See what reviewers are saying
Company details
Written by the company
Maak kennis met Software2GO – De Nr. 1 Productsoftware Partner Jouw betrouwbare partner voor krachtige softwaretools voor het maken van jouw unieke project! Bij Software2GO bieden we de tools die jou helpen de toekomstige vorm te geven. Nauwkeurige administratie, technische tekeningen en ontwerpen maken, perfect voor architecten, ingenieurs en ontwerpers. 3D-modellering en -animatiesoftware, geliefd in de wereld van games, films en productdesign. Maar ook voor basis office werkzaamheden. Waarom kiezen voor Software2GO? Bekende merken: Zowel licenties als lifetime software. Klantgerichte ondersteuning: Deskundige hulp wanneer je het nodig hebt. Met handleiding Voordelige prijzen: Betaalbare software voor elke professional. Met Software2GO haal je de beste software in huis voor al je projecten.
Contact info
Europalaan 40, 3526KS , Utrecht, Netherlands
- +31630251289
- support@software2-go.com
- software2-go.com
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Kat in de zak
Ik heb een levenslange licentie van AutoCad gekocht. Deze zou jaarlijks verlengd worden. Helaas bleek dit niet het geval en het is niet mogelijk om contact op te nemen met dit bedrijf. Alleen via een contactformulier waar alleen een automatische reactie op komt. Kortom kat in de zak gekocht dus wees gewaarschuwd.
In mijn jaarlicentie van Sketchup Pro…
In mijn jaarlicentie van Sketchup Pro werd mijn email adres na 4 maanden ontkoppeld. Weliswaar werd snel een tijdelijke oplossing geboden met een door hen aangemaakt account en hun emailadres, maar daardoor werd het gebruik met laptop onmogelijk. Er is geen communicatie, ook niet over mijn zorgen over de betaling van een gekochte ACAD licentie. Daarom adviseer ik om hier weg te blijven.
Autodesk Inventor Student license
Er wordt niet gecommuniceerd dat het om "Autodesk Inventor student license" gaat.
Alleen maar problemen met SketchUp
In april 2025 hebben we een jaarlicentie voor SketchUp Pro aangeschaft via Software2go. Sindsdien hebben we al diverse keren mails gehad van Trimble met de melding "Subscription revoked", waardoor we SketchUp niet kunnen gebruiken. Steeds hebben we contact opgenomen met Software2go met uitgebreide toelichting. Een aantal keer is het account binnen 1 dag hersteld. Sinds deze week hebben we niks meer van ze vernomen. Inmiddels hebben we dus al dagen geen toegang tot SketchUp, terwijl we het dagelijks gebruiken.
Op hun website geven ze aan binnen minuten te reageren op chat, maar dat is alleen wanneer je aangeeft iets bij ze te willen aanschaffen, als je al iets gekocht hebt dan kun je blijven wachten.
Op mail wordt niet gereageerd, ik krijg alleen een mail van Trimble dat SketchUp weer is toegevoegd.
Het gedeelte "Mijn account" op de website van Software2go werkt niet goed, en dat wordt ook niet hersteld als we het doorgeven.
Kortom, wij ervaren een heel slechte service van ze en zullen hier NOOIT meer iets aanschaffen. Het kan dan voordeliger zijn dan officieel, maar op deze manier kost het ons bedrijf alleen maar meer.
Goede service!
Tevreden over de service van software2go. Er word snel gereageerd, zowel via marktplaats als via de mail. Ik kreeg voor dat ik betaalde al toegang tot de licentie om vertrouwen op te wekken, zo kon ik ook zien dat alles werkte. Daarnaast gaat het installeren binnen minuten, ik hoefde zelf bijna niks te doen. Er word dus goed mee gedacht!
Reageert snel en accuraat! Heel fijn dat het op deze manier geregeld kan worden!
Vriendelijk en behulpzaam
Vriendelijk en behulpzaam, een grote variatie aan top programma's. Echte aanrader!.👌
Er werd geleverd wat er besteld was
Er werd geleverd wat er besteld was. En snel. Ondersteuning is ook perfect. Ben er blij mee.
Software2GO was erg behulpzaam
Software2GO was erg behulpzaam en de communicatie verloopt prima al kan het soms even duren voordat je een reactie krijgt. Door gebruik te maken van Teamviewer was de installatie snel gedaan (door software2GO) en het programma werkt prima. Al met al een positieve ervaring.
Sketchup 2024 aangeschaft
Sketchup 2024 aangeschaft , netjes via teamviewer geinstaleerd en alles werkt perfect👍 dank nogmaals!
Ik heb recent sketch up en Enscape…
Ik heb recent sketch up en Enscape aangeschaft. Het installeren van sketch up lukte mij zelf maar van enscape helaas niet. Na wat contact via marktplaats te hebben gehad hebben ze mij via teamviewer hele goed geholpen. Binnen 10 min werkte het zoals het moet. Super goede service voor deze prijs!!
Eerste hulp bij trustpilot
Maar twee dagen lang installeren en het lukte maar niet om het programma op te starten.
Ik was het zooo zat van en steeds maar berichten te sturen dat hun ook met mij klaar zouden zijn.
Maar nee
Ik heb een super super hulp gekregen op afstand en het programma loop eindelijk als een trein.
Het gaat over Lightburn en Engels is ook niet mijn taal en ook nog een van de oude garde die nog zonder problemen een mail kan versturen.
Nogmaals het is een top team wat hier achter zit zeker een aanrader.
W. Mauritshoek
Ik heb ontvangen wat in de advertentie…
Ik heb ontvangen wat in de advertentie staat omschreven. Met een beetje hulp het programma geïnstalleerd. Werkt goed. Kreeg na enkele dagen nog de vraag of alles is gelukt. Zeer attent.
Goed geregeld
Reageert snel, had Revit nodig, snel en goed geregeld!
Niet alles ging in 1x goed, uiteindelijk alles toch gelukt!
Eerst het verkeerde product gestuurd, daarna netjes de goede gestuurd en geholpen bij het installeren. Communicatie is zeer goed en netjes alles afgehandeld.
Super service
Super snelle reactie. Kreeg direct mijn product. Vriendelijk en duidelijk. Absolute aanrader!!!
Top geregeld met de installatie van…
Top geregeld met de installatie van sketchup. Het lukte mij persoonlijk niet ivm de nieuwe bescherming-instellingen van Apple. Via teamviewer op afstand top geregeld!! Hartstikke bedankt, gr. Ivo
Het is een product zonder licentie en…
Het is een product zonder licentie en wordt door Windows geblokkeerd en automatisch verwijderd. Ik kan het niet meer gebruiken. Geen reactie en ik heb mijn geld niet teruggekregen.
Super service en product erg bedankt
Super service en product erg bedankt
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.