Den modtagende vare T844 - Miele C1, C2, C3 buet rør til støvsuger. Passer ikke til en Miele C3 støvsuger som beskrevet. Hullet er for stort til studsen på sugeslangen, så der kommer "falsk luft" de... See more
See what reviewers are saying
Reklamerede per email over en vare købt lidt over 6 mdr tidligere. Få timer blev jeg ringet op og eften en kort snak om problemet, blev jeg lovet en ny vare til erstatning UDEN at jeg behøvede returne... See more
Company details
Contact info
Gode priser og hurtig service
Gode priser og hurtig service - selv da Post Nord mistede min pakke var Støvsugerdele hurtige til at kontakte PN og fremsende min ordre samme dag jeg kontaktede dem.
Og mine bestilte varer er perfekte.
Nemt at bestille, hurtig levering
Nemt at bestille og meget hurtig levering. Købte et buet rør/håndtag som passede perfekt til Miele C3 Complete.
Kan klart anbefale Støvsuger-Dele.dk
Perfekt og meget hurtig levering
Kan klart anbefale Støvsuger-Dele.dk
Hurtigt levering, bedste anbefalinger
Hurtigt levering.
Jeg bestilte den 8.marts om aftenen, og modtog allerede den 10.marts om morgenen.
Delen passer perfekt til støvsugeren.
Så kan kun anbefale .....
God service
Bestilte mandag et støvsuger mundstykke, da den endnu ikke var kommet efter en uge, men bare lå på DAO depot uden at komme videre, valgte jeg at skrive til Støvsuger Dele, dagen efter ringede de og fortalte at de ville sende en ny pakke til mig med POSTNORD.
SUPER god service
Jeg modtog noget andet end det…
Jeg modtog noget andet end det bestilte, og har taget kontakt til kundeservice, men ingen svarer retur efter 10 dages venten. Så vil ikke anbefale dette website.
Varen på lager og dag til dag levering.
Varen på lager og dag til dag levering.
Hurtigt
Hurtigt, nemt, effektivt og prisvenligt.
Jeg bestilte reservedele til min Nilfisk støvsuger søndag aften og allerede tirsdag morgen fik jeg leveret reservedelene, som passede perfekt, og det endda til en konkurrencedygtig pris. Jeg er top tilfreds og handler gerne igen hos jer.
Fremragende service!
Man kunne måske mene, at der ikke er grund til en anmeldelse, når alt blot fungerer som det skal. Alligevel vil jeg gerne give 5 stjerner – for det er desværre blevet sjældent, at en bestilling forløber så gnidningsfrit som denne. Fremragende service!
5 ud af 5!
Min elskede støvsuger trængte til lidt nyt, og efter skriveri og billeder i spandevis, fik jeg to link til netop det jeg manglede. Der var ingen sure miner eller noget der kunne minde om det, bare oprigtig, god, professionel hjælp!
TAK!
Fantastisk firma
Min 7 årige gamle nilfisk gik i stykker i forlængerstykket. Den har haft en revne længe men igår gik det helt i stykker og den var helt ubrugelig. Jeg gik igang med at Google for syntes ikke lige jeg havde råd til en ny støvsuger. Heldigvis faldt jeg over jeres firma som jeg selvfølgelig tjekkede anmeldelser på inden jeg færdig gjorde mit køb. Bestilte kl. 14:38 igår og idag kl. ca. 14 kom min pakke og vupti så havde jeg en velfungerende støvsuger igen. Så tusind tak til jer.
Jeg kommer helt sikkert til at købe hos jer igen.
Fejl bestilling
Jeg kom ved en fejl et forkert mundstykke til min støvsuger, men opdagede fejlen og skrev en mail til dem. Herefter blev jeg ringet op af sød medarbejder der sørgede for at jeg fik det rette mundstykke til min støvsuger og ændrede oven i købet også prisen ned til min fordel
Hurtig levering
Bestilte et håndtag til min støvsuger mandag og allerede tirsdag kunne jeg hente det.
Håndtaget passer iøvrigt perfekt.
Vil også lige rose postnord for hurtig levering.
SUPER DUPER!!
SUPER DUPER!!
Nem og særdeles overskuelig hjemmeside, som er nem at finde rundt i.
Dag-til-dag levering
5 stjerner herfra, da stor anbefaling til dette firma.
Prima service
Jeg købte et nyt rør med fjernbetjening til støvsugerslangen som jeg ikke kunne få til at fungere ( fejl 40 ) efter vejledning af tiltalende medarbejder vedr. montering virkede det perfekt stor TAK herfra.
Jeg bestilte et støvsuger mundstykke
Jeg bestilte et støvsuger mundstykke. Ved en fejl fik jeg en støvsugerpose i stedet og skrev derfor til firmaet. De beklagede meget og allerede næste morgen kom pakken med støvsugermundstykket og i en virkelig god kvalitet til en rigtig billig pris. Super service.
Fantastisk service!
Fik bestilt et galt mundstykke. Ringede derfor op til firmaet og blev guidet, til at kunne bestille det korrekte. I den nye pakke kom en returlabel, til pakken med det forkerte mundstykke, som jeg så kunne returenere gratis. Pengene for det returnerede mundstykke, gik ind på min konto, den dag de modtog returpakken. Alt sammen på lige knap en uge. Så lyn hurtigt. For faen en fantastisk service!
Meget sjælen jeg giver 5 stjerner
Meget sjælen jeg giver 5 stjerner, men her er 5 stjerner på sin plads.
Super service, og hurtig levering. Faktisk var det lige før mit mundstykke kom huriger end jeg bestilte.
Når noget er godt så er 5 stjerner på sin plads.
Jeg elsker den personlige service :-)
Jeg lagde en ordre om torsdagen og tilføjede en kommentar: “Hjælp, skynd jer, jeg har tabt 6.000 glasperler ud over mit gulv og har ikke flere støvsugerposer”. Tidligt næste morgen lå der en pakke med støvsugerposer foran min dør med en håndskrevet besked “Nu kan du få støvsuget perler op :-)”. Det er virkelig god (og personlig) service. I love it og giver Støvsuger Dele mine varmeste anbefalinger :-)
Varerne kom hurtigt og fint
Varerne kom hurtigt og fint. Generelt meget tilfreds.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.