Fremragende slagter
Kundeservice er helt i top, butikken har et godt udvalg, og kødet har en god kvalitet.
Så er der kommet nye billeder på hjemmesiden, du kan nu følge seneste nyt her på siden eller på vores. Læs mere · Ny hjemmeside. Så er der kommet nye ...
Hjælpsomme, flinke, høflige selvom jeg er en fattige gammel dame der kun køber oksekraftben
Super service og det sødeste personale og ejer.
God kvalitet og pris. Tid til at skære ud hvis der er noget betsemt man skal bruge kødet til og tid til at få en god snak. Kan klart anbefale stedet.
Har bestilt her fra 3 gange, og har nr. 4 på vej.
Bortset fra en mindre forsinkelse for leveringen en af gangene, har alt gået som man håber, når man bestiller online. Jeg forventer at blive ved med at være kunde her.
Sælger dig gammelt kød og oplyser at det er krogmodnet
Jeg køber tit kød fra ali baba. Det er nok den bedste slagter i Kbh, fordi de har luksuskød, du kan bestille både online og hente fra butikken jeg gør selv begge dele.
Jeg vil dele en oplevelse jeg havde idag.
Jeg havde bestilt dryaged ribeye steaks, men da jeg fik min bestilling var de kommet til at sende mig oksefilet. Jeg ringede så til Ali baba og spurgte til fejlen. De indrømmede med det samme at det var en fejl. Og de sendte så en taxa med det rette kød til mig. Jeg har aldrig oplevet så god service før. Jeg er glad kunde og kan love for at jeg skal sende alle dem jeg kan til Ali baba. !!!
Super service og personale.
Prisen er i orden og det er deres råvare også.
Ejeren går de ekstra skridt for at gøre en simpel opgave som at handle ind til en rigtig god oplevelse.