Uappetitligt kød i monteret og beskidt service.
Uappetitligt kød i monteret og beskidt service.
Jeg fortryder, at vi ikke kørte vores vej igen, men vi var kørt i knapt en time for at komme til Stege og var ikke bekendt med andre spisesteder.
Vi havde bestilt bord, men blev ikke mødt af nogen tjener til at tage imod os. Vi henvendte os til “slagterne” og fik af vide at vi kunne sætte os hvor vi ønskede. Vi ledte efter et to mands bord, men endte med et 6 mands, elendigt bord, fordi restauranten var ekstrem kold hvis vi ville sidde der hvor der var mindre borde, der var ryddet og blevet gjort klar til nye gæster.
Der var ikke mange mennesker, hvilket afgjort også afspejlede sig i deres kød montre, det lignede at kødet havde ligget der flere dage og i deres buffet var der flere ting, som havde skorper og så virkelig uappetitlig ud.
Glassene til deres øl/vin/vand tag selv bar var beskidte og der var to af øl hanerne der var tomme. Hvidvinen var vandet og lunken. Og bestikket som stod på bordene var også beskidte.
Burde vi have sagt noget - ja! - men det var en ung tjener og to unge “slagtere” som ikke fortjente at få kritikken. Der manglede en “voksen” !!
Jeg ærger mig over, at jeg ikke havde læst deres anmeldelser på trustpilot inden, så havde vi aldrig besøgt stedet. Men de har lukket for at man kan komme med anmeldelser, på deres gamle hjemmeside, derfor laver jeg en på en ny side.
11 April 2024
Unprompted review