Company details

3. Battery shop
  4. Electronics store
  5. Energy Equipment and Solutions

Written by the company

Sparelys.no® er utfordreren i det norske hyttemarkedet. Vi er eiet og driftet i Distrikts-Norge, og leverer LED-lamper og pærer, solcellepanel og elektronikk både for hus, hytte, båt, bobil og campingvogner. Vi har et bredt utvalg av utstyr som gjør deg uavhengig av strøm. Til våre kunder kan vi tilby hyggelig kundeservice og gunstig frakt. Som en utfordrer i denne bransjen biter vi oss fast og gjør alt vi kan for å levere gode produkter av høy kvalitet til en fornuftig pris.

4.5

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Rated 4 out of 5 stars

Hei,

Tusen takk for hyggelig kommentar og 5-stjerner. Vi gjør alltid vårt ytterste for å hjelpe våre kunder når de handler hos oss og er glade for at du har hatt en god opplevelse her.

28 September 2023

Hei!

Tusen takk for 5-stjerner og god tilbakemelding til oss. Vi håper du blir fornøyd med varene du har bestilt, og du er hjertelig velkommen tilbake for nok en rask og effektiv handel.

Rask levering !!!

3 August 2023

Hei!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding til oss. Vi setter stor pris på at du deler dine positive handelsopplevelser hos oss.

Du er hjertelig velkommen for nok en god handel.

Rask levering 😀

6 August 2022

Hei!

Tusen takk for en flott tilbakemelding og 5-stjerner. Dette betyr mye for oss. Vi er glade for å høre at du har hatt en positiv handelsopplevelse hos oss og håper du kommer tilbake for nok en god handel.

Rated 4 out of 5 stars

16 February 2022

Hei!

Tusen takk for god tilbakemelding! Vi ønsker å opprettholde hurtig og effektiv levering til våre kunder, og er glade å høre at du har hatt en god opplevelse her.

Du er hjertelig velkommen tilbake til oss for nok en rask og god handel.

Hei!

Tusen takk for 5-stjerner og topp anmeldelse! Vi er svært glade for at du er fornøyd med både prisen og leveringshastigheten.

12 August 2021

Hei!

Tusen takk for 5-stjerner og hyggelig tilbakemelding! Vi er svært glade å høre at du er fornøyd med våre hurtige ekspedering, og vi ønsker å holde fram med dette.

Sparelys

Show reviews in all languages. (581 reviews)

Take a closer look