Skomagerkroen Reviews 49

TrustScore 3.5 out of 5

3.4

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Rated 2 out of 5 stars

Turen gik forbi Skomagerkroen til en frokost som desværre blev en skuffelse. Vi har mange år i træk fået vores nytårsmenu fra stedet og er aldrig blevet skuffet…. Det blev vi over denne frokos... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi hai fået deres nytårs menu 🙏🏻 sikke en smagsoplevelse af verdensklasse 🍸 De får de varmeste anbefalinger fra os. Man skal også give dem besøg på deres skønne kro, de laver den skønneste mad,... See more

Rated 1 out of 5 stars

Vi fik i går 5 retter, og det var godt nok skuffende. Retterne kommer her. Først Cremet muslinge bisque, den var faktisk som den eneste ret ok. Mosaik på vesterhavs sejfilet var så sa... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Godt men lidt for dyrt

Ret lækker frokost, dog ikke ekstraordinært spændende. Til d3n dyre side for smørebrød, og særligt drikkevarer som vand og kaffe er for dyre. Vi blev placeret ved høje borde i et lille gennemgangsrum til garderoben, det virkede lidt som en nødløsning trods forudbestilling.

1 March 2026

Fantastisk mad

Vi hai fået deres nytårs menu 🙏🏻 sikke en smagsoplevelse af verdensklasse 🍸
De får de varmeste anbefalinger fra os.
Man skal også give dem besøg på deres skønne kro, de laver den skønneste mad, og virkelig god betjening.

3 January 2026

FANTASTISK OPLEVELSE!!!

FANTASTISK OPLEVELSE!!!
IKKE NOK MED AT MAD OPLEVSEN VAR VIDUNDERLIG FOR VORES SELSKAB ,GJORDE VÆRTEN ALT FOR OS ( efter en misforstået mail booking) AT VI FIK ET BORD I DEN " STILLE AFD AF RESTAURENTEN" SO HAPPY !!+!
TUSINDE TAK FOR JERES KÆRLIGHED BÅDE TIL OS MEN OGSÅ VORES MAVER OG SJÆL ...SMIL !!!!

5 December 2025
Rated 3 out of 5 stars

Vi holdte bryllup på Skomagerkroen d

Vi holdte bryllup på Skomagerkroen d. 7 Nov.
Planlægningen op til var fantastisk. Alt gik fleksibelt og nemt.
Vi holdte både reception og festen der. Fantastisk mad, vin og betjening. Festen var super godt i gang og vi spurgte om vi kunne forlænge med en time. De gjorde et godt stykke arbejde for at det kunne lade sig gøre, men vi fik desværre et nej. Helt fair, men personalet blev frustreret og irriteret på vores gæster. De smed natmaden ud, selvom flere havde spurgt om de lige ville lade det stå, så vi kunne tage noget på vej ud i og havde fået ja til det. Det betød at flere gæster ikke fik natmad. Derudover skulle vi selv have lysestager mm. med. Det er også helt i orden, men de har så smidt alle mine glas-lysestager ud under oprydningen, og der var for mere end 1000 kr.
Da vi dagen efter har forladt stedet, så ringer de og fortæller at vi har glemt en masse poser, der var lavet til gæsterne. Jeg fortæller vi kommer forbi inden længe og henter dem. Jeg skriver med dem lidt tid efter, for at høre om de har fundet vores lysestager og for at sige jeg vil hente de poser, hvortil de så svarer at dem har de ikke længere, da de ikke har plads til opbevaring. Rigtig ærgerlig slutning op en ellers fantastisk oplevelse. Syntes det er ærgerligt at de ikke tilbyder kompensation eller andet, når de mister vores lysestager, men vi har lagt mere en 100.000 kr hos dem og at de smider vores poser ud, uden at informerer os inden, så vi kan hente dem hvis de er i vejen.

7 November 2025
Rated 2 out of 5 stars

Havde glemt at lave vores mad.

Havde bestilt 8 gange menuer ud af huset. Havde fået bekræftelse på dette. Da vi ankom til kroen til planlagt tid, havde de glemt at lave vores mad. Det kan jo ske. Men desværre medførte det så stor en forsinkelse at vi ikke havde mulighed for at nyde det købte mad.
Efterfølgende har vi skrevet til Skomagerkroen 2 gange, uden at de på noget tidspunkt har haft lyst til at svare. Service er åbenbart ikke en af deres dyder.
Nok ikke et sted vi kommer til at anbefale.

16 August 2025

Bryllup på Skoemagerkroen

Lørdag d. 31. Maj 2025 lagde Skoemagerkroen rammer for vores bryllup. Med udendørs vielse, reception for 60 gæster og efterfølgende middag kan vi kun anbefale Skoemagerkroen. Poul og hans team har i hele processen udvist professionalisme og hjælpsomhed.

31 May 2025
Rated 1 out of 5 stars

Vi havde bestilt deres tapasmenu med…

Vi havde bestilt deres tapasmenu med ost til, og da vi hentede det, så alt lækkert ud, det smagte også lækkert, det vil sige det vi kunne spise, for den ene ret som var hvidløgsrejer, var den ene reje RÅ, og det kan godt være at man sagtens kunne ud fra et sundhedsmæssigt synspunkt, godt kunne have spist den ret alligevel, MEN det gjorde vi ikke, og det var heller ikke det vi havde betalt for. Jeg skriver en mail til kroen samme dag, for at gøre opmærksom på fejlen, jeg får så svar 4 dage efter, om at der er sket en menneskelig fejl og om at vi sagtens ud fra et sundhedsmæssigt synspunkt, godt have spist retten. Samtidig mener de ikke der er belæg for en form for kompensation, DET kan jeg ikke være mere uenig i, for jeg har IKKE fået det jeg har betalt for. Jeg troede at vi kunne have ordnet det via mail, men det har de ikke ønsket, så derfor lufter jeg min utilfredshed her.
Hvis du bestiller take-away derfra så sørg for at kigge ALLE retter igennem FØR du forlader stedet, for der er INGEN hjælp bagefter, fair nok vi kan alle begå fejl, men hvorfor skal JEG som kunde bøde for DERES fejl.

17 May 2025

HOLD JER LANGT VÆK FRA SKOMAGERKROEN

HOLD JER LANGT VÆK FRA SKOMAGERKROEN
I foråret sidste år betalte jeg 5000,- kr forud for et planlagt bryllupsarrangement, som skulle løbe af stablen den 27 september 2025.
Desværre er vi imellem tiden blevet enige om at vi ikke skulle giftes.
Det meddeler jeg så Skomagerkroen og at jeg i den forbindelse gerne vil have returneret det indbetalte depositum.
Dette er ca 3 uger siden- skomagerkroen er kommet med den ene undskyldning efter den anden og senest i fredags skrev de til mig at de ville foretage en straksoverførsel, så jeg havde pengene idag mandag.
Ingen penge at se på min konto endnu.
Skomagerkroen er et utrolig useriøs foretagende som åbenbart ikke vægter moral og etik. Ligesom deres kundeservice er utrolig ringe.
Så følg et godt råd hvis I vil undgå at miste jeres penge.
HOLD JER LANGT VÆK FRA DENNE KRO.
FØLG JERES INSTINKT OG LYT TIL FORNUFT.

MVH
LARS FRANDSEN

27 January 2025

Vi fik i går 5 retter

Vi fik i går 5 retter, og det var godt nok skuffende. Retterne kommer her.

Først Cremet muslinge bisque, den var faktisk som den eneste ret ok.

Mosaik på vesterhavs sejfilet var så saltet, at man ikke kunne spise det hele.

Rødbedetatar smagte ikke af noget som helst, og var en ligegyldig ret.

Langtidsstegs kalvefilet, balsamico-glaseret rødløg, var smags løs. Dog var løgene smurt ind i balsamico og kunne ikke spises.

Cremet trippel chokoladekage, kunne spises fordi vi selv toppede til med lidt is.

Alt i alt en rigtig øv oplevelse, og det var jo altså ikke billigt.
Vi kommer helt sikkert ikke til at bestille der igen, og kan ikke anbefales

31 December 2024
Rated 1 out of 5 stars

Kære skomagerkroen det er 3 gang vi…

Kære skomagerkroen det er 3 gang vi køber nytårs mad hos jer. I år var det eddike smag i alle 3 forretter, og måske 2 retter med fisk var for meget, rødebedesalat med alt for meget eddike. Øv
Ivørigt finder jeg det mærkeligt at man ikke kan bytte kød ud med fisk.

31 December 2024
Rated 5 out of 5 stars

Vi har idag hentet julefrokost ud af…

Vi har idag hentet julefrokost ud af huset til 6 personer. Der var styr på det hele og super lækkert og nemt. Det var pakket meget appetittelit. Der var nok til 6 voksne, virkeligt lækkert og det gør vi bestemt igen.

26 December 2024

Nytårsmenu 2024.

Jeg er i den situation, at skulle anmelde Skomagerkroen - uden nogensinde at have besøgt stedet.
Min kone og jeg gider ikke spise rødt kød nytårsaften og faldt derfor over Skomagerkroens nytårsmenu, hvortil der kunne bestilles pighvar.
Så langt så godt.!
Nytårsmenuen koster 555 kroner og består bl.a. af kalvefilet til hovedret.
På kroens hjemmeside kan man tilkøbe pighvar for 149 kroner.
En opringning til kroen om mulighed for, at udskifte kalvefileten med pighvar - resulterede i et klart NEJ.
Bestiller man menuen, så er det MED kalvefilet - og ønsker du pighvar - så skal du tilkøbe pighvaren imod ekstra betaling på 149 kroner, således at nytårsmenuen ialt løber op i 704 kroner.!!!
Undskyld, men det er da helt, helt idiotisk - at man tvinges til at købe BÅDE kalv og fisk - hvis man ønsker fisk.!!!
Udover at være total idiotisk - så er det i den grad kundefjensk og ufkleksibelt.
Jeg kommer IKKE til at sætte mine ben nogensinde på hverken Skomagerkroen eller Elmelykroen - sporene skræmmer i den grad.

23 December 2024

Skomagerkroen

Var på skomagerkroen lørdag den.
31/8-24. Vi var 6 personer, og fik et kæmpe bord i et lokale for os selv. Vi havde nogle gavekort, som kom med nytårsmenuen som skulle bruges. Havde en rigtig god oplevelse. Maden i top👍🏻 betjening super og med på lidt sjov. Vi har de sidste to år fået mad derfra til nytår, og det skal vi også i år. Ikke sidste gang vi har været der😀

31 August 2024

Kroophold - ikke som forventet

Vi havde booket et kroophold, og så meget frem til det da vi havde hørt godt om stedet.
Vi blev dog godt skuffet over tapas menuen, som var meget fint anrettet, men ikke til at blive mæt af =6 små retter. Manden måtte bestilte pomfritter efter maden for at stille sin sult. Ikke det vi har oplevet på andre ophold vi har været på.
Værelset var meget lille og lå lige op til teknikrummet, så der var en del larm.
Morgenmaden kunne vi først få kl 10:00, og da vi spurgte ind til om vi kunne hente 2 kopper kaffe når vi vågnede og tage med op på værelset, skulle der 3 forsøg til før vi fik at vide af tjeneren at hun lige skulle ringe og undersøge dette, vendte så tilbage at vi tidligst kunne få kaffe kl 9:30. Vi hentede så vores morgen kaffe på circle k tanken ved siden af.
Morgenmaden var dog fin, men ved ikke hvorfor vi ikke kunne spise før, da der var helt tomt i restauranten da vi kom ned og der var kun dækket op til 2 par.
Det er ikke et sted vi booker igen.

8 August 2024

Sindssyg dårlig oplevelse

Sindssyg dårlig oplevelse, dårlig betjening, dyr mad. Vi fik et højbord midt i receptionen, kunne dårlig snakke sammen, så meget støj, vi klagede efterfølgende, men fik bare at vide, at man skulle gøre opmærksom på i bordbestillingen at man ikke ville sidde der. Skulle ikke være nødvendigt overhovedet. Dårligere betjening findes ikke.

28 April 2024
Rated 5 out of 5 stars

Bedste nytårsmenu vi har fået.

Nytårsmenuen 2023 er noget af det bedste vi har fået 😊 Meget nemt at tilberede når man følger Jeres fyldestgørende vejledning. De bedste anbefalinger herfra.

1 January 2024

julefrokost afhentet

julefrokost afhentet, pakket praktisk, uden returembalage, men lige til at sætte på bordet.
fantastisk godt med nye spændende tilberedninger og rigtigt god smag på det hele, alle gæsterne syntes rigtigt godt om det.
tak for det
Johnny Nielsen

2 December 2023

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Havde bestilt 13x 5-retters sæson menu ud-af-huset til min fødselsdag. Kunne endda ændre desserten til chokoladedrøm, som er meget mere mig.
Super dejligt at forret og dessert var flot anrettet i glas, og hovedretten var nem at lægge på fade.
Smagte utrolig lækkert og vores gæster var meget imponeret.

18 November 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look