Bestelling geplaatst, en de dag erna een bericht ontvangen met het voorstel om het persoonlijk af te geven omdat ons adres op de route naar huis lag. ‘S avonds gebracht, gelijk gepast. T-shirts zate... See more
See what reviewers are saying
Mooie kleding voor een nette prijs en regelmatig leuke kortingen. Aardig en gezellig personeel..wij komen/kopen er graag.
De uitleg over een artikel ende aandacht en niet gelijk hebben we niet zoek maar op internet
Gewoon fijne winkel, schoen was stuk, werd erkend. Direct met een oplossing gekomen zonder poespas. Service wat je tegenwoordig zelden ziet. Hierin onderscheiden ze zich van de rest
Company details
Written by the company
Strictly For Men Heerlen > dé herenmode speciaalzaak in Heerlen >>> C.P. COMPANY / PARAJUMPERS / HUGO / EA7 / PEUTEREY / NOBIS / DENHAM / DRYKORN / MASON GARMENTS / MERCER / PREMIATA / NEW BALANCE
Contact info
Geleenstraat 5, 6411 HP, Heerlen, Netherlands
- 045 574 32 27
- support@strictlyformen.online
- strictlyformen.online
Altijd top service en eerlijk advies!
SNEL + GOED + SERVICE!
Alles klopt bij Strictly for men!
de juiste merken, supersnelle verzending en ook maatwerk in service indien nodig.
Super goed gegaan
Super goed gegaan, goed verpakt.
Ik had perongeluk de verkeerde maat besteld, ik zag het op tijd en toen hebben ze telefonisch dat voor mij net voor verzending aangepast.
Geweldig!
Leuke kleding
Leuke kleding, snel geleverd en goed geprijsd. Zeker voor herhaling vatbaar!
Snel geleverd
Eenvoudig besteld en de volgende dag al bezorgd. Mooie collectie kleding.
Altijd leuke korting!!!
Altijd goed verzorgd, mooie kleding met perfecte service! Mooie prijzen🥰 heel tevreden met strictly for men!
Gewoon goed
Goede services en contact is snel en netjes. Ook retouren worden goed en snel opgepakt.
Top spullen en top verzending zeker een…
Top spullen en top verzending zeker een aan rader om hier te bestellen
Top service!
Mooi assortiment, super snelle levering, perfecte retourprocedure en snelle opvolging door nieuwe levering.
Blij blij en nog eens blij
top service
overzichtelijk, mooie aanbiedingen, goede kwaliteit producten en service en snelle levering.
Hele goede merkartikelen voor een…
Hele goede merkartikelen voor een sherpe prijs. Topservice bij bestelling en bezorging
Snelle verzending en alles is prima…
Snelle verzending en alles is prima verlopen
Fijne winkel
Mooie kleding en schoenen, fijne service, snelle levering, kortom een prima winkel om je garderobe aan te vullen !
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.