REN KATASTROF!!! LÄS INNAN DU KÖPER! Svart (ekonomisk olaglig) verksamhet. 3+ månader väntetid på sin order. Horribel kundservice. Mycket plagiat stulet från större varumärken på hemsidan... See more
See what reviewers are saying
Jag beställde ungefär i maj 2025 de va då pree order hon sa att mitt paket skulle komma om 2 veckor efter 3 veckor så skrev jag till henne hon sa att paketet ska vara framme men det var ej de fick ing... See more
Säljaren hänvisar till att hon är privatperson men efter kontakt med Konsumentverket så kan man anmäla skyice.se till dom utifrån att "Om personen säljer varor upprepade gånger i vinstsyfte och markna... See more
Beställde ett armband och en helt annan vara kom. Beställde julkalendern och det var 8 st nästan exakt lika dana armband. Stora ringar som ej går att justera, ett halsband var trasigt och ringarna va... See more
Fick inte alls det jag beställde
Fick inte alls det jag beställde, utan nåt annat som jag absolut inte ville ha. Mejlade och fick till svar att dom har problem med deras leverantör. Detta får jag som kund stå för då jag inte får tillbaka mina pengar! Denna sida borde polisanmälas!
Jätte otrevliga
Jätte otrevliga, fick mina produkter efter 14 veckor och fick inte ens rätt produkter, fick två armband och en ring som inte ens finns på deras hemsida fast jag hade beställt två helt andra armband. Plus att dom svarar inte någonstans fast de står kontakta oss här om de är något på sms, KÖP INTE DÄRIFRÅN!!!!
Fick inte ens min beställning
Jag beställde ett par örhängen. Jag fick hem dom nästan 3 månader efter jag beställde dom. Men när jag öppnar brevet är det absolut inte ens nära det jag egentligen beställde. Dessutom har dom extremt dålig kundservice då ”ägaren” Alldrig svarar på TikTok, SMS eller mejl. Jag fick alltså inte ens varan jag hade beställt och som förlåt för jag en rabattkod på typ 70kr och jätte fult halsband och örhängen. Kräver mina pengar tbx. Köpte varan 12 juni fick hem dom 10 september.. KÖP EJ!!!!
Beställde varan i juni och idag kom…
Beställde varan i juni och idag kom något helt anant.Sämsta jag varit med om! Beställer en vara får något helt annat. Polisanmälan kommer att göras.
Väntade på smyckerna i 3 veckor mer en…
Väntade på smyckerna i 3 veckor mer en jag skulle. När jag fick hem paketet var det något helt annat en det hag beställt till ett mindre värde. Dom skyllde på problem med leverantören. När jag ber om återbetalning svarar vanja inte istället.
Hade jag kunnat ge 0 stjärnor hade jag gjort det
Detta är så dåligt att jag inte ens vill ge en stjärna. Beställde två hov1 ringar i Juni, idag kom två helt andra ringar hem med en lapp där det stod något i stil med att dom har en tvist med leverantören. Sjukt oseriöst ”företag” om man ens kan kalla det ett företag. Beställ inte härifrån du kommer bli besviken
Beställt inte!!
Fick aldrig min m&m örhängen.. Utan att hon ger mig en "ganska" vanlig hjärta örhängen och halsband tillsammans + en lapp som är ett förlåt pga leverans problem...
Jag även fick på mejl 40% rabatt för nästa köp... Sen jag såg hon laddat upp ett M&M halsband.. Men tänkt om att inte beställt. Annars då få jag en helt annan varor som inte samma på bilder.
Otrevlig
Otrevlig, fick aldrig mitt paket, svarar aldrig på mejl SMS även om jag spammade, dålig företag och borde anmälas
Man får inte hem paketen
Man får inte hem paketen. de är ren idioti.
Fick absolut inte vad jag beställde
Fick absolut inte vad jag beställde
Fick nån as fula örhängen jag inte beställde vill ha mina pengar tillbaka inte nått jag inte beställt
fick absolut inte de jag beställde
fick absolut inte de jag beställde. Fick helt andra grejer utan förvarning och hon svarar aldrig. Jag vill ha mina pengar tillbaka
Beställ inte från skyice!
Fick inte det jag beställde, väntade i 3 månader och kvalitén är jättedålig. Sjukt besviken!
Jag fick inte varan jag beställde för…
Jag fick inte varan jag beställde för att Skyice tydligen inte hade fått in den av leverantören och man kan inte ens göra en retur. Jag fick en svara av dem som inte ens fanns på deras hemsida
Beställde halsband och betalade för…
Beställde halsband och betalade för flera månader sedan men varan har inte levererats. Omöjligt att få kontakt med företaget.
Jag beställde två halsband
Jag beställde två halsband. Ena är helt fel och andra ser inte ens lika ut som på bilden. De stod att pre-order skulle vara Max 5v. Det blev istället ca 4 månader. Ganska besviken..
beställde 16 juni nu har de gått mer än…
beställde 16 juni nu har de gått mer än 2 månader och den har inte kommit
Vill inte ens ge 1 stjärna
Vill inte ens ge 1 stjärna. De lovar leveranstid på 3-5 veckor, efter 2,5 månad har varorna fortfarande inte kommit. Får inte heller tillbaka pengarna. Detta så kallade företaget borde inte få finnas kvar.
Fick inte mina produkter eller tillbaks…
Har inte fått mina produkter eller tillbaks mina pengar och har väntat i snart 12 veckor, dom svarar inte på numret dom skrev att man skulle skriva till om det var några frågor. Dom skrev i ett sms för några veckor sedan att det var 3-8 veckor på pree order och det har nu tagit 12 veckor och jag har inte fått mina smycken än och inte ens ett svar
Köpte smycken för 400 kr plus spårbar…
Köpte smycken för 400 kr plus spårbar frakt för jag ville att de skulle vara säkrare. Jag beställde och får ett SMS att jag ska swisha till ett nummer och att om man har fler frågor så ska man skriva till henne. Hon jag inte svarat på alla meddelanden jag skrivit på 4 veckor så skulle ABSOLUT inte rekommendera då hon fullständigt struntar i att svara och kommentarerna man skriver tar hon bort för att hennes företag ska se bättre ut. Jag beställde inte en pre order så det borde inte ta så lång tid. Det är inte själva frakten som tar lång tid utan att hon inte postar paketet. Köp inte du kommer inte få några smycken.
Halsband rosta
Mitt hjärt pil halsband rosta efter någon vecka. Trots att hon sa att det var rostfritt :( Tog nästan 2 månader för att få paketet med.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.