lade sig gøre. Det gør, at mine venner og bekendte ofte ikke bemærker at jeg har ortopædiske sko, men blot bemærker hvor flotte mine sko er.
Kvaliteten er vigtig for mig, jeg er kræsen, så mine sko skal passe, men sørme også være pæne og de kriterier bliver opfyldt hos Lisbeth - hver gang.
Jeg kan derfor varmt anbefale, at du får lavet dine ortopædiske sko hos skomageriet, ja der er egenbetaling, men det er pengene værd.
Ann-Dorthe Jensen

26 April 2024
Rated 1 out of 5 stars

Aldrig har jeg fået dårligere…

Aldrig har jeg fået dårligere behandling, da jeg skulle have ortopædisk fodtøj. Efter 1 år skal sko stadig tilrettes. En skomager skældte mig huden fuld, da de ikke passede. Nu kommer jeg der ikke alene. Har skiftet leverandør. I dag venter jeg over 1 time, da skomager uventet forsinket. Læg 1000 kr oven i egenbetaling for uanvendelige sko. Jeg angrer bittert dette valg og vil fraråde andre at bruge dette sted!!

4 April 2024

Reply from Skomageriet

Kære Pia, Vi beklager, at du føler at forløbet har været dårligt hos Skomageriet. Vi har begået nogle fejl og det beklager vi. Vi mener dog fortsat, at vi har gjort alt hvad vi kunne og fortsat gør det, for at få dine sko til at virke. Vi forsøger altid at hjælpe vores kunder så meget vi kan.

Fik lavet individuelle indlæg

Fik lavet individuelle indlæg, hos John for at rette fodstilling da mine daværende indlæg var forkerte og jeg gik dårligt.
Jeg skal love for det er blevet bedre, nu har jeg så senere købt wallinsko,da der er mere plads til tæerne uden skoen sidder løst og det er endnu bedre.

26 September 2023

Usædvanlig dårlig service.

Usædvanlig dårlig service.
Jeg købte to par sko og ville bestille tid til at lave indlæg. Et par dage efter kom jeg tilbage og spurgte om jeg kunne købe et ekstra par af den samme model og gøre brug af deres to par for 1200kr tilbud. Receptionisten sagde at man jo heller ikke kunne købe mad i supermarkedet og levere det tilbage dagen efter. Dårlig sammenligning. Jeg køber mine indlæg et andet sted.

7 November 2023

STØVLER, SKO, TOP KLASSE 🙏🙏

Jeg har været så heldig at gå i Skomageriet siden 2012…
Før jeg fik Lavet mine Støvler gik jeg et andet sted i Kbh jeg fik anbefalet.
Men min nye Fodteapeat kendte Skomageriet og min Fantastistiske Støvle Designer og Ekspert LISBETH SONNE.🤘🤘
Hun er simpelthen en kæmpe Fornøjelse at komme og Besøge.. 🙏
Efter jeg skiftede Leverandør er der nærmest sket 1 kæmpe forvandling nærmest som at gå tidligere på nogle Tunge støvler til De Smarteste vidunderlige lette Skind & Lakstøvler inc’ Sko.De er simpelthen blevet lette som en Fjer og en kæmpe Drøm at gå i.🤘
Mine Fødder har aldrig haft det bedre efter Omstændighederne selvom min ene fod er helt nedbrudt som Frisør, men Lisbeth har som altid Tryllet sig Frem & Fremskabt det Lækreste Skind til mine fødder…🤘
Til Slut vil jeg lige berette og sige’ Der er ikke en eneste der kan se at det er Håndsyet Fodtøj jeg til dagligt går rundt i….

Jeg kan med 100 % Anbefale dette sted til Nye Kunder, der er masser af parkering og Handicap Pladser & ligger lige over for det Store GAMLE GRØNTORV i Valby… Der er Virklig mange Andre ansat i Huset end min Lisbeth som Osse er Super dygtige som jeg kan Anbefale..
Pøj Pøj …❤️❤️

Her Blir ingen Skuffet og jeg er ked af at jeg først har skrevet om Firmaet nu…

6 July 2023

Take a closer look