Steylaerts - Temse Reviews 7

TrustScore 4 out of 5

4.2

Hoogkamerstraat 308, 9140 Temse, Oost-Vlaanderen, BE

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Wij willen jullie héél hartelijk bedanken voor de bijzonder goede service en opvolging. Het was een plezier om met jullie te mogen werken en samenwerken. Bedankt Vreni en Rodrique Jullie zijn top... See more

Company details

1. Bathroom Renovator
  2. Bathroom Supply Shop
  3. Tile Contractor
  4. Tile Shop

Written by the company

Elk jaar renoveren we ruim 900 badkamers tot echte pareltjes. Dat zijn bijna 5 badkamers per dag aan kennis, ervaring en vaardigheid. Kom eens langs in onze showroom Lier, Temse of Roeselare en laat u overtuigen door het werk van onze badkamerexperts.

Contact info

1-star

Replied to 80% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Professionele uitvoering op alle vlakken

Prima ontvangst in de toonzaal. Duidelijk plan in overleg opgemaakt. Rodrique Van Daele van onze projectmanager bij wie we altijd terecht konden voor onze vragen, die de renovatie zeer goed gepland had en alle werken goed opvolgde. Professionele uitvoering op alle vlakken! Prima werk! Bedankt Rodrique.

18 December 2024

Hallo Geert,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u zich welkom voelde in de toonzaal . We zijn blij te horen dat Rodrique u steeds kon bijstaan, de renovatie goed plande en de werken nauwgezet opvolgde. Uw complimenten over de professionele uitvoering geven we met plezier door aan hem!

Volledige badkamerrenovatie …

Volledige badkamerrenovatie laten uitvoeren door Steylaerts. Vanaf het bezoek in de toonzaal tot de eindopkuis niets dan lof. Zowel Rodrique Van Daele en Vreni Keller die het project perfect begeleiden en aanstuurden als alle vakmannen leverden schitterend werk. Na drie maanden komen we nog altijd met een brede glimlach onze nieuwe badkamer binnen, waarvoor dank.

25 August 2025

Hallo Lieven,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Het doet ons veel plezier te horen dat u zo tevreden bent over het volledige traject, van het bezoek in de toonzaal tot de oplevering en de eindopkuis. Fijn dat u de begeleiding door Rodrique en Vreni, evenals het werk van onze vakmannen, zo positief ervaart.

Rated 5 out of 5 stars

Samenwerking met Steylaerts Met echte tevredenheid als klant kijken…

Met echte tevredenheid als klant kijken wij terug op de samenwerking met team Steylaerts tijdens onze badkamer- en sanitairrenovatie. De beschikbaarheid en tijdige bijsturingen door Rodrique speelden daar zeker een grote rol in. Hij regelde op praktische wijze meerdere problemen, over de taalbarrières heen. Het tussentijds betalingsverkeer en aanpassingen aan de bestellingen werden eveneens vlot en duidelijk geregeld door Vreni, welke ook steeds beschikbaar was. Kortom een vlot gelopen parcours, binnen de gestelde tijdslilimieten en met een resultaat waarin wij ons als klant zeker kunnen vinden. Een aanrader ,!
Lucien en Marijke Jorissen d'Huyvetter

11 December 2025

Reply from Steylaerts - Temse

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en warme review. Het doet ons veel plezier te lezen dat u met zo’n tevreden gevoel terugkijkt op de samenwerking met team Steylaerts tijdens uw badkamer- en sanitairrenovatie. We waarderen het bijzonder dat u de inzet en beschikbaarheid van Rodrique en de vlotte opvolging door Vreni zo positief benoemt. Fijn om te horen dat het volledige traject, binnen de vooropgestelde timing, heeft geleid tot een resultaat waarin u zich als klant helemaal kan vinden. Bedankt voor het vertrouwen en de aanbeveling.

Rated 5 out of 5 stars

Heel goede begeleiding door Rodrique…

Heel goede begeleiding door Rodrique Van Daele. Dit is een grote geruststelling als iemand regelmatig langs komt en de werken goed opvolgt. Bedankt Rodrique!

8 December 2025

Hallo Monique,

Hartelijk bedankt voor uw fijne review. We zijn blij te horen dat de begeleiding door Rodrique u een gerust gevoel gaf en dat de opvolging van de werken voor u een meerwaarde was. Het doet ons veel plezier dat u dit zo heeft ervaren.

Rated 5 out of 5 stars

Wij willen jullie héél hartelijk…

Het was een plezier om met jullie te mogen werken en samenwerken.
Bedankt Vreni en Rodrique
Jullie zijn topsporters in jullie vak!

4 December 2025

Hallo Kathleen,

Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden. We zijn blij dat u de service en opvolging als bijzonder positief heeft ervaren. Het was ook voor ons een plezier om met u samen te werken. Uw enthousiaste feedback aan Vreni en Rodrique geven we zeker door – zulke woorden maken ons werk extra de moeite waard!

Rated 5 out of 5 stars

Onze ervaring met de badkamerrenovatie…

Onze ervaring met de badkamerrenovatie was bijzonder positief. Vanaf het eerste contact in de toonzaal met Thomas hadden we meteen een goed gevoel. Hij nam uitgebreid de tijd om onze wensen te begrijpen, dacht mee over praktische oplossingen en gaf deskundig advies over de materialen en indeling.

Tijdens de uitvoering van de werken werden we uitstekend begeleid door Rodrique en Vreni. Zij volgden alles nauwgezet op, communiceerden helder en stonden steeds klaar om vragen te beantwoorden.

De werken zelf verliepen vlot en volgens planning. Het team werkte netjes, hield de werf opgeruimd en respecteerde onze woning. Ook onverwachte uitdagingen werden correct en efficiënt aangepakt ( dank u Rodrique en Vreni), zonder verrassingen achteraf. Het eindresultaat is precies wat we voor ogen hadden: een moderne, stijlvolle en functionele badkamer met een afwerking tot in de puntjes.

We zijn ontzettend tevreden en kunnen Steylaerts alleen maar warm aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner voor een kwalitatieve badkamerrenovatie.

3 November 2025

Hallo Els,

Hartelijk dank voor uw prachtige review. We zijn blij te horen dat uw ervaring met de badkamerrenovatie zo positief was, vanaf het eerste contact met Thomas tot het uiteindelijke resultaat. Fijn dat u onze begeleiding door Rodrique en Vreni, de zorgvuldige uitvoering en de nette afwerking zo waardeert. Het doet ons veel plezier dat we uw wensen hebben kunnen omzetten in een moderne, stijlvolle en functionele badkamer. Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look