order wordt niet geleverd
je wordt aan het lijntje gehouden door zogenaamde aardige nederlandse medewerker
No recent history of asking for reviews
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
order wordt niet geleverd
Reeds 3 weken aan 't wachten, ook ik vrees opgelicht te zijn. Als ik product al krijg - waarschijnlijk zit het nu vast bij de douane - is het niet de kwaliteit die je voor deze prijs mag verwachten. En Smit & Meijer, of hoe jullie ook heten, ik ga met jullie niet onderhandelen, noch mijn tijd verliezen.
Dit merk voelt veel persoonlijker dan veel andere modewinkels. De items zijn mooi de klantenservice is vriendelijk en de hele ervaring voelde makkelijk.

Reply from Smitmeijer
Ik was een beetje nerveus om online een bikini te bestellen, omdat het meestal moeilijk is om er een te vinden die goed past. Toen de mijne aankwam, paste ik hem meteen en was eerlijk gezegd verrast hoe goed hij stond. Hij zat comfortabel, de stof was echt mooi en ik kreeg er zoveel zelfvertrouwen van🥰
Ik denk er nu al over om er nog een in een andere kleur te kopen.

Reply from Smitmeijer
Dropship bedrijf; pakketjes komen rechtstreeks uit China. Kwaliteit en pasvorm matig. Kosten voor retour zijn voor eigen rekening, naar China. Terwijl de website Zandvoort en Nederland noemt. Pure misleiding.

Reply from Smitmeijer
De service die SmitMeijer geven is uitstekend .
Ze komen hun afspraken na .
Fijne en goede communicatie met Mandy .

Reply from Smitmeijer
Inmiddels al bijna 3 weken aan het wachten op mijn bestelling. Nog steeds niets binnen. Meerdere keren contact gehad per mail, kreeg redelijk snel reactie maar ze konden er niets aan doen? Pakket is niet gescand werd er gezegd???
De vraag of er een oplossing kon komen om bedrag te retourneren. Ze kijken naar een oplossing. Deze nog steeds niet gehad.
Al met al, nooit hier iets bestellen!!
Ja, zoals ik in een eerder review al schreef, rekende ik er al op dat retourneren vaag zou zijn. Dit is hun reactie:
Geen zorgen, we lossen het samen op. Je kunt kiezen uit twee
mogelijkheden, kijk maar wat jou het beste uitkomt.
De eerste en meest gekozen optie: je krijgt 50% van het aankoopbedrag
terug en houdt de bikini gewoon zelf. Het geld storten we dan direct
aan je terug, je hoeft niets terug te sturen of weg te brengen, en je
kunt de bikini zelf houden of er iemand anders blij mee maken.
De tweede optie is terugsturen naar ons retouradres in het buitenland.
De verzendkosten zijn dan voor eigen rekening, en de terugzending moet
met track & trace verstuurd worden. Het artikel moet ongedragen zijn
en de hygiënestickers nog volledig intact. Zodra je ons het
verzendbewijs met trackingnummer stuurt, storten we het volledige
bedrag aan je terug. Mocht het artikel niet aan deze voorwaarden
voldoen, dan kunnen we het bedrag helaas niet terugstorten.
Laat me weten welke optie je het fijnste vindt, dan regel ik het direct voor je.

Reply from Smitmeijer
Dit is een frauduleus bedrijf. Via subbrand Difenty worden er advertenties gezet op Insta zonder dat er levering plaatsvindt. Vooral geen bestellingen doen! Ik heb deze webshop aangemeld bij de fraudehelpdesk van de Politie.

Reply from Smitmeijer
Dropshipper. Naast dat ik veel te veel heb betaald voor iets wat uit China moet komen heb ik twee weken later überhaupt nog niets ontvangen.

Dropshipper.
Website en reviews verzonnen en AI gegenereerd. Artikelen wel ontvangen maar rechtstreeks uit China en duurde lang.
Op Temu voor een kwart van de prijs verkrijgbaar (overigens op Zalando voor het dubbele van de prijs, dat dan weer wel)
Proberen ook reviews van trustpilot te laten verwijderen door meer info te vragen, beetje laffe tactiek. Hierdoor moet ik ook meer gegevens delen (telefoonnummer) en ik heb niet het vertrouwen dat dit in goede handen valt.

Reply from Smitmeijer
Let op!! Dit is dropshipping ellende. Helaas kwam ik er pas nadat ik had besteld achter dat de bekende Chinese website T*** EXACT dezelfde bikini's aanbiedt voor een fractie van de prijs van smitmeijer. Is gewoon omgelabeld. Nu wil ik de bestelde bikini's terugsturen en begint natuurlijk het gedoe.. Bieden ze 40% vergoeding aan, dan hoef ik niks terug te sturen. Uiteraard heb ik dat niet geaccepteerd. Wordt vervolgd..
UPDATE: uiteindelijk heb ik een vergoeding van 80% gekregen om 1 van mijn 2 bestellingen, de bikini's mocht ik houden (waar ik weinig aan heb aangezien ze niet goed zitten). Alles bij elkaar nog steeds € 60 betaald voor een bikini die ik via de hiervoor bedoelde website voor minder dan een tientje had kunnen kopen.
Zo te zien rapporteren ze iedere onwelgevallige review. Maar nergens een reactie op geven. Dat zegt al genoeg.

Reply from Smitmeijer
Learn more about other kinds of reviews.