Sweetsorganic Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Lækkert slik, købte en blandet pose. Det meste smagte godt, vil dog prøve bland-selv næste gang. Var ikke vild med ingefær/chokolade samt karameller. Hurtig levering, ingen brud på poserne. Sweetso... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering, venligt personale og lækkert økologisk og smagsfuldt slik uden farvestoffer og e-numre. Er fan af man kan blande små mini slikposer og selv bestemme hvilken slags slik poserne skal in... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Dejligt med mulighed for lækkert slik til ungerne. Blev mødt i telefonen i forståelse for navn på poserne og endda lyserød og blå bånd på poser til pige og dreng. Poserne så lidt kedelige ud på hjemme... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super lækkert udvalg, med mange veganske varianter. Elsker at alt også er økologisk. Slikbutikken er familieejet, og slikmutter (Katrine) er fantastisk. Her får du ikke kun en professionel, men også e... See more

Company replied

1. Organic shop

Written by the company

Sweetsorganic er Danmark økologiske online bland selv slik butik. Vores slik er lavet af det, det smager af! Det indeholder ingen e-numre, ingen kunstige tilsætningsstoffer og ingen kunstige farvestoffer. Unjunked og bare bedre.... Vi har nøje udvalgt vores lækkerier ved små økologiske producenter rundt. Vi pakker din slikpose og den leveres hurtigt til din dør.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

10 reviews in the last 12 months

Write a review

Sweetsorganic sælger uimodståeligt slik😋

Sweetsorganic har samlet det lækreste og mest smagfulde økologiske slik i en overskuelig webshop. Udvalget er stort, og deres kundeservice er helt i top!
De bedste anbefalinger herfra…

1 March 2022
Unprompted review

Kære Dorthe
Tusind tak for din anmeldelse. Det er så skønt at høre, at du er vild med vores økologiske slik. Tusind tak for din anbefaling. Mange hilsner fra Katrine, sweetsorganic.dk

Super lækkert slik

Super lækkert slik, lynhurtig levering og super service

15 February 2022

Hej Louise
Tusind tak for din anmeldelse. Det er bare så super dejligt at høre 😄
Bedste hilsner fra

Smag og kvalitet.

Hos Sweetsorganic er der altid fokus på den gode og hurtige service. Sweetsorganic skuffer heller aldrig med kvalitet og smag - man er ikke i tvivl om at slikket er nøje udvalgt. Der er ligeledes et stort og varieret udvalg - jeg vil mene der er noget for enhver smag.
Nu har jeg efterhånden bestilt derfra nogle gange og det har jeg tænkt mig at fortsætte med.

14 February 2022

Reply from Sweetsorganic

Kære Rikke. Det er så dejligt at læse din flotte anmeldelse. Hvor er vi bare heldige. Tusind tak! Og vi er helt på linje - fortsæt du bare😀Så bliver vi så glade. Mange hilsner, Katrine sweetsorganic.dk

Lækkert slik

Lækkert slik, lækker indpakning og hurtig levering!

11 February 2022

Kære Astrid
Tusind tak - det er så dejligt at få så god en anmeldelse😀Det bliver vi super glade for.

Rated 5 out of 5 stars

Super hurtig levering og god smag - mums!

Super hurtig levering! Vi bestilte torsdag, og det nåede frem i tide til fredagsslik :). Og så smager det samtidigt fantastisk!

10 February 2022

Reply from Sweetsorganic

Tusind tak for det flotte anmeldelse. Det er vi super glade for.

Rated 5 out of 5 stars

Dejligt udvalg af lækkert og frisk…

Dejligt udvalg af lækkert og frisk slik. Hurtig levering. Jeg er stamkunde allerede!

8 February 2022

Reply from Sweetsorganic

Hej Marianne. Tusind tak for den mega flotte anmeldelse. Vi er SÅ vilde med stamkunder🤩

Rigtig god service

Rigtig god service
Jeg havde fået et gavekort til Sweetsorganic og det fremgik dengang ikke tydeligt hvordan købet blev trukket samt afsendelsen. Jeg ringede og fik rigtig god vejledning og service, og modtog min bland selv pose 2 dage efter. Derudover passer beskrivelserne af slikket til smagen og konsistensen.

8 February 2022
Unprompted review

Reply from Sweetsorganic

Hej Marie. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Hvor er vi bare glade for, at du ringede, så vi kom godt i mål🙏🏻 Det er så godt at høre, at du synes vores beskrivelser spiller😊
Mange hilsner Katrine, sweetsorganic.dk

Rated 4 out of 5 stars

Virkelig lækre sager

Virkelig lækre sager, men lidt dyrt når der kommer fragt oveni prisen. Det er ikke noget, jeg vil gøre så ofte.

7 February 2022

Reply from Sweetsorganic

Hej Britt. Hvor er det bare dejligt, at du kan lide vores økologiske lækkerier. Husk, at hvis du handler for 399 kr sender vi det fragtfrit. Det giver selvfølgelig en større mængde slik - men det kan sagtens holde sig længe, hvis du kan holde fingrene væk😉 Mange hilsner Katrine, sweetsorganic.dk

Reply from Sweetsorganic

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det bliver vi helt vild glade for😊
Bedste hilsner

Vidunderlig service

Vidunderlig service, lækre produkter, hurtig levering.. alt er godt❤

3 February 2022

Reply from Sweetsorganic

Hej Kit. Vi er så glade for din anmeldelse. Tusind tak skal du have :-) Mange hilsner, Katrine sweetsorganic.dk

Super lækkert koncept

Super lækkert koncept! Slikket smager godt, frisk og lækkert og det er altid pakket super fint! Altid en skøn oplevelse🤩

1 February 2022

Tusind tak for de flotte 5 stjerne. Det er vi SÅ glade for😊

Rated 4 out of 5 stars

Hurtig

Hurtig - nemt - lidt dyrt, men fedt med dette alternativt

26 January 2022

Kære Gitte.
Mange tak for din anbefaling. Det er vi rigtig glade for. Du har helt ret i, at økologisk bland selv slik koster noget mere end det konventionelle bland selv slik.
Mange hilsner fra
Katrine, Sweetsorganic.dk

Lækkert økologisk slik

Nem hjemmeside, god service, hurtig levering og ualmindelig lækkert slik 😊

26 January 2022

Hej Lene
Tusind tak for din anbefaling. Hvor er det godt at høre, at du synes, det bare spiller 😊
Bedste hilsner
Katrine, Sweetsorganic.dk

Rated 5 out of 5 stars

Lækkert slik i super god kvalitet

Lækkert slik i super god kvalitet. Der er så meget smag i, og familien elsker det. Hurtig levering og god service.

24 January 2022

Hej Hanne
Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det bare virkelig godt at høre😊
Mange hilsner fra

Rated 5 out of 5 stars

Det hele er så indbydende hos…

Det hele er så indbydende hos Sweetsorganics. Økologisk guf i høj kvalitet lige ind af døren. Og så får man lynhurtigt sin bestilling. Hvad mere kan man ønske sig? Eneste ulemper er at alle lækkerierne hurtigt forsvinder fra posen. 😄De varmeste anbefalinger herfra.

21 January 2022

Kære Simone
Tusind tak for din anmeldelse. Den er vi SÅ glade for😊Ja, vi kender det godt - posen bliver tom lidt for hurtigt😅Men du kan være helt rolig - der er mere, hvor det kommer fra😉

Take a closer look