SpaDreams
De specialist in gezondheids- & wellnessreizen
SpaDreams is jouw expert voor hoogwaardige gezondheids- en wellnessreizen. Wij bieden zorgvuldig samengestelde programma’s die fysieke vitaliteit, mentale balans en persoonlijke transformatie bevorderen. Onze wereldwijde gasten genieten van reizen die verder gaan dan ontspanning – ze inspireren tot duurzaam welzijn.
Gebaseerd op jarenlange expertise in wellness-toerisme, combineert SpaDreams naadloze service, deskundige begeleiding en premium partners om betrouwbare, resultaatgerichte ervaringen te leveren. Elke reis is ontworpen om lichaam, geest en ziel te ondersteunen.
Waarom SpaDreams?
- Expertise: decennialange ervaring in wellness- en retreatreizen.
- geselecteerde arrangementen: Ontwikkeld met toonaangevende wellnessresorts en professionals.
- alles-in-één boeking: inclusief accommodatie, behandelingen, maaltijden, transfers.
- uitstekende service: van planning tot thuiskomst staan we voor je klaar.
- Digitaal & veilig: eenvoudig online boeken, realtime beschikbaarheid en veilige betalingen.
- Geverifieerde beoordelingen: echte feedback van echte reizigers.
- Betrouwbare service: wij werken nauw samen met hotels voor een soepel en zorgeloos verblijf.
Wat wij bieden
Ayurveda
Persoonlijke genezing op basis van traditionele Indiase geneeskunst.
Vasten & Detox
Programma’s zoals Buchinger, FX Mayr en sapkuren.
Yoga & Meditatie
Vind innerlijke rust en mindfulness via begeleide retreats.
Spa & Wellness
Massages, hydrotherapie en verwenervaringen.
Afvallen & Fitness
Gezonde voeding, training en blijvende resultaten.
Thermale baden
Geneeskrachtige tradities op mineraalrijke spa-bestemmingen.
Medische wellness
Diagnostiek en therapieën onder professionele begeleiding.
Stressvermindering
Ontspanningsprogramma’s voor emotionele balans en herstel.
Europese conformiteit Als touroperator voldoen al onze reizen aan de Europese richtlijn voor pakketreizen (EU) 2015/2302.
Financiële bescherminguw betalingen zijn veilig via het Duitse Garantiefonds (Deutscher Reisesicherungsfonds – DRSF), dat terugbetaling en repatriëring garandeert bij insolventie van de reisaanbieder.
Onze Geschiedenis
SpaDreams is ontstaan uit de erfenis van Fit Reisen, pionier op het gebied van gezondheidsreizen in Europa. Vandaag combineren wij deze expertise met een moderne visie op wereldwijd welzijn – met innovatie als kern van onze missie.
Als touroperator gevestigd in Duitsland is SpaDreams aangesloten bij het Duitse Garantiefonds (Deutscher Reisesicherungsfonds – DRSF). Dit fonds, opgericht na het faillissement van Thomas Cook, waarborgt de financiële bescherming van reizigers bij insolventie van de reisaanbieder – volledig in overeenstemming met de Duitse en Europese wetgeving.