Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers Reviews 366

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

De rust in je blaas training heeft mijn leven veranderd de training heeft geholpen om zelfverzekerder te worden. Dankzij handige tips zoals "be your own mother" en het beslismoment, voel ik me ster... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ook ik kreeg een uitnodiging om een Webinar te volgen. De voorgeschilderde resultaten waren in één woord: EXCELLENT en DE oplossing. Dus voor dat ik begon via email de volgende vraag gesteld:... See more

Company details

1. Self service health station
  2. Training Centre

Written by the company

Stop Urineverlies Nu helpt jou om je urineverlies te stoppen. Zelf. Zonder operatie of medicatie. En zonder levenslange oefeningen. Dit doen we door online trainingen, die je vanuit je huis, dus anoniem en in je eigen tempo kunt doen. Door de SUN training stop je blijvend je urineverlies bij inspanning. Dat is urineverlies bij lachen, niezen, hoesten, springen, tillen, sporten, e.d. De SUN training is een unieke methode die verder gaat dan alleen wat oefeningen voor je bekkenbodem. Daarom is de training zo succesvol. En wat zo fijn is: als je urineverlies is gestopt, kun je stoppen met oefenen. Je lichaam doet dan weer vanzelf wat het moet doen. Zodat je geen operatie nodig hebt. Dat wil je, toch? De Rust in je blaas training is voor vrouwen en mannen met een overactieve blaas, vaak aandrang en/of urineverlies bij aandrang. Een ander woord is urge incontinentie. Dat gevoel van aandrang kan je leven beheersen. Gelukkig heeft dr. Erna Beers ook hiervoor een unieke methode ontwikkeld die je écht helpt rust in je blaas te krijgen. Zodat je geen medicatie, botox of neurostimulator meer nodig hebt. We staan elke dag met het hele team van Stop Urineverlies Nu voor jou klaar!

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Mijn vrijheid en weer vertrouwen in mezelf is goud waard.

Zo blij dat ik aan de Rust in je blaas training begonnen ben. Eerlijk gezegd moest ik even slikken om het geld in mezelf te steken. Maar de vrijheid die ik ervaar en het vertrouwen in mezelfis goud waard. En alle tijd die Erna en haar team erin steken. Geweldig.

9 April 2026

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Beste Nel, dank je wel voor je mooie woorden! En je slaapt de spijker op zijn kop: je vertrouwen en je vrijheid zijn goud waard. Daar helpen we mensen zoals jij elke dag mee. Hartelijke groet, Erna Beers

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben pas twee maanden bezig met de…

Ik ben pas twee maanden bezig met de Rust in je blaas training en ik ontvang vooral waarde van je. Zoveel kennis en inzichten die je deelt. Daar word ik heel blij van. Mijn (blaas)vrijheid terugkrijgen is niet in geld uit te drukken.

8 April 2026

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dank je wel, Hannah, voor je mooie woorden. Ik ben zo blij voor je dat je op de goede plek zit! Hartelijke groet, dr. Erna Beers

Een webinar gevolgd

Een webinar gevolgd. Daarin word je zorgvuldig klaargestoomd om een betaalde training te volgen. Ergerlijke kinderachtige methode om het soort van interactief te laten lijken: typ "ja" als je dit ook ervaart. Typ "klaar" als etc. Je leert in de webinar niks wat je niet al wist. Maar er is geen ietsiepietsie glimp van wat je dan wel zou moeten gaan doen om het op te lossen. Die handreiking krijg je pas als je €500,- neertelt. En de dagen na de webinar wordt de druk opgevoerd: je hebt nog tot 23.59 uur.... volgende dagen steeds mailing. Je hebt vast wel...., je bent vast ook .....
Ik heb er echt geen €500,- voor over om geen 3 x te gaan plassen 's nachts. Het zit in ons brein. Oké. Ik zoek wel verder. Dit is onder valse voorwendselen gebakken lucht verkopen om anderhalf uur te zitten luisteren. Om uiteindelijk te weten dat we het allemaal vervelend vinden, lastig en dat het niet aan je blaas ligt, Dat had in 10 minuten gekund. Je hebt geen idee hoeveel mensen er ook online zijn vanwege privacy. Het kunnen er 10 zijn of een paar 100. Het zit goed dichtgetimmerd. Een geoliede machine om je binnen te hengelen. Ik vond het zeer teleurstellend. Voelde me behoorlijk misleid. Wordt van tevoren gemaild dat je pen en papier klaar moet leggen. Waarvoor? Er wordt geen nieuwe info gegeven die je moet onthouden. Zonde van de tijd.

2 April 2026

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Beste Mathilde Droppert, dank voor je feedback. Uit de kijkgegevens zie ik dat je ongeveer de helft van de masterclass hebt gekeken. Je bent weggegaan vóórdat de oplossing werd gegeven en schrijft vervolgens dat er geen oplossing werd gegeven.
De masterclass wordt beoordeeld met een 8,5 of hoger en is wekelijks het startpunt voor tientallen mensen aan de Rust in je blaas training. Die mensen laten een paar maanden later een 5-sterrenreview achter, omdat ze weer doorslapen, in alle rust er-op-uit kunnen en hun incontinentiemateriaal hebben weggegooid. Terwijl ze al tientallen jaren klachten hadden waar niks tegen hielp.
Mijn aanpak is duidelijk (nog) niet wat je zoekt. Ik hoop oprecht dat je elders vindt wat je nodig hebt.

Rust en Zelfvertrouwen dankzij de Training

De Rust in je blaas training heeft me meer rust en zelfvertrouwen gegeven dan ik ooit had durven hopen. Aanvankelijk was ik sceptisch en vond ik de kosten pittig, maar vanaf de eerste video herkende ik mijn klachten en wist ik dat het zou helpen. Door dagelijks serieus met de oefeningen aan de slag te gaan, heb ik nu eindelijk rust in mijn blaas, lijf en hoofd. Het is een fantastische, respectvolle ervaring en ik ben zo blij dat ik deze stap heb genomen!

24 March 2026

Beste Herman,
Wat een fijne review om te lezen. Dank je wel.
Wat me opvalt is dat je schrijft: rust in mijn blaas, lijf én hoofd. Dat is precies waar het om draait. De meeste mensen beginnen met de blaas, maar ontdekken gaandeweg dat de echte verandering zit in dat stukje hoofd, dat je niet meer constant bezig bent met de vraag: red ik het wel?
En dat je ondanks je aanvankelijke scepsis toch de stap hebt gezet. Dat zegt iets over jou. Jij hebt het werk gedaan.
Veel dank voor het delen! Dit helpt andere mannen (en vrouwen) die nog twijfelen om te zien dat het wél kan.

Effectieve methode

Effectieve methode, duidelijk uitgelegd en makkelijk vol te houden.
Na 5 jaar nog steeds droog 😄
Inlegkruisjes en incontinentie materiaal heb ik niet meer in huis. Ik voel me weer dertig!

11 March 2026

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Wát een heerlijke overwinning, Ema! 'Na 5 jaar nog steeds droog' is precies waarom je in de SUN training de óórzaak aanpakt. Dat je dat incontinentiemateriaal definitief de deur uit hebt gedaan én je weer 30 voelt, is de ultieme vrijheid. Geniet van die fantastische energie! Hartelijke groet, Erna Beers

Levensveranderende ervaring met Rust in je Blaas training

Tekst: Als 69-jarige begon ik zonder al te hoge verwachtingen aan de Rust in je blaas training, maar het bleek een levensveranderende ervaring te zijn. De begeleiding was gedreven, enthousiast en professioneel, wat me hielp om meer rust en grip op mijn leven te krijgen. Hoewel niet alles voor mij werkte, zoals de groepsactiviteiten, kon ik toch veel waardevolle inzichten opdoen. Kortom, een zeer positieve en effectieve ervaring die ik van harte aanbeveel!

5 March 2026

Beste Marlijn,
Wat een prachtige, eerlijke en hartverwarmende review. Ontzettend bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te delen!
Dat je er op 69-jarige leeftijd 'zonder al te hoge verwachtingen' aan begon, maar het nu een levensveranderende ervaring noemt, is echt het grootste compliment dat ik kan krijgen. Het is het levende bewijs dat het nooit te laat is om de regie over je eigen lichaam terug te pakken, en dat je zenuwstelsel op elke leeftijd kan leren ontspannen.
Ik vind het ook ontzettend fijn dat je zo eerlijk bent over de groepsactiviteiten. Dat is namelijk precies hoe de training bedoeld is: je haalt eruit wat voor jóú werkt. De één bloeit op door het delen in een groep, de ander bewandelt veel liever haar eigen, rustige pad. Beide manieren zijn helemaal oké, zolang je die grip en rust maar terugvindt. En dat is je fantastisch gelukt!
Geniet van deze welverdiende rust en vrijheid in je leven, Marlijn. Je hebt het geweldig gedaan.
Warme groet, dr. Erna Beers

Rated 1 out of 5 stars

Na een half uur oud nieuws te hebben…

Na een half uur oud nieuws te hebben aangehoord ben ik bij dit reclame praatje afgehaakt. Er kwam geen enkele tip. Natuurlijk doe ik mee omdat ik er last van heb. Zonde van de tijd. Zal vast een betaalde aanbieding aankomen.

3 March 2026

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dank je wel voor je reactie. Uit de loggegevens zag ik dat je de masterclass na precies 23 minuten weer hebt verlaten. Dat is inderdaad te vroeg voor het horen van de 3 sleutels voor rust in je blaas, waar de masterclass over gaat.
In het eerste halfuur leg ik heel bewust het fundament en de onderliggende oorzaak van blaasproblemen uit. Een structureel probleem los je namelijk niet op met een snelle 'pleister' of een trucje van vijf minuten.
Voor de kijkers die de basis willen begrijpen deel ik direct daarna de 3 concrete sleutels naar rust in je blaas.
Gezien je korte aanwezigheid en je reactie sluit mijn aanpak inderdaad niet aan bij wat je zoekt. Ik wens je oprecht veel succes met het vinden van een oplossing die wel bij je past!

De rust in je blaas training heeft mijn leven veranderd

De rust in je blaas training heeft mijn leven veranderd
de training heeft geholpen om zelfverzekerder te worden. Dankzij handige tips zoals "be your own mother" en het beslismoment, voel ik me sterker dan ooit. Hoewel ik soms vergeet een paar minuten te ontspannen en een lichaamscheck te doen, merk ik dat ik grote stappen heb gemaakt. Deze training is een echte aanrader voor iedereen die meer controle wil krijgen.

17 February 2026

Beste Josien,
Wat ontzettend fijn om te lezen dat de training zo'n grote impact heeft op je dagelijks leven en je zelfvertrouwen. Dat is precies waar we het voor doen!
Het 'beslismoment' en 'be your own mother' zijn inderdaad cruciaal om de regie weer terug te pakken van je blaas. En wees niet te streng voor jezelf wat betreft die ontspanmomenten; het feit dat je ze al herkent en de lichaamscheck in het vizier hebt, is al een enorme winst in het hertrainen van je zenuwstelsel.
Blijf die grote stappen zetten. Warme groet, dr. Erna Beers

Rated 4 out of 5 stars

Investeren in mezelf

Nog volop bezig met de training maar na het lezen van sommige reacties toch besloten vast iets te delen. Na 3 operaties en maanden gespecialiseerde bekkenbodemfysiotherapie heb ik de afgelopen 3 maanden bij Erna en haar team meer bereikt dan de afgelopen jaren. Ik verlies op de dag bijna geen urine meer en slaap beter. Ga er snachts nog 1 a 2x uit om te plassen ipv 5x!! Ook ik had twijfels....werkt het echt? Ik heb al zoveel gedaan. Waarom wordt het niet vergoed als het werkt. En ook de pittige aanpak van Erna..ben ik wel eens van geschrokken. Maar Erna heeft een doel en die heb ik ook
Dus besloot ik andere (financiële) dingen even te parkeren en dit mezelf cadeau te doen. Ik ben er nog niet maar heb geleerd dat haast en druk erachter zetten averechts werken. Ik vind de training pittig...in de zin van veel zelf doen, oefeningen herhalen, herhalen, herhalen en geduld hebben. Maar door de nachtrust die ik terug heb is de training me nu al dubbel en dwars waard

8 February 2026

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Beste Anita, wat een overwinning! Na drie operaties en jaren aanmodderen is die nachtrust je meer dan gegund.
De aanpak die ik hanteer, is die van helderheid. Je hebt zelf ervaren waarom dat nodig is: zachte heelmeesters maken stinkende wonden, en jij was klaar met de pleisters. Je bent gestopt met hopen en bent gaan doen. Dat je bereid was om andere dingen te parkeren en vol voor jezelf te kiezen, is precies waarom je nu resultaat ziet.
Je zegt het zelf heel scherp: haast en druk werken averechts. De winst zit in het 'saaie' werk: herhalen, herhalen en geduld hebben. Je weet nu dat je brein het snapt. Ga zo door en je komt er helemaal! Dank je wel voor het delen. Hartelijke groet, dr. Erna Beers

Geweldig

Ingrid
Het gaat heel goed met mijn blaas en brein. Ben blij dat jou website voorbij kwam, het voelde heel vertrouwd.
Na 5 mnd gaat het heel goed en heb veel aan jou te danken, je bent fenomenaal en kan je niet genoeg danken🤩.

5 February 2026

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Wow, dankjewel Ingrid! Wat fantastisch om te lezen dat het na 5 maanden Rust in je blaas training zo goed gaat.
Je bedankt mij, maar vergeet niet: jij bent degene die de stappen heeft gezet en het werk heeft gedaan.
Ik ben blij dat de website vertrouwd voelde en dat ik je de juiste richting op mocht wijzen. Geniet van je fenomenaal goed werkende blaas en brein! Hartelijke groet, dr. Erna Beers

Rated 5 out of 5 stars

Het is verhelderend en krachtig en de…

Het is verhelderend en krachtig en de training Rust in je blaas heeft me echt verrast met zijn effectiviteit. Absoluut een aanrader want het helpt echt. Ik ben er blij mee.

5 February 2026

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Bedankt voor je mooie woorden, Hennie. Wat fijn om te horen dat de Rust in je blaas training zo verhelderend en krachtig voor je was en dat je duidelijk resultaat ervaart. Fijn dat je dit deelt! Hartelijke groet, dr. Erna Beers

Rated 5 out of 5 stars

Dankzij de SUN training kan ik weer hardlopen zonder urineverlies

Dankzij de SUN training kan ik eindelijk weer hardlopen zonder urineverlies! De unieke focus op ontspanning in plaats van alleen aanspannen was voor mij de sleutel. Een praktische en effectieve methode met een deskundig team.

26 January 2026

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Wat een fantastisch resultaat, Michelle! Weer kunnen hardlopen zonder zorgen is de ultieme vrijheid.
Je slaat de spijker op zijn kop: vaak denken we dat we harder moeten trainen (aanspannen), terwijl de oplossing juist in de ontspanning en coördinatie ligt. Ik ben blij dat de SUN training voor jou de sleutel was. Blijf lekker rennen! Hartelijke groet, dr. Erna Beers

Rated 5 out of 5 stars

Rust in je hoofd en blaas

De rust in je blaas training heeft mij geweldige handvatten gegeven om mijn hersenen en blaas de rust te gunnen die ze nodig hebben. De praktische tips waren een echte eye-opener en ik voel me meer ontspannen.
Hoewel ik al wat bekend was met het eerste deel, zou iets meer vrijgeven van de tips vooraf vooral fijn zijn geweest. Al met al een aanrader voor iedereen die op zoek is naar innerlijke rust.

30 January 2026

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Beste Sylvia, wat ontzettend fijn om te lezen dat de training je deze 'eye-openers' heeft gegeven! Het horen dat je nu meer rust ervaart in zowel je hoofd als je blaas, is precies waar we het voor doen. De verbinding tussen die twee is zo krachtig, en het is prachtig dat je dat nu zelf zo ontspannen ervaart.

Dank je wel ook voor je eerlijke feedback over de tips vooraf. Ik neem dit direct mee; ik wil namelijk dat de weg naar rust in je blaas voor iedereen zo helder mogelijk is, ook al voor de start. Ontzettend bedankt voor je aanbeveling en geniet van de herwonnen rust! Hartelijke groet, Erna Beers

Rated 5 out of 5 stars

Dankzij de Rust in je blaas training…

Dankzij de Rust in je blaas training kan ik nu zonder incontinentiemateriaal op pad en ben ik veel zelfverzekerder. Ik heb geleerd me te ontspannen en weet zeker dat ik de wc op tijd haal door de ABC- techniek en ademhalingsoefeningen. Deze ervaring was zo positief dat ik het zelfs aan mijn gynaecoloog heb doorgegeven. Ik ben meer dan tevreden en kan het iedereen aanbevelen.

20 January 2026

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Wow, Ini, wat een prachtig bericht! De deur uit zonder materiaal en mét zelfvertrouwen... dat is precies de onbezorgde vrijheid waar we het voor doen.

Fantastisch dat je de ABC-techniek en de ademhaling zo goed hebt eigen gemaakt; jij hebt het werk gedaan, en dit is je verdiende resultaat. En een speciaal dankjewel dat je dit hebt gedeeld met je gynaecoloog. Het is mijn doel om die brug te slaan tussen de spreekkamer en de praktijk, dus dat waardeer ik enorm.

Geniet van je uitjes! Hartelijke groet, dr. Erna Beers

Rated 5 out of 5 stars

Eerst weerstand, nu blij dat ik mee doe

Na het kijken van van de introductie was ik geïnteresseerd in de theorie van SUN maar de presentatie van Erna riep weerstand bij me op. Ik bestelde het werkboek maar het lukte me niet in mijn eentje. Na een verpeste vakantie door mijn urineverlies heb ik mij toch aangemeld voor de rust in je blaas training en ik ben blij dat ik mee doe. Want het werkt! Ik moest erg wennen aan de presentatie van Erna, maar het systeem zit goed in elkaar. Je moet echt anders omgaan met je urineverlies en dat kost tijd. Eerlijk gezegd helpt het stellige van Erna uiteindelijk wel en als je haar persoonlijk spreekt dan ervaar je haar oprechte betrokkenheid.

12 January 2026

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Beste Marianne, dankjewel voor deze ontzettend eerlijke review. Ik waardeer het enorm dat je dit deelt.

Je slaat de spijker op zijn kop. Die 'stelligheid' waar je aan moest wennen, komt voort uit een enorme bevlogenheid. Mijn doel is namelijk om mensen écht te helpen. En ik heb geleerd dat zachte heelmeesters in dit geval vaak stinkende wonden maken. Om die diepgewortelde patronen te doorbreken, is er soms gewoon pure duidelijkheid nodig.

Wat balen van die verpeste vakantie, maar wat fijn dat je die frustratie hebt omgezet in actie. En met resultaat!

OA blaas of brein???

Voor ik de training startte heb ik gevraagd of het mij ook zou kunnen helpen, omdat ik dagelijks moet katheteriseren. Eerlijk antwoord gehad dat hier nog geen ervaring mee is.
Het is echt een persoonlijke aanpak,standaard werkt niet bij mij. Na overleg met uroloog mag ik stoppen met katheteriseren als het residu steeds kleiner dan 150 ml is. Ik heb de volgende automatische zending van inco materiaal en katheters al stopgezet. OAB is in mijn geval een OA Brein. Na jarenlang teveel water te hebben gedronken. Ik ga de nota WEL indienen bij de zorgverzekeraar.Met het verzoek mijn persoonlijke zorgkosten van de afgelopen jaren er eens bij te pakken. Maar het is de investering waard. Erna Beers is arts etc... Hoeft voor mij niet steeds vermeld te worden, maar boeien. Eindelijk resultaat, volgende botox behandeling afgezegd. Er wordt niet eens gevraagd waarom. Dus hier bij het team van Erna ben je geen nummer meer! Starten als je echt wat wilt veranderen! Zelf, niemand anders. Succes! Ps herken je jezelf in mijn verhaal, mijn mailadres mag gedeeld worden op verzoek. Yvonne

12 January 2026

Beste Yvonne,
Wow. Ik lees je review met kippenvel. Wat een ongelofelijk krachtig verhaal.

Dat je na overleg met de uroloog mocht stoppen met katheteriseren en zelfs de botox-behandeling hebt kunnen afzeggen... dat is echt een gigantische overwinning. En het bewijs dat – zoals je zelf zo mooi zegt – een 'Overactieve Blaas' heel vaak eigenlijk een 'Overactief Brein' is.

Ik vind het geweldig dat je de nota én je zorgkosten gaat indienen bij de verzekeraar. Groot gelijk! Laten we hopen dat ze wakker worden en zien hoeveel kosten (en leed) er bespaard kan worden als we de oorzaak aanpakken in plaats van alleen de symptomen.

En wat betreft dat ik arts ben: punt gemaakt. ;-) Uiteindelijk gaat het er niet om wat er op mijn diploma staat, maar dat jij je vrijheid terug hebt. En dat heb je helemaal zelf gedaan.

Dankjewel voor je prachtige aanbod om je mailadres te delen met lotgenoten. Mocht iemand zich herkennen in je verhaal en twijfelen, dan zullen we ze zeker met je in contact brengen.

Geniet van je vrijheid!

Warme groet, Erna Beers

Geen vertrouwen in Dr. Erna Beers

29 november 2025 kreeg ik een mail van Dr. Erna Beers.
Ik heb lang nagedacht wat ik hiermee zou doen. Ze spreekt mij op een kleinerende manier toe.
Dit is de tekst:

“Het is natuurlijk aan jou wat je doet met je leven. Met je tijd. Maar als je jouw urineverlies wilt stoppen en weer wil hardlopen, ravotten met je kinderen en onbezorgd vrijen met je partner, dan heb je wel iets anders te doen dan je nu doet.”

Ze heeft geen enkel idee wat ik doe en waar ik mee bezig ben, maar toch concludeert ze dat ik wel wat anders zou moeten doen. Ik ben blij dat ik de cursus niet gedaan heb. Dit is ook geen basis voor vertrouwen.

29 November 2025

Beste Carla Coenen,
Dank voor je eerlijke feedback. Ik begrijp dat mijn mail confronterend was en pijnlijk kon aanvoelen. Het is nooit mijn bedoeling iemand te kleineren, maar mijn missie is vrouwen wakker te schudden.
Ik zie dagelijks vrouwen die hopen dat urineverlies vanzelf stopt, terwijl ze dezelfde patronen blijven herhalen. Mijn boodschap is simpel: wie een ander resultaat wil, moet anders handelen.
Soms is de waarheid hard en is de boodschapper de boeman. Dat neem ik voor lief, omdat ik te veel vrouwen zie lijden zonder moed om te veranderen.
Ik wens je oprecht alle goeds en hoop dat je, op jouw eigen manier en tijd, de oplossing vindt die jou vrijheid geeft. Hartelijke groet, dr. Erna Beers

Rated 5 out of 5 stars

Als oud-therapeut overtuigd: Weer 2 uur wandelen zonder plassen!

Voorheen moest ik tijdens het wandelen elk kwartier plassen. Als voormalig psycho- en hypnotherapeut zag ik direct de kracht van de hypnose-oefeningen om het brein weer in het gareel te krijgen. Het resultaat is super: de blaasdrukte is voorbij en ik wandel weer uren zonder problemen. Een zeer professionele aanpak !

3 January 2026

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dank je wel, Ad, voor het delen van je ervaringen. En natuurlijk fijn om je complimenten te horen! Hartelijke groet, dr. Erna Beers

Rated 5 out of 5 stars

Titel: Geduld en goede oefeningen werpen hun vruchten af

Voorheen bepaalde mijn blaas mijn dag: angst voor files en altijd weten waar de wc is. Dankzij de fijne oefeningen in de Rust in je blaas training is die haastige onrust verdwenen. 's Nachts gaat het veel beter en overdag doe ik weer boodschappen zonder te rekenen op een toilet. Het is fijn om niet meer bij elke stap alert te hoeven zijn.

5 January 2026

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Dank je wel voor het delen van je ervaringen met de Rust in je blaas training! Ik ben zo blij voor je dat je je vrijheid weer terug hebt. Hartelijke groet, dr. Erna Beers

Twijfel of het echt is

Twijfel of het echt is. 2x meegedaan met een webinar waar je berichten kunt sturen maar precies dezelfde berichten worden voorgelezen. Er word zelfs gevraagd om reacties maar dit doe je dus uiteindelijk voor niks tijdens het gesprek.

Bij de chat word je dus al voor de gek gehouden wat ik jammer vind. Dit maakt mij aan het twijfelen of de rest wel echt zal zijn!

Meest gestelde vragen over het webinar:

Kan ik het webinar terugkijken?
Er kan natuurlijk altijd iets tussenkomen. We hebben helaas geen opname om je te sturen, wel kun je je altijd inschrijven voor een volgend webinar. Het voordeel van er zelf bij zijn is dat je in de chat ook meteen al je vragen kunt stellen.
Via deze link kun je je aanmelden en kiezen voor een datum die je uitkomt.  We helpen je graag om van dat nare urineverlies af te komen.

28 December 2025

Reply from Stop Urineverlies Nu door dr. Erna Beers

Beste Remco, bedankt dat je je ervaring deelt. Het klopt dat we tijdens de kerstperiode later waren met het beantwoorden van vragen per mail. Wij zijn een klein team van echte mensen, geen chatbots die meteen reageren. Daarom beloof ik in de masterclass altijd dat alle vragen persoonlijk en zorgvuldig worden opgevolgd, ook achteraf. We begrijpen dat het voor sommigen misschien anders voelt, maar juist die persoonlijke aandacht is waarom zoveel mensen onze aanpak waarderen.
Inmiddels hebben we contact gehad via de mail, zoals ik beloofde. Mocht je nog twijfels hebben, mail dan gerust. Hartelijke groet, dr. Erna Beers

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look