Company details

1. Fitness and nutrition
  2. Vitamin & Supplements Shop

Written by the company

Bij Smartblend ontwikkelen we 100% gepersonaliseerde supplementen, afgestemd op jouw unieke gezondheidssituatie en levensstijl. Met behulp van een eenvoudige vragenlijst en een wetenschappelijk onderbouwd algoritme creëren we op maat gemaakte formules, speciaal voor jou.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Ontzettend goed geholpen door Lennart…

Ontzettend goed geholpen door Lennart van Smartblend. Hij heeft mij geholpen met het inladen van mijn bloedtest die ik een tijdje terug via een ander kanaal heb afgenomen. In combinatie met de vragenlijst heb ik hierdoor een gepersonaliseerd supplement ontvangen wat perfect aansluit op wat ik echt nodig heb. Ik ben onder de indruk van dit innovatieve bedrijf. Tot slot zijn de supplementen normaal van formaat en eenvoudig weg te werken. Aanrader!

27 November 2024

Blij met het resultaat

Na jaren multivitaminen geslikt te hebben, besloot ik mijn gezondheid serieuzer te nemen. Ik was nieuwsgierig naar het verschil. Ik wou het eerst testen dus heb ik de vragenlijst ingevuld. Na een paar dagen kreeg ik mijn vitamine binnen. Ik moest wennen aan de hoeveelheid en grootte, maar dat ging snel voorbij. Ik heb nu minder last van brain fog en kan me makkelijker concentreren. Daarnaast heb ik het gevoel dat ik sneller herstel na het sporten. Ik ben erg tevreden over mijn keuze en wat ben ik blij dat ik deze overstap gemaakt heb.

17 December 2024

Tevreden!

Ik ben zeer tevreden! Aangezien ik mijn gezondheid erg belangrijk vind was ik op zoek naar de juiste supplementen. Bij Smartblend ben ik goed geholpen. Mijn 1e batch is intussen bijna op en ik zal binnenkort weer nieuwe voorraad inslaan.

10 December 2024

Super ervaring !!! Met veel inzichten

Na grondig onderzoek ben ik bij Smartblend uitgekomen en heb ik via hen een bloedtest besteld en laten afnemen in het lab. Vervolgens heb ik een duidelijk overzicht gekregen van mijn bloedwaarden, inclusief de tekortkomingen en waar aanvullende vitamines essentieel waren.

Daarnaast heb ik direct voor drie maanden vitamines besteld via Smartblend. Bij de tweede controle van mijn waarden was er een aanzienlijke verbetering, en alles was op topniveau. Dit was ook merkbaar in het dagelijks leven: ik was minder moe, had meer energie, en mijn humeur was aanzienlijk beter.

Ik kan oprecht zeggen dat dit concept een geweldig idee is van het bedrijf, en ik ben hier dan ook echt voorstander van.

5 November 2024
Rated 5 out of 5 stars

Klantenservice staat voor je klaar!

Ik heb laatst besteld bij Smartblend en ben echt super tevreden! Het product doet precies wat ik hoopte, ik merk echt verschil en ben er super blij mee. Had ook nog wat vragen over het gebruik, en de klantenservice stond meteen voor me klaar om te helpen.

1 November 2024
Rated 5 out of 5 stars

Ik ben ontzettend blij met Smartblend

Ik ben ontzettend blij met Smartblend. Ik voel nu al verschil in mijn energieniveau.
Ik was lang bezig met zoeken naar de juiste voedingsupplementen en de juiste dosering die bij mijn bloedwaardes pasten, en uiteindelijk kwam ik bij Smartblend trecht. Dit is de enige bedrijf die mijn gezondheid kwalitatief goed ondersteunt. Sinds ik de voedingssuplementen slik voel ik me veel energieker en vitaler.
Elk stofje in hun supplementen is wetenschappelijk onderbouwd.
De moeite waard om uit te proberen.

2 November 2024

Meer Focus

Was erg benieuwd naar mijn bloedwaardes. Kwam Smartblend tegen, en gelijk een bloed onderzoek gedaan! Paar dagen later kon ik mijn data terugvinden op hun site met daarin ook nog alle informatie wat het allemaal precies inhoudt. Vervolgens even gewacht met het bestellen van de pillen. Ik ben nu twee weken bezig met het slikken van de op maat gemaakte pillen, naar mij idee werken ze echt top! Meer focus op mijn bedrijf en minder snel afgeleid! Zou het zo iedereen aanraden.

15 October 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look