See what reviewers are saying
Jeg kan varmt anbefalede at handle ved strand-biler, der var ikke det han ikke gjorde for at det bare blev bedre og bedre. Det er ikke kun Henrik der fortjener den største anerkendelse, men hele “... See more
KÆMPE anbefaling herfra! Vi købte brugt bil hos Strand biler i juli. Hele købsprocessen var rigtig god. I december bliver der problemer med bilen. Her har Henrik fra Strand biler virkelig... See more
Vi har købt vores første el-bil - en Skoda Enyaq - af Henrik fra Strand Biler. Vi fik mulighed for at komme udenfor normal åbningstid (endda lige op til jul). Trods dette, fik vi lov til at t... See more
Company details
Written by the company
Strand Biler A/S er en veletableret brugtvognsforhandler i Bramming. Vi har flere års erfaring i bilbranchen, som gør at vi med sikkerhed kan hjælpe dig. Det gør også at vores netværk i både Danmark og det meste af EU gør det muligt at finde den rette bil til dig. Vi handler med alle typer biler i alle prisklasser. Vi kan hjælpe fra importbilen i udlandet til den driftssikre mikrobil. Vi kan med vores dygtige samarbejdspartnere hjælpe med alt fra finansiering, leasing, garantiforsikring, serviceaftaler og finansiering. Hos Strand Biler A/S er kunden i fokus. Vores hoved prioritet er at vores kunder får den bedste og mest gennemskuelige handel, samt service. Kig forbi vores showroom på Hedevej 6, 6740 Bramming eller kontakt os på e-mail: info@strand-biler.dk eller telefon 3132 0909, så hjælper vi med din nye bil.
Hedevej 6, 6740, Bramming, Denmark
- 31320909
- info@strand-biler.dk
- strand-biler.dk
God og tryg oplevelse.
Vi købte vores første elbil gennem Strand Biler, og vi har været ovenud tilfredse med hele forløbet. Vi har haft en rigtig god dialog med Henrik, som har været vores sælger, og vi har følt os trygge hele vejen igennem.
Fra første kontakt til levering af bilen er alt gået fuldstændig gnidningsfrit. De bekymringer, vi havde omkring køb og levering fra Jylland til Sjælland, blev gjort helt til skamme.
Vi kan varmt anbefale Strand Biler til andre, der overvejer at købe bil – en virkelig god oplevelse fra start til slut.
Super oplevelse hos Strand Biler
Vi har købt vores første el-bil - en Skoda Enyaq - af Henrik fra Strand Biler.
Vi fik mulighed for at komme udenfor normal åbningstid (endda lige op til jul).
Trods dette, fik vi lov til at tage os god tid til at gennemgå bilen - så vi var helt parate til købsprocessen.
Denne forløb sig helt upåklageligt - Henrik var meget imødekommende, ærlig og vi kunne tydeligt mærke, at han bare ville os det bedste og lave en god handel for begge parter.
Her kan det nævnes, at Henrik holdte os orienteret under handlen og på de ting, vi havde aftalt.
Alt i alt en super service og oplevelse at handle med Henrik.
KÆMPE anbefaling herfra!
KÆMPE anbefaling herfra!
Vi købte brugt bil hos Strand biler i juli. Hele købsprocessen var rigtig god.
I december bliver der problemer med bilen.
Her har Henrik fra Strand biler virkelig ydet en kundeservice, der ligger markant udover, hvad man kan forvente! Det har været en kanon oplevelse og giver en kæmpe tryghed - så jeg kan KUN anbefale Strand Biler!
Her vil jeg uden tøven anbefale andre at købe bil!
Super godt oplevelse!
Min kæreste, vores datter på 3 måneder og jeg var på udkig efter en familiebil, faldt over en Enyaq strand biler havde.
Vi tog toget til Bramming hvorefter Henrik tilbød at hente os så vi ikke skulle stå med den tur med den lille. Alt var som det skulle være, og Henrik er en super venlig mand. Kan kun anbefale Strand biler.
God service, også vedr. reperation
Vi var på udkig efter ny børnevenlig bil. Vi endte med en ID.4 her fra Strand Biler.
Henrik var rigtig fin og dygtig lige fra starten, og alt i forbindelse med handlen gik godt.
I mandags virkede venstre håndtag i bilen ikke længere. Jeg ringede og han bestilte nyt med det samme - Værksted dagen efter og så var den klar igen.
Hermed min anbefaling for køb af bil hos Henrik. Jeg er sikker på han er klar til at hjælpe næste gang der skulle være noget.
Mvh. Emil Jepsen Kjær
Super god oplevelse
Super god oplevelse.
Jeg har købt en Polestar 2, er og meget glad for bilen.
Der har været et par småting, som skulle løses hen af vejen, men Nicklas har været super løsningsorienteret hele vejen igennem, og de er blevet løst uden problemer.
Stor anbefaling herfra.
Vi har idag handlet bil og kan…
Vi har idag handlet bil og kan tilslutte os alle de positive tilbagemeldinger. Super venlig og professionel behandling.
God betjening af Nicklas
Var ude i dag og kigge på bil og snakkede med deres super dygtige sælger Nicklas, som guidede godt igennem fra start til slut.
Tryg og professionel bilhandel på afstand
Efter længere tids søgen fandt jeg endelig den helt rigtige bil hos Strand Biler. Jeg bor i København, så der er et godt stykke vej til Bramming – men allerede efter den første telefonsamtale med Henrik fik jeg ro i maven og turde godt handle på afstand.
Da jeg ankom for at hente bilen, stod alt klar – showroomet i Bramming er i øvrigt virkelig flot – og jeg kunne køre hjem allerede 20 minutter senere. Siden har jeg haft et par opfølgende spørgsmål, som Henrik har hjulpet mig med på både tålmodig og professionel vis.
Strand Biler virker meget professionelle og lever i den grad op til deres motto om høj service og god kundebehandling. En rigtig god oplevelse hele vejen igennem – kan varmt anbefales!
Købte en id4 ved Henrik
Købte en id4 ved Henrik, og alt var bare som det skulle være. Efter lidt under et år, kom der lidt på den, som han straks stod klar til at hjælpe med. SUPER service fra strandbiler og Henrik. Klar anbefaling herfra
Fantastisk købsoplevelse
Jeg har netop hentet vores nye BMW IX3 hos Strand Biler. Jeg bor selv over en times kørsel derfra, men da Strand Biler havde bilen i den helt rigtige farve, måtte jeg køre lidt efter den.
Hele købs processen med Henrik forløb top professionelt, og alle detaljer om pris på både deres bil og byttebilen var aftalt på forhånd. Klar anbefaling herfra, og jeg tror endda at jeg kunne finde på at køre den lange tur igen næste gang jeg skal handle bil.
Bedste service og personale til dato …
Aldrig har jeg mødt så god en service og gæstfrihed. Jeg havde begge mine børn med derud og der var både tid til at vise dem bilerne og snakke. Så søde mennesker derude.
Samme tid er der virkelig styr på det, vi købte en bil hos dem og servicen fulgte os hele vejen til døren med et par nøgler i hånden.
Kan kun varmt anbefale dem herfra !
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk oplevelse hos Strand Biler!
Jeg har købt min første Elbil, og det blev hos Strand Biler hvor jeg blev mødt af Henrik, en utrolig dygtig og passioneret sælger, der virkelig gik op i at imødekomme mine behov og ønsker. Det var tydeligt, at han handlede realistisk og engageret for at sikre, at jeg fik den bedst mulige oplevelse. Hele processen var professionel, smidig og tryg – jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!
Tak for en super service, Henrik!
Strand Biler - en rigtig god oplevelse
Strand Biler foreslog en bil, vi prøvekørte den og det var et hit. Bilen var flot klargjort, 100% opladet og kører som en drøm. God behandling gennem hele handlen. Endda et godt tilbud på ladeboks til vores hus...
ID.3 er nu bilen vi begge gerne vil køre i derhjemme, så vi må nok snart forbi Strand biler igen.
Der er styr på tingene
Der er styr på tingene
Vi købte en brugt ID4 fra '21 som havde alle de ting vi kiggede efter ved en el-bil. Strand biler kom med et skarpt tilbud i bytte for vores egen bil. De kom med et godt tilbud for vinterdæk og i hele processen med bilkøb, følte vi at vi blev hjulpet godt og professionelt på vej. Bilen har nu været til 4 års service og der er intet at bemærke.
Vi kan også kun tilslutte os de andre…
Vi kan også kun tilslutte os de andre anmeldelser. God dialog og en flot afleveret bil. Selvom vi ikke havde forhandlet garanti, så sørgede Henrik for at et problem med dørhåndtaget blev ordnet via reklamationsretten, på vores lokale VW værksted, uden nogen som helst bøvl. Selvom det burde være en selvfølge, så er det bare ikke altid sådan, det er og er derfor noget som jeg syntes er værd at nævne. Vi har gennem hele forløbet under køb af bilen, følt os godt og reelt behandlet og selvom vi har langt derned, så vil vi helt sikkert kigge derned , når der engang igen skal handles bil og vil varmt anbefale Stand biler.
Altid en sand fornøjelse at handle med…
Altid en sand fornøjelse at handle med Henrik 😀
Hans kundeservice og ærlighed kommer til at bringe ham langt i bil branchen.
Vi har nu haft fornøjelsen af at handle bil med ham to gange , og begge gange har været en fornøjelse.
Har lige hentet min ID3 hos Henrik
Har lige hentet min ID3 hos Henrik. Den stod knivskarp og fuldt opladet. Hele processen var perfekt. Henrik sørgede for at holde os opdateret om hvornår den var klar(det er en importeret bil så der var noget papirarbejde der skulle på plads)
Kan klart anbefale Strand Biler
God service og tryg handel!
Købte nyere brugt bil ved Henrik, hvilket har været en rigtig god oplevelse! Flot sted med masser af flotte biler, som er klargjort til perfektion. Hele købsprocessen har været en fornøjelse, da Henrik har besvaret alle de spørgsmål man nu kunne have, så det hele er i orden og man føler sig tryg i handlen.
Helt sikkert et sted jeg kan anbefale, hvis man er på udkig efter ny bil!