Summitlock Reviews 4

1-star

Replied to 75% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

Total scam

Total scam, link i ordrebekræftelsen virker ikke. Præcis samme historie som de øvrige anmeldelser. Tænker jeg snart får et svar om at “i tiden efter Black Friday….” Var så dum ikke at tjekke, den pakke ser jeg nok aldrig.

10 January 2026

TOTAL STOR SCAM🚨‼️

TOTAL STOR SCAM🚨‼️
Pengene er blevet trukket men pakken er aldrig kommet og linket virker ikke det er over 3 uger siden jeg bestilte og ingen yderoge info eller lignende er kommet‼️
0 stjerner her fra‼️

9 January 2026

Hej

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse, og vi forstår fuldt ud din frustration over, at beløbet er blevet trukket, uden at du har modtaget din pakke eller fået yderligere information. Det er naturligvis ikke acceptabelt, og vi beklager oprigtigt den ulejlighed, det har medført.

I perioden omkring Black Friday og jul har der desværre været ekstraordinært lange leveringstider hos flere af vores internationale fragtpartnere, hvilket har påvirket enkelte ordrer. Det ændrer dog ikke på, at du burde have fået bedre information undervejs.

Vi er en legitim virksomhed med mange tusinde tilfredse kunder, og vi tager alle anmeldelser – også de kritiske – meget alvorligt. At trackinglinket ikke virker, er vi opmærksomme på, og det vil vi meget gerne undersøge nærmere.

Kontakt venligst vores kundeservice med dit ordrenummer, så vi hurtigst muligt kan finde en løsning for dig, enten ved at spore forsendelsen, sende en ny vare eller refundere beløbet.

Vi håber, du vil give os mulighed for at rette op på oplevelsen.

Rated 1 out of 5 stars

STOP 🛑- det er ren Scam!!

STOP 🛑- det er ren Scam!!! Ordrebekræftelses/mailen henviser til din ordre via link, men linket virker ikke. 3 uger efter bestilling er der intet afsendt og vil man kontakte dem, så sker det til en Gmail konto. Selve ordren står til at blive leveret fra Kina - formentligt Temu.

21 December 2025

Hej

Vi er meget kede af at høre, at du har haft denne oplevelse, og vi forstår fuldt ud din frustration. Vi vil dog gerne slå fast, at vi ikke er et scam, og vi beklager oprigtigt, at din ordre ikke er nået frem som forventet.

I perioder med ekstraordinært høj belastning – herunder Black Friday, jul og nytår – har der desværre været længere leveringstider end normalt, især på internationale forsendelser. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vores ordrebekræftelser indeholder trackinglinks, som i enkelte tilfælde midlertidigt kan være utilgængelige, afhængigt af fragtpartnerens system. Det er noget, vi løbende arbejder på at forbedre.

At vores kundeservice benytter en Gmail-adresse betyder ikke, at vi ikke er en legitim virksomhed – det er blot vores officielle kontaktkanal. Vi har desuden tusindvis af tilfredse kunder, hvilket også kan ses her på Trustpilot.

Vi vil meget gerne undersøge din konkrete ordre og finde en løsning hurtigst muligt, enten via sporing, gensendelse eller refundering. Du er velkommen til at kontakte os direkte med dit ordrenummer.

Vi beklager endnu en gang den oplevelse, du har haft, og håber, at vi får mulighed for at rette op på den.

Rated 1 out of 5 stars

Har aldrig fået det bestilte produkt

Har aldrig fået det bestilte produkt, og pengene blev trukket fra min konto samme dag som jeg bestilte (3 uger siden).
Til at starte med kunne jeg følge pakken log - men nu virker linket ikke længere 🤬

28 November 2025

Hej

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse. Vi er oprigtigt kede af at høre, at du endnu ikke har modtaget din bestilling, og at beløbet er blevet trukket samme dag. Det forstår vi fuldt ud er frustrerende, og vi beklager meget den ulejlighed, det har medført.

Desværre har vi i perioden oplevet længere leveringstider end normalt, blandt andet på grund af meget høj belastning omkring Black Friday og julehandlen, både hos os og hos fragtfirmaerne. Det er naturligvis ikke en undskyldning, men en forklaring på den forsinkelse, du har oplevet.

Vi har tusindvis af tilfredse kunder og gør altid vores bedste for at levere en god oplevelse, og derfor tager vi denne feedback meget alvorligt. At trackinglinket ikke længere virker, er heller ikke tilfredsstillende, og det vil vi meget gerne undersøge nærmere.

Vi opfordrer dig til at kontakte vores kundeservice direkte med dit ordrenummer, så vi hurtigst muligt kan finde en løsning – enten ved at spore pakken, sende en ny eller refundere beløbet.

Vi beklager endnu en gang og håber, at vi får mulighed for at rette op på oplevelsen.

Take a closer look