Trevliga och det går fort
Trevliga och det går fort. Hela fasaden kryllade av spindlar och efter 1 behandling var alla borta. Kommer absolut att ta hit dem igen årligen.
Vi hjälper privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar att bli av med spindlar i södra Sverige och i Stockholm. Kontakta oss om ni vill veta mer!
Fiskaregatan 2 & Skeppargatan 102, 37137, Karlskrona & Stockholm, Sweden
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Kontakten med bolaget fungerande snabbt. Efter inspektion av spindelproblemet sattes sanering in. Idag efter ett år finns inte en spindel så långt ökat når. Fantastiskt. Efterföljande fönsterputs sköttes lika professionellt. Kan inte vara mer nöjd.
Stig Tamker, Lidingö.
Mycket besviken.
Bokade tid för sanering av tre sommarstugor I början av April.
Fick information att det skulle utföras i början av Maj.
Ingen återkoppling vare sig via mejl eller telefon. När jag på mitt initiativ får kontakt får jag till svar att jag inte finns i systemet, trots att man finner mitt namn telefonnummer och mejladress samt bokningen.
Vår sanering blir nu försenad med ca en månad då vi avstår att anlita detta företag.

Reply from PM Nilssons Spindelsanering
Vi är nöjda med saneringen, snabbt och proffsigt utfört. Något sen i återkoppling men iom att vi hade kontakt mitt i semestertider så gjorde det ingenting, fullt förståeligt och vi fick gott bemötande. Har inte sett spindlar sen vi fick saneringen utförd, förutom ett par ”långben-spindlar” men det var inte dessa vi hade problem med. De stora och små vanliga spindlarna är hittills borta och vi håller tummarna att det fortsätter vara spindelfritt och kommer högst troligt anlita igen nästa år för ”påfyllning”.

Reply from PM Nilssons Spindelsanering
Effektivt - vi har blivit av med ett betydande problem. Genomfördes på ett mycket smidigt och professionellt sätt. Bra information och föredömlig uppföljning. Fem stjärnor!
Inga spindelnät eller feta spindlar synliga runt mina fönster och balkong nu. Så en mycket nöjd kund med mindre nöjda spindlar.

Reply from PM Nilssons Spindelsanering
Väldigt nöjd kund! Trevlig personal med bra service och resultatet blev förvånansvärt bra. Saneringen gjordes för två veckor sedan och jag har sen dess inte sett några spindlar.

Reply from PM Nilssons Spindelsanering
Rekommenderas starkt! Har inte sätt en spindel på fasaden, uterummet eller i garaget sedan saneringen utfördes. Ni har helt klart en ny stamkund!

Reply from PM Nilssons Spindelsanering
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.