See what reviewers are saying
Hele snelle levering, nog geen 2 minuten. Check wel je spam folder daar kwamen alle mails!
Company details
Written by the company
SuperKeys is jouw shop voor alles games en software! Tot wel 80% korting op Steam games, Xbox games, Playstation games, Windows producten, Autodesk producten en nog veel meer.
Contact info
Netherlands
- superkeys.nl
Licentiecode problemen
Januari 2025: licentiecode besteld bij SuperKeys. Om een of andere reden gaf dit problemen oktober 2025, 3 maanden voor het einde van de licentie. Op bijzonder snelle manier licentieprobleem opgelost door SuperKeys. Kom zeker terug voor volgende licenties.
Hier kunnen veel bedrijven nog wat van leren!
Via marktplaats bij superkeys terecht gekomen, voor autodesk-inventor 2025. Ik werd zeer netjes geholpen, en antwoorden op mails kwamen ook zeer snel (zelfs in het weekend!) Kortom, alleen maar lof voor dit bedrijf!!!
Ik had problemen met het her-installeren van een applicatie
Ik had problemen met het her-installeren van een applicatie. Superkeys heeft mij hierin snel geholpen, zodat ik direct weer aan de slag kon met de applicatie.
Super!
Super snel ben heel blij
Hele snelle levering
Via support gevraagd waar de Steam…
Via support gevraagd waar de Steam kaarten vandaan komen, ze komen via de Steam API, dat betekent in het algemeen dat ze niet verkeerd kunnen zijn en veilig worden ingekocht. Heb er inmiddels 2x besteld en zonder problemen!
Direct geleverd
Direct geleverd. Nog sneller dan bij de Nintendo shop. Ik blijf hier zeker bestellen!
Autodesk AutoCAD 2024 besteld voor een…
Autodesk AutoCAD 2024 besteld voor een paar tientjes, een stuk beter dan 2000 euro per jaar...
Per ongeluk de verkeerde editie gekocht
Per ongeluk de verkeerde editie van de game gekocht.. na contact met de support desk opgenomen te hebben had ik binnen enkele minuten alsnog een key gekregen voor de game dat ik wou hebben!
Super service!
Als belg hier een apple gift card…
Als belg hier een apple gift card besteld, de kaart bleek enkel in Nederland te activeren. Direct support gecontacteerd en ik had binnen nog geen 5 minuten een werkende code voor België. Ik bestel hier zo weer.
Supersnelle service
Bestelling was makkelijk geplaatst, vrijwel direct de code ontvangen voor de game! Top service!
Tevens was de game hier het goedkoopste! Bedankt!
Goedkope prijzen
Goedkope prijzen, goeie service en snel de codes binnen!
Snelle levering en goede prijzen
Snelle levering en goede prijzen. Niks meer, niks minder.
Beste verkopers
Hele goede service binnen 2 minuten had ik contact met hun heel blij ga hier vaker me giftcards halen!!! Me code was iets mee en kreeg meteen een nieuwe code!!
Perfecte service
Ik had een probleem na het bestellen van een steam code. Ik had echter niet mijn spam folder gekeken, waar deze automatisch terecht was gekomen. Het probleem is super opgelost. Daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren.
Snel opgelost!
We hadden geen code ontvangen, er stonden alleen maar rare tekens in de mail. Na een berichtje sturen (s’avonds) hadden we met een halfuur bericht terug en is het snel en netjes opgelost. Super! Voor het ongemak kregen we zelfs nog een kortingscode voor een volgende bestelling. Dat gebeurt nog weinig dat je zo snel antwoord krijgt.
Top!
Ravenswatch besteld, bijna 50% goedkoper dan steam en binnen 5 min in m'n mail. Aanrader!
Hele snelle levering en vooral een stuk…
Hele snelle levering en vooral een stuk goedkoper dan de steamstore zelf, top!
Eerste bestelling
Hier zojuist mijn eerste bestelling gedaan. Was nog niet bekend met superkeys maar ben aangenaam verrast! Snelle levering en een goede prijs. Ga hier zeker vaker mijn digital keys halen!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.