God udvalg og fornuftige priser. Ja det passer, men det kan selvfølgelig findes mange steder. Det der gør at Softgunshoppen skiller sig ud er servicen. Her for du en kvalificeret og venlig personlig b... See more
See what reviewers are saying
Fik en pistol, som julegave, der lavede funktionsfejl. Ingen tøven, der blev sendt en anden, inden den anden var sendt retur. Der var hurtig og venlig kommunikation med Ejnar henover julen - den fl... See more
Company details
Written by the company
Salg af Softgun/Airsoft/Hardball og tilbehør
Lakolk Butikscenter 8, 6792, Rømø, Denmark
- butikromo@mail.dk
- softgunshoppen.com
Topklasse!!
Har modtaget min pakke fra softgunshoppen.com og det er præcis så godt arbejde som folk har sagt til mig de levere :)
Jeg havde nogle spørgsmål omhandlende noget af det jeg skulle bestille og dem fik jeg svar på hurtig og dygtigt.
Jeg var blevet anbefalet at handle gennem softgunshoppen.com og jeg er bestemt ikke blevet skuffet.
Med de bedste hilsner
Allan Bram
Softgunshoppen/butik Rømø
Dejlig sted at handle, laver alle mine handler der.
Der er altid styr på sagerne der ovre og en god service.
Har aldrig haft brug for at klage, er der noget der ikke har virket er det blevet fixet omgående.
Har man et spørgsmål, så har de et svar.
De ved hvad de snakker om der ovre og er altid klar på at hjælpe folk igennem deres køb.
Softgunshoppen er helt klart det sted jeg ville sende folk hen angående hardball/airsoft/softgun.
Top!
Altid pålidelig, og imødekommende personale og qualitets produkter 👍
5 store stjerne herfra! KEEP UP THE GOOD WORK!
Kanon service
Softgunshoppen.com er virkelig et behagelig sted at handle, da ejeren gerne står tilrådighed for at med at man får lige det man mangler. Og har de ikke lige det man har brug for hjælper de også gerne med at se om det er noget de kan få hjem, eller fortæller hvor man kan få det man mangler.
Jeg har efterhånden købet rimelig meget hos dem, og har på intet tidspunkt følt at jeg har betalt for meget for det jeg skulle bruge.
Ekstrem service !!
Havde bestilt en gas pistol og mente at det var til CO2-patroner. fik mail fra butikken hvor de skrev at jeg skulle være klar over at pistolen var til gas... jeg svarede at de endelig måtte sende det der nu skulle bruges til den da det var en "pakke nisse gave" til weekenden. Allerede næste dag stod pakken ved døren. da jeg skulle på arbejde stilte jeg den bare ind. Da jeg kommer hjem kikker jeg i pakken.... der er den pistol jeg bestilte, de CO2 patroner jeg bestilte... og 2 dåser mere.... én med gas og én med smøremiddel ??? jeg kikker min mail.... Butikken har svaret :" Vi var klar over at du ikke havde set det, så vi sendte lige de rigtige ting med som gave". Hvabehar ??!! Det er fande... SERVICE !!!
KANON sted at handle !!! Klart anbefalet !!
Mvh. Claus Zinck
SUPER SERVICE
Virkelig god service. Her kan man tale om en mand ,som er passioneret omkring et produkt. Kender alle våben i butikken og deres data. Virkelig en fornøjelse
Meget fin service
De svarer når man sender dem emails, de sender tingene nogen gange på dagen hvor du bestiller, de har finde priser, men kunne måske bruge et lidt større udvalg.
Hurtig og god service og levering.
Alletiders personlig information om varer og deres betydning for en god handel. Hurtig levering. Dejlig service.
rigtig kort ventetid!!!
softgunshoppen, er virkelig hurtig til at sende deres produkter, så et par dage efter jeg havde bestilt, stod jeg med mit produkt i hånden, kan helt klart anbefales
Anbefales
Jeg kan klart anbefale butikken. Ingen problemer og rigtig god service. Pakken blev hurtigt sendt.
Kan anbefales
Jeg fortrød mit køb og ville bytte til et andet (og billigere produkt). Jeg fik en opringning fra butikken, efter at jeg havde skrevet til dem via deres hjemmeside. Jeg fik her en god rådgivning mht. valget af det nye produkt og differencen blev sat ind på min konto med det samme. God service!
Super behandling. SPØRG EFTER HVAD DE IKKE SER, de skaffer det.
Jeg har en søn der er vild med Softguns, her får man alt hvad man ønsker. Derudover bliver man betjent af et MEGET vidende personale, der kan hjælpe dig med, stort set alt hvad man ønsker sig, Incl (hvor) man kan bruge disse. Jeg kan varmt anbefale denne "BIKS" som et super sted at bruge sine penge.
Super service!
Jeg har købt herfra flere gange og de levere hver gang! Der er altid super service og personalet er altid flinke til at hjælpe! Jeg kan stærkt anbefale softgunshoppen!
jeg anbefaler virklig denne hjemmeside
hej jeg anbefaler denne hjemmeside da der er kæmpe udvalg og deres ting. og priserne er lige til og kom til. så derfor vil jeg helt sikkert handle her på deres hjemmeside / da jeg har set alle deres vare på deres side. så jeg håber da folk vil syntes godt om hjemmesiden Kanon Service..
Kanon Service..
Super overskuelig hjemmeside, flot design og nemt at bestille, hurtig levering, Verdensklasse....
Rigtig god service!
Jeg stod og manglede nogle dele til mit gevær, lavede et lille hurtigt opkald til softgunshoppen, som hurtigt fik fundet det jeg skulle bruge. Fik delene to dage senere! Virkelig god og hurtig service, samt gode priser. Kan kun give mine varmeste anbefalinger!
Super service :)
Vil anbefale denne side til alle. Hjemmesiden er utrolig nem at finde rundt på og med et dejlig stort udvalg. Fik også varen i løbet af kort tid.
Super vejledning og service.
Skulle købe en softgun til min søn i fødselsdagsgave men var i tvivl om hvilken jeg skulle købe, ringede til butikken og fik en super vejledning og endte faktisk med at købe en mindre og billigere softgun end den jeg havde kigget på og sønnike blev helt vild glad.
Stort udvalg af softgun og glimrende service
Kan helt klart anbefale at handle her. Super udvalg med konkurrencedygtige priser, hurtig levering og service i top.
Flabet service
Nægter, at have modtage mail vedr. reklamation. Kun ved henvendelse direkte til importøren ( og tilkendegivelse om vurdering på Trustpilot) vendte ejeren tilbage, i meget negativ tone.