Min datter på 11 år har fått oppfølging i ca 18 måneder. Hun vil fortsette neste år også. Jeg ser at hun sitter å smiler mens hun har mattetimene sine, og hun sier at hun syntes det er gøy. Jeg er sel... See more
Company replied
Vi har hatt kjempefine mattetimer med Herman hos Svendsen Realfag. Han er en kjempe god ressurs i tillegg til skoleundervisning. Plutselig får poden opplevelsen av å ligge foran og mestre matematikken... See more
Company replied
Jeg er veldig fornøyd med oppfølgingen jeg har fått. Kommunikasjonen har vært tydelig og presis. Mentoren jeg var borti hadde god fagkunnskap om alle temaer samt god formidlingsevne. I tillegg var det... See more
Company replied
God lærer som ser barnet og bygger gode relasjoner slik at det blir trygt. Forventet kanskje en kartlegging i forkant for å få riktig utgangspunkt, men det ser ut til å gå fint likevel
Company replied
Vi jobber knallhardt og målrettet hver dag mot å skape den beste digitale undervisningstjenesten i matematikk for barn, ungdom og voksne som har behov for personlig oppfølgning for å nå sitt fulle potensiale. Vi har dyktige, pedagogiske og engasjerte undervisere med tilgang til et bredt utvalg oppgaver og læringsstier tilpasset deg og ditt nivå. Undervisning og tett oppfølgning av våre elever foregår på trygge og brukervennlige plattformer, som gjør det raskt og enkelt å komme i gang. Resultatet er at vi tilbyr effektiv og engasjerende nettundervisning for alle nivåer, med en garanti for umiddelbar fremgang og økt mestringsfølelse! Svendsen Realfag er stolte av å være en av Norges ledende aktører innen privatundervisning i matematikk uten bindingstid. Hele 93,5 % av elevene som gjennomfører en oppstartstime hos oss, blir værende som faste kunder hele skoleåret.
Steinsvikvegen 272, 5239, RÅDAL, Norway
Vi er veldig fornøyd med kunnskapen, fleksibiliteten, profesjonaliteten og fremgangen til eleven. Kan virkelig anbefale Svendsen Realfag.
Veldig fornøyd med undervisning i matte til vår datter på ungdomsskolen med tilpasset undervisning etter hennes behov.
Min datter synes timene er morsommere en på skolen, hun klarer å konsentrere seg og er glad og fornøyd etter hver time. Svendsen Realfag har funnet en lærer som passer min datters utfordringer, så vi er veldig fornøyde så langt.
Opplever høy tillit til bedriften og de er profesjonelle og seriøse. Vår datter har fått mega god hjelp fra Selma som bidro til høyere selvsikkerhet i matte, bedre forståelse og læring som påvirket hennes resultat på mattetentamen. Kan anbefale denne bedriften på det varmeste.

Proft opplegg!
Super lærer og for mye ekstra læring et plus er at du får en veldi morsom venn med på kjøpet 10/10

Reply from Svendsen Realfag
9. klassingen vår har alltid gledet seg til å ha undervisningen og har alltid smilt som ei sol etterpå. Så når ho e fornøyd- e vi fornøyd. Matte blir artigere med dere på laget.

Reply from Svendsen Realfag
Vårt barn er veldig fornøyd med tilpassede oppgaver og opplever god fremgang og mestring i matte.

Reply from Svendsen Realfag
Jeg har hatt privatundervisning med Ludvig, og det har vært et helt fantastisk opplegg. Jeg har opplevd enorm fremgang og nådd nye høyder i matematikk. Timene er godt strukturerte, og Ludvig har en pedagogisk tilnærming som gjør at selv vanskelige temaer blir forståelige. Han tilrettelegger undervisningen etter nivå og behov, bruker effektive læringsmetoder og følger opp på en måte som gjør at motivasjonen holder seg på topp. Gjennom dette oppnådde jeg svært gode resultater, og karakteren min forbedret seg betydelig. Anbefales på det sterkeste til alle som ønsker hjelp, ekstra oppfølging eller vil løfte seg i matematikk.

Reply from Svendsen Realfag
Min datter har gått opp en karakter på et halvt år. Hun trives veldig godt med læreren hennes og synes det er veldig lærerikt. Noe som gjenspeiler seg på skolen. Meget fornøyd!

Reply from Svendsen Realfag
Vi har hatt en veldig bra opplevelse med Svendsen realfag. Profesjonelle, punktlige og lette å kommunisere med. Læreren var fleksibel og svært pedagogisk overfor min 14 år gamle datter som har hatt godt utbytte av undervisningen.

Reply from Svendsen Realfag
Sofie har gitt min sønn troen på at han får matematikken til.

Reply from Svendsen Realfag
Ungdommene på 14 og 16 år har fått økt ferdighet i matte, trygghet og følger med bedre i matte timene i skolen. Kan klart rekomanderes å bruke Svendsens Realfag. Veldig flinke studenter som underviser.

Reply from Svendsen Realfag
Flinke undervisere som bryr seg og tett oppfølging

Reply from Svendsen Realfag
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.