Skovogklit Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har handlet hos Skov & Klit mange…

Jeg har handlet hos Skov & Klit mange gange, og det er altid en fornøjelse. Brændet er af prima kvalitet – knastørt, nemt at tænde op med og giver en dejlig varme. Servicen er helt i top, altid venlig og hjælpsom betjening. Man føler sig virkelig godt behandlet, og leveringerne fungerer upåklageligt. Kan kun varmt anbefale Skov & Klit til alle, der vil have godt brænde og en tryg handel!

19 September 2025
Rated 1 out of 5 stars

Forfærdelig oplevelse med Henrik fra skov og klit

Jeg havde en virkelig ubehagelig oplevelse med Skov og Klit i Pandrup. Henrik der er indehaver, gav mig et tilbud, men bagefter forsøgte han at slippe for at betale. Da jeg rykkede for betaling, begyndte han at sende truende beskeder i stedet for at tage ansvar. Han ændrede hele tiden på aftalerne, kom med undskyldninger og lagde skylden over på mig som kunde.
Det føltes decideret utrygt, og jeg ville ønske, jeg aldrig havde indgået en aftale med firmaet.

28 August 2025
Rated 1 out of 5 stars

Uheldig oplevelse og stor skuffelse…

Desværre har jeg været utrolig uheldig med dette firma. Jeg havde desværre ikke hørt super godt om det, men havde desperat brug for et firma der kunne hjælpe mig. Det endte ud i ingen betaling for mit træ selvom jeg havde et tilbud fra dem på mail. De tager ikke telefonen og lægger blot på hvis jeg forsøger at ringe. Jeg gav op men overvejer at sætte advokat på.

15 September 2024
Rated 1 out of 5 stars

Hold jer langt væk fra dette firma

Denne virkelighed er den største scam! De sender uforudsete regninger og vil ikke betale for træet de fælder efterfølgende! For jeres egen skyld hold jer langt væk fra dem. Ejeren er en tyv og vi har virkelig fortrudt at de måtte arbejde for os….

26 June 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan varmt anbefale Skov og Klit

Vi har benyttet dem til at rydde omkring vores fritidsbolig i Hanherred. Der var tale om et uoverskueligt vildnis af småttræer, stubbe og et gigantisk brombærkrat m.m.
Alt blev kørt over, først med grenknuser og derefter rodfræser. En opgave der var umulig at gøre manuelt, blev udført på få timer. Efter en gang tromling og rivning var der klar til at så græs.
Vi er meget tilfredse med resultatet og opgaven udført til aftalt pris.

1 March 2023
Rated 1 out of 5 stars

Skov og Klit i Pandrup ville ikke lade os se bevis

Vi fik Skov og Klit A/S til i november 2013 til at fælde træerne på vores sommerhusgrund. Da vi selv var oppe i huset et par uger efter, konstaterede vi, at der var skade på bagvæggen i naboens skur. Skuret ligger i skel og tæt op af et par store træer, der var blevet fældet.
Jeg spurgte derfor Skov og Klit A/S, om de havde beskadiget skuret. Sekretæren svarede tilbage 16. december, at deres ”skovarbejder” ikke havde meldt nogen skade, men nu ville hendes chef se på sagen, og så ville jeg få tilbagemelding.
Jeg fik imidlertid ingen tilbagemelding, så 5. april i år rykkede jeg for svar. Den 15. april fik jeg svar fra chefen, Henrik Jensen. Det gik på, at det var en gammel skade, som man ikke ville lade forsikringen se på.
Senere samme dag meddelte han dog, at både han og en forsikringsmand havde beset skuret, og at de havde billeder, der viste, at det var en gammel skade. Jeg har rykket for at få de billeder at se, men det har jeg ikke fået lov til. Og jeg kan ikke frigøre mig fra en mistanke om, at der aldrig har eksisteret billeder.
I samme mail afviste han mig med en bemærkning om, at jeg bare prøvede at få penge ud af dem. Det er lidt svært at se logikken: Det drejede sig om naboens skur, som jeg egentlig ingen økonomisk interesse havde i.
Men jeg kommer ingen vegne.
I øvrigt: Fældningen var ok, men oprydningen var sløset. Der ligger en del afsavede grene tilbage. Henrik Jensen mener, at det er i overensstemmelse med kontrakten, men det står der intet om i kontrakten.
ak ja.

7 May 2014