Skandinaviska Områdesskydd AB Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Snabb och trevlig service. Vill kundens bästa genom att rätta till fel som kunden gjort i beställningen men som innebär en ekonomisk förlust för företaget. Anledningen till att jag inte gav 5 stjärnor... See more

Rated 4 out of 5 stars

Fyra av fjorton stolpar var spruckna. Vid påpekade av detta var svaret jag fick att det är kärnvirke jag köpt. Dagen därpå fick jag ett nytt mail där stängselbutiken ursäktade sig och erbjöd sig at... See more

Rated 4 out of 5 stars

Bra kvalitet på stolpar, stängsel och monteringsdetaljer, allt var med och inget saknades. Tog dock lite längre tid än jag räknat med att få leveransen. Lade beställningen lördag 8/5 och fick leveran... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jag fick 2 transportskadade sektioner till hundgården. Ringde om detta och 2 nya sektioner skickades till oss direkt, inget krångel, funka jättebra. Mycket trevligt bemött av er personal och fick all... See more

Company details

1. Construction company

Information provided by various external sources

Skandinaviska områdesskydd säljer och monterar stängsel, staket, smide, glas, bullerskydd, grindar och mycket mer. Vi kan hjälpa dig att montera oavsett var i landet du bor. Vill du montera själv kan du köpa material i samma proffskvalitet i I vår E-handel Stängselbutiken. Välkommen till oss!

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

Bra hjälp med att plocka ihop ett paket…

Bra hjälp med att plocka ihop ett paket som passade mig. Bra information om vad jag behövde och hur jag skulle gå åt det. 5 stjärnor om det inte hade varit lite strul med leveransen. Men ni rättade till det också på ett bra sätt.

20 November 2021

Reply from Skandinaviska Områdesskydd AB

Hej, tack för ett fint omdöme!

Vad härligt att ni fick bra hjälp och information för att lägga er order, tveka inte att ringa oss om ni behöver hjälp med något annat. Vi ber om ursäkt för strulet med leveransen, vad bra att ni ändå tyckte att vi löste det på ett bra sätt - det är viktigt för oss att eventuella problem blir löst snabbt och smidigt.

Bra service

Fel i leverans men mycket bra hantering och service för att lösa det.

15 November 2021

Reply from Skandinaviska Områdesskydd AB

Hej Robert, tack för ett fint omdöme. Ibland kan det bli tokigt även om vi strävar mot att det inte ska ske och vi är glada att du ändå tyckte att vi löste det på ett bra sätt med bra service. Mvh Moa, Stängselbutiken.

Snabb o bra service

Snabb o bra service
Väldigt kundvänliga o behjälpliga

8 November 2021

Hej Fredrik,
tack för ett fint omdöme och för en härlig beskrivning av vår service.
Mvh Moa /Stängselbutiken.

Rated 4 out of 5 stars

Jag kom snabbt fram till en kunnig…

Jag kom snabbt fram till en kunnig säljare som plockade ihop det jag behövde men sedan gjorde vi lite annorlunda så vi fick efterbeställa lite grejor som jag gjorde i kundtjänst på befintlig order och det var heller inga bekymmer.

18 October 2021

Reply from Skandinaviska Områdesskydd AB

Hej och tack för ett fint omdöme!

Vad härligt att det gick snabbt att få hjälp med orderläggningen och att du inte upplevde några bekymmer. Det är så vi vill att det ska vara, lätt och enkelt.

Vi önskar dig en fin dag!

Mvh Moa, Stängselbutiken.

Enkel beställning

Enkel beställning, bra pris, hyfsat snabb leverans.

11 October 2021

Hej Claes,
tack för ett fint omdöme! Du bekräftar det som vi eftersträvar så det är ett mycket uppskattat omdöme. Ha en fortsatt fin dag!
Mvh Moa, Stängselbutiken.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, snabb respons samt rätt grejer till ett bra pris.....

8 October 2021

Reply from Skandinaviska Områdesskydd AB

Vad härligt att höra att du är nöjd och tack för ditt fina omdöme!

Johanna, Stängselbutiken.

Allt perfekt!

7 October 2021

Reply from Skandinaviska Områdesskydd AB

Vad härligt att du är nöjd och tack för ditt omdöme!

Johanna, Stängselbutiken.

Grejerna kom snabbt

Grejerna kom snabbt! Chauffören var inte villig att köra bilen närmare fast att det går

15 September 2021

Hej Monica,
tack för ett fint omdöme! Visst är det härligt med snabb leverans.

Vi använder oss av fraktbolag för leveranser och de har sina direktiv hur en leverans ska ske. Det är tyvärr ingenting som vi kan råda över.

Rated 5 out of 5 stars

Grymt snabb leverans och snyggt jobb…

Grymt snabb leverans och snyggt jobb som säkrade upp våra lokaler med nytt staket efter bygget.
/Helge Tyresö

11 September 2021

Hej Helge,
Tack så mycket för ett fint omdöme!

Härligt att du är nöjd med köpet, välkommen åter.

Mycket bra service

Bästa service från förfrågan till leverans. Rekommenderas.

11 September 2021

Reply from Skandinaviska Områdesskydd AB

Hej Per, vad roligt att du delar med dig av din upplevelse och att du är nöjd med vår service hela vägen. Tack så mycket för ett fint omdöme och för att du rekommenderar oss!

Rated 5 out of 5 stars

Snabb leverans, jag beställde fel och skickade tillbaka och fick dom rätta omgående

8 September 2021

Hej Lars,
tack för ditt fina omdöme!

Ibland kan det bli fel och då är det tacksamt med snabb hantering och leverans. Kul att läsa att du är nöjd med hanteringen.

Min Upplevelse

Jag är mycket nöjd med varor och bemötande. Snabbt svar och klara besked när jag skickade frågor med mejl.
De som svarade visste precis vad jag menade.

7 September 2021

Hej Gun,
vad härligt att du är nöjd och tack för ditt omdöme!

Mkt smidiga

Mkt smidiga, bra kundservice, bra produkt.

6 September 2021

Hej Fredrik,
vad härligt att du är nöjd med hela din beställning från början till slut och tack för ett fint omdöme!

Bra service

Bra service - snabb leverans😊👍

16 August 2021

Reply from Skandinaviska Områdesskydd AB

Hej! Kul att höra att du är nöjd. Hoppas du blir lika nöjd med dina nya produkter :-) Mvh Jenny

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look