SVGPhotobooth Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Afgelopen vrijdag hadden we bij SVGPhotobooth The Old School voor die avond gehuurd. Echt een top apparaat en daarnaast ook goede kwaliteit foto's. De communicatie met Stein was erg plezierig. Snell... See more

Rated 5 out of 5 stars

In een korte tijd meerdere malen gebruik gemaakt van jullie geweldige photobooth !!! En eerlijk het is zoooo leuk je hoeft niet persee continu foto’s zelf te maken een druk op de knop en het word voor... See more

Rated 5 out of 5 stars

Een echte toevoeging voor je feest! Wij hadden een fotobooth van Stein op onze bruiloft. Je krijgt de foto's achteraf allemaal digitaal toegestuurd dus je kan er nog eens extra van nagenieten. Voor de... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hele fijne communicatie met Stein gehad. Dacht overal in mee! We hebben de Oldskool photobooth gehuurd en deze zag er super uit. Photobooth werd door Stein opgebouwd en weer opgehaald. We kregen nader... See more

Company details

1. Advertising Photographer

Written by the company

SVGPhotobooth Een perfect aandenken voor na het feest! Geef je een feest en wil je de gasten een super leuk aandenken meegeven? Dan is SVG Photobooth perfect! Kies zelf de layout van de fotostrip en maak de avond onvergetelijk.

Contact info

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

37 reviews in the last 12 months

Write a review

Top service!

We hebben een Photo Booth via Stein geregeld voor ons feestje!
Echt een aanrader om te doen.. je krijgt zulke grappige foto’s de volgende dag. Ik had uit mijn verkleed kist thuis enkele hoedjes, gekke brilletjes etc erbij gelegd.
Stein komt de booth brengen en halen. Heel fijn geholpen door deze jongeman! Stein gaat geheel op jouw wensen in😃Ga zo door💪🏼

22 November 2024
Rated 5 out of 5 stars

Blij met een onverwachte kennismaking

Op een feestje in ons cafe hadden ze Stein zijn fotobooth geboekt. Wat een fantastisch concept!
Hebben hem de week erop bij een feest hier weggezet, wederom een succes! Ga hem zeker verder aanraden. En Stein is een fijn persoon om mee te werken, meedenkend en zeer correct!! Topbedrijf!!

26 October 2024
Rated 5 out of 5 stars

Wij hadden de photobooth gehuurd voor…

Wij hadden de photobooth gehuurd voor een diplomering. Het contact met Stein was duidelijk en hij reageert snel. Stein had een mooie achtergrond ontworpen waardoor het de fotostrips er feestelijk uitzagen. Ook werd de photobooth snel en vakkundig neergezet, hij ziet er super leuk uit! Echt een mooie toevoeging aan het feest!

11 October 2024
Rated 5 out of 5 stars

Super ervaring zeker een aanrader!

Afgelopen weekend de 30ste verjaardag van mijn vriend gevierd! We hebben de photobooth gehuurd en het was geweldig! Er is goed gebruik van gemaakt de foto's waren heel helder en de prints kwamen ook netjes eruit!
Het stond erg snel en Stein is gewoon een topper erg vriendelijk en houd zich ook aan de afspraken! De volgende dag kwam die hem weer netjes ophalen ja echt super zeker een aanrader!

26 October 2024
Rated 5 out of 5 stars

De fotobooth van Stein van Grunsven was…

.. een groot succes op mijn feestje.
Goede service, makkelijk in de omgang en keurig op tijd bij afleveren en ophalen.
De persoonlijke note op de fotostrips is erg leuk. Hier wordt door Stein echt aandacht aan besteed.
Prijs/kwaliteit keurig in verhouding.
Een fotobooth is echt een hele leuke aanvulling op je feestje 🥳

20 September 2024
Rated 5 out of 5 stars

helemaal top, een photobooth maakt een feestje af.

Mijn dochters wilden een photobooth op hun verjaardagsfeestje. Dus Stein benaderd, nadat ik zijn photobooth op een ander feestje had gezien. Snelle en duidelijke communicatie. Komt op tijd de photobooth leveren en is flexibel. Echt een aanrader om bij Stein de photobooth te huren.

16 August 2024
Rated 4 out of 5 stars

Hele leuke photobooth!

De photobooth was een hele leuke toevoeging aan ons bruiloftfeest! Heel leuk om de foto’s daarna digitaal te krijgen en de fotostrips zelf zijn ook super leuk geworden.

Bedankt Stein!

13 July 2024

Top ervaring!

Top ervaring! Goede en snelle communicatie met Stein. Denkt mee over de mogelijkheden is enorm flexibel!

Photobooth is heel gebruiksvriendelijk en kwalitatief perfect.

Bedankt Stein!

3 July 2024

Topservice

De photobooth was echt een superleuke toevoeging op de feestavond van onze bruiloft. De achtergrond was helemaal in stijl van onze uitnodiging en dat we achteraf de digitale bestanden kregen was ook superleuk omdat je niet iedereen de foto's ziet maken.

21 June 2024
Rated 5 out of 5 stars

De Photobooth van Stein is geweldig!

De Photobooth van Stein is geweldig!! Is echt een aanvulling op je feest. Het was een hit bij onze gasten. Is niet te groot dus goed te plaatsen in kleinere ruimtes. Doet wat het moet doen. Ook hele fijne communicatie gehad met Stein. Hij denkt goed mee, reageert snel en komt zijn afspraken na. Zeker een aanrader!

8 June 2024

Fantastische photobooth!!

De photobooth van Stein was echt een toegevoegde waarde op mijn 30e verjaardag!

Iedereen reageerde super enthousiast en er zijn veel foto's gemaakt. De uitgeprinte maar ook de digitale foto's zijn een leuke herinnering die ik nog vaak terug ga kijken.

Wat ik heel fijn vind is dat Stein met je meedenkt, zowel in het ontwerp van je foto's, als de achtergrond en de plek waar de photobooth het beste staat zodat je de leukste en mooiste foto's hebt.

Voor een volgend feestje huur ik zeker de photobooth opnieuw!!

25 May 2024
Rated 5 out of 5 stars

Top photobooth met goede service!

Super leuk om de photobooth te hebben op het feest van onze bruiloft. Er werd bijna constant gebruik van gemaakt! Het leuke is dat er twee exemplaren geprint worden zodat de gasten ook een kopie mee kunnen nemen en wij zelf alles ook nog hebben (en daarnaast ook nog digitaal). De service is ook top!

26 April 2024

Top photobooth

Op onze bruiloft waren we heel blij met de photobooth van SVG. De photobooth werkte uitstekend, deze is bijna non-stop gebruikt zonder een enkel probleem. Het was makkelijk afspraken maken met Stein en bijna alles is mogelijk qua foto formaten en opmaak.

8 May 2024
Rated 5 out of 5 stars

SVG Photobooth wat n leuke toevoeging…

SVG Photobooth wat n leuke toevoeging van ons feest
We hebben hele leuke foto's aan overgehouden gekke en leuke foto's iedereen vond het geweldig en ook n mooie herinnering aan ons feest van 65 jaar
Super blij dat we ook nog zelf alle foto's krijgen
Echt heel blij mee super bedankt

21 April 2024

The Trustpilot Experience