Company details

1. Hydroponics equipment supplier

Written by the company

Hos Sprout Scout brænder vi for at bringe naturen tættere på mennesker – på en enkel, smart og bæredygtig måde. Vores mission er at gøre det muligt for alle at dyrke friske urter, grøntsager og blomster året rundt, uden besvær og uden behov for jord. Vi tror på, at grønne omgivelser skaber glæde, ro og inspiration i hverdagen. Derfor har vi udviklet EcoSprout™ som en løsning, der kombinerer moderne teknologi med naturens egne kræfter. Resultatet er et produkt, der gør det nemt for både nybegyndere og erfarne at opleve glæden ved hjemmedyrkede planter. EcoSprout™ er ikke bare et produkt, men en bevægelse mod mere bæredygtige og grønne hjem. Vi vil inspirere flere til at tage små skridt i en grønnere retning – uden at gå på kompromis med design, funktionalitet eller livsstil.

4.5

3-star
2-star
1-star

Hurtig levering, god kundeservice

Hurtig levering indeholdende de varer, jeg har bestilt. Og god kundeservice, hvor jeg hurtigt får venlige og anvendelige svar på mine spørgsmål.

12 April 2026

Kære Charlotte.

Tak for din pæne anmeldelse og de flotte 5 stjerner.

Det betyder virkelig meget for os!

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering, men…og god service

Hurtig levering, dog med en skade på lampen.. jeg har prøvet at kontakte jer, men jeg har endnu ikke hørt noget her flere dage efter.

Opdatering
Virksomheden er vendt tilbage og rigtig god service da vi først fik fat i hinanden :)

10 April 2026

Kære Kasper.

Rigtig mange tak for din anmeldelse!

Vi har forsøgt at kontakte dig igen :-)

Vi modtog din besked 14. april 2026 kl. 16.04, og vi besvarede den samme dag kl. 20:24.

Vi har skrevet følgende:

"Hej Kasper.

Det beklager jeg virkelig meget!

Hvis jeg sender dig en ny skærm, kan du så selv montere den?

Hvis du har mulighed for det må du meget gerne sende et billede af skærmen der er flækket også.

Da det alene er skærmen der er knækket kan du sagtens komme i gang med at bruge køkkenhaven - heldigvis 🙂"

Jeg beklager naturligvis at køkkenhaven har fået en flænge i skærmen under transport, som du selv har påpeget i din mail.

Vi gør alt hvad vi kan for at pakke køkkenhaven sikkert, sætte "fragile" klistermærker på og også en opfordring til fragtfirmaet om at passe godt på pakken.

Vi ser frem til at høre fra dig.

_______________________________________________

Super mange tak for din flotte opdatering :-)

Det var godt at vi fik fat på hinanden, og sig endelig til hvis der er andet vi kan hjælpe med.

Vi håber du bliver rigtig glad for din indendørs køkkenhave!

Hurtig levering.

7 March 2026

Reply from Sproutscout

Tak for den rigtig fine anmeldelse :-)

Happy growing!

Super hurtigt levering

Fantastisk med hurtig levering, når man bestiller næring til tørstige planter, der vokser helt vildt 😝🫣

9 February 2026

Kære Sara.

Planterne skal bestemt ikke tørste! :-)

Tak for de fine 5 stjerner!

Rated 5 out of 5 stars

Godt og hurtigt service og svar på…

Godt og hurtigt service og svar på spørgsmål. Kvaliteten virker godt, nu glæder jeg mig bare, til at komme igang.

2 January 2026

Reply from Sproutscout

Stort tak for din fine anmeldelse!

Skulle der opstå nogle spørgsmål sidder vi klar til at hjælpe!

De bedste hilsener,

Rated 4 out of 5 stars

Det er rigtig godt og jeg er rigtig…

Det er rigtig godt og jeg er rigtig glad for det

9 December 2025

Hej Martin,

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med dit EcoSprout™ system, og at du har haft en god oplevelse. Din feedback betyder meget for os, og vi står altid klar, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp fremover.

Rigtig god fornøjelse med dyrkningen!

SproutScout Kundeservice

En god oplevelse

En god oplevelse
Hurtig levering og en lille gave med

24 November 2025

Kære Helena.

Stort TAK for den flotte anmeldelse! ⭐️

Vi ønsker dig alt det bedste med din EcoSprout36, og er her hvis der skulle opstå nogle spørgsmål.

Mvh

SproutScout teamet 🌱

Friske urter på 4 uger !

Nu har jeg brugt dette produkt i godt 2 måneder hvor vi har plantet lidt forskelligt. Urterne var friske og klar på 4 ca uger og mine chilier klar på godt 1,5 måned.
Virkelig et brugervenligt produkt som bare spiller og nem at holde!

Hjemmesiden er brugervenlig og med hurtig levering levering!

11 September 2025

Kære Nikolaj,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟

Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du er tilfreds med dit EcoSprout36™ system.

Vi arbejder hver dag på at gøre det nemt og tilgængeligt for danskere at dyrke friske urter og grøntsager derhjemme – uanset plads eller erfaring.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte vores danske kundeservice - Vi er her for dig!

Lækkert produkt

Lækkert produkt! Super nem at samle og nemt at forbinde til Wi-Fi så nemt at børn kan være med til det.

24 November 2025

Kære Kristian,

Rated 5 out of 5 stars

Meget brugervenlig hjemmeside og fik…

Meget brugervenlig hjemmeside og fik min levering få dage efter. Det virker til at være super god kvalitet

18 November 2025

Kære Torben,

Rated 5 out of 5 stars

5/5 stjerner til Steffen og folkene bag…

5/5 stjerner til Steffen og folkene bag Sproutscout.dk
Fed hjemmeside der er nem at finde rundt i, hurtig levering og generelt god service!
Oplagt hjemmeside til at finde julegaverne nemt og bekvemt,fede gaver man ikke nødvendigvis vidste man ønskede sig 🎅

12 November 2025

Kære Rasmus,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟

Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du er tilfreds med dit EcoSprout27™ system.

Min mor elsker den!

Jeg købte den til min mor, og hun er SÅ GLAD for den! Det er mega smart især når man bor i lejlighed, så nu skal jeg også have en!

7 November 2025

Kære Jenny,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟

Vi er super glade for at høre at din mor nyder den smarte indendørs køkkenhave, og især at du også gerne vil have en!

Rigtig god fornøjelse med din mors indendørs have! 🌱

Genialt produkt

Genialt produkt! Og nu med anbefalinger fra Beredskabsstyrelsen om at være selvforsynende, føler jeg mig mere tryg med det indkøbte hydroponiske system, hvor jeg kan dyrke urter og andet grønt til hverdagsbrug 👍 Produktet, den ydede service samt levering er upåklageligt, så kan varmt anbefales 🙂

16 September 2025

Hej Lise.

Det er vi bare enormt glade for at høre!

Happy growing!

SproutScout teamet 🌱

Rated 3 out of 5 stars

Jeg er ikke tilfreds

Jeg er ikke tilfreds. Der mangler en tegning til hvordan man samler dem.

3 October 2025

Kære Marianne.

Stort tak for din anmeldelse - det hjælper os hele tiden til at blive bedre.

Vi sørger for at få lavet en installationstegning til krukkerne og sender den til dig :-)

Med ønsket om en rigtig god weekend.

SproutScout Teamet 🌱

Fantastisk produkt og mission

Jeg kan varmt anbefale SproutScout til alle, der drømmer om at dyrke frisk grønt indenfor. Deres EcoSprout™-system er både elegant, brugervenligt og virkelig effektivt – jeg blev overrasket over, hvor nemt det var at komme i gang, og hvor hurtigt jeg kunne høste mine egne urter og grøntsager.

Serviceniveauet er helt i top. Teamet er venlige, hjælpsomme og besvarer spørgsmål hurtigt og grundigt.

Det er tydeligt, at de brænder for bæredygtighed og kvalitet – man mærker, at de virkelig vil gøre det nemt for alle at få naturen tættere på hverdagen. Jeg elsker tanken om at kunne dyrke frisk mad året rundt uden jord og uden besvær.

Et super produkt, fremragende service og en inspirerende grøn mission. Jeg giver dem mine varmeste anbefalinger!

27 September 2025

Kære Erik.

Mange tak for den flotte anmeldelse - den sætter vi virkelig kæmpe stort pris på!

Genialt produkt

Genialt produkt - hurtig levering

1 October 2025

Kære Terese.

Stort tak - så er alt som det skal være.

Mega lækkert produkt

Mega lækkert produkt - det pynter i køkkenet, og det er slut med alle de irriterende små bananfluer der altid fulgte med krydderurterne fra supermarkedet! Sproutscout har også givet mig gode råd og inspiration til hvad jeg kan dyrke - glæder mig allerede til friske, lækre jordbær om vinteren! Kan varmt anbefales ❤️

3 October 2025

Kære Tina.

Stort tak for din anmeldelse.

Vi står altid klar med gode råd og vejledning!

Bananfluer samler vi ikke på! :-)

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering, og så elsker jeg at kunne dyrke mit eget grønt hele året rundt :-)

Jeg købte også nogle af krukkerne med selvvanding - de var nemme at samle og ser rigtig fine ud.

2 October 2025

Hej Steffen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at du nyder at dyrke dine egne grøntsager hele året rundt med EcoSprout™. Dejligt også at høre, at du er tilfreds med vores krukker med selvvanding – nemme at samle og flotte at se på, det er netop, hvad vi ønsker.

Tak fordi du deler din oplevelse, og vi håber, du får masser af glæde af dit indendørs haveprojekt!

SproutScout Kundeservice

Take a closer look