Tandklinik-Ungarn: Tandbehandling i udlandet Reviews 11

1. Dentist
  2. Dental clinic
  3. Dental Implants Periodontist

Written by the company

Drømmer du om et smukt smil uden at sprænge budgettet? Hos os får du tandbehandlinger i topkvalitet i trygge og behagelige omgivelser og til priser, der er op til 70 % lavere end i Danmark. Vi tilbyder markedets mest moderne implantater og kan levere fastsiddende broer på rekordtid. Og det hele foregår naturligvis på dansk. Din tryghed og dit smil er vores passion!

4.4

3-star
2-star
1-star

Tandklinik Ungarn, en god oplevelsde

Da jeg, efter en dårlig oplevelse på Kreativ dental, fandt frem til Tandklinik Ungarn, Budapest, oplevede jeg en yderst professionel først e-mail korrespondance og senere stor hjælp med fri transport til og fra lufthavnen til Klinik/Hotel. Margit, dansktalende, var til stede under hele undersøgelsen, efterfølgende anbefalinger og under selve behandlingen, som fulgte modtagne anbefalingerne til punkt og prikke.
Jeg følte mig i sikre hænder under hele opholdet. Derfor de beste anbefalinger

19 February 2025
Rated 5 out of 5 stars

Den varmeste og bedste anbefaling

Den varmeste og bedste anbefaling.
Professionelt personale, Professionel tandlæger, og engelsktalende assistenter.
Har fået 10 implantater, og har på ingen måde været nervøs for tingene ikke er lavet Professionelt. Margit som taler dansk, har hjulpet på den bedst tænkelige måde med alt man har brug for.

23 November 2023
Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan varmt anbefale klinik-Ungarn

Jeg kan varmt anbefale tandklinik-Ungarn.
Jeg fik rigtig god behandling og Margit over satte alt om min operation hvor jeg fik implantater i over og undermund efter 5 hverdage og har lige været der igen efter et halvt år og fået mine keramiske tænder sat i.
Margit er meget sød og venlig og imødekommen ligesom personalet i klinikken som gjorde at det var en behalig oplevelse.
Det har gjordt at jeg igen kan smile med et flot smil.
Stor tak til klinik-Ungarn for et godt stykke arbejde.

7 February 2023
Rated 4 out of 5 stars

Kan smile igen

Jeg har fået implantater både i over og undermund,eftersom at mine tænder var i meget dårlig stand. Førhen havde jeg det ikke godt med at smile,men efter det her store indgreb,kan jeg smile til hele verden. Det kan jeg takke Klinik Ungarn for. De var meget søde og professionelle og tandlægen gjorde et meget flot arbejde. Jeg kan varmt anbefale dem. Det som gjorde turen ekstra god,var Margit.Hun var med mig hele vejen. Det vil sige,at hun kan tale dansk og oversatte alt som blev sagt på klinikken,som jeg havde brug for at vide. Hun bestilte taxa efter behov og jeg kunne kontakte hende både dag og nat. Hun var også meget sød og imødekommende. Så har i problemer med jeres tænder og vil til udlandet,så besøg Klinik Ungarn. Det er helt sikkert pengene værd

12 May 2022
Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan kun give de bedste anbefale til…

Jeg kan kun give de bedste anbefale til Tandklinik Ungarn.. De er super professionel, klinikken er flot med udstyr jeg ikke engang har set i Danmark og de tager rigtig godt hånd om en hvis man har tandlægeskræk der bliver ikke gjort noget før man selv er klar til det..
Et kæmpe stort plus er også Margit som du kan skrive og tale dansk med hun ordner alt for en:-) Lige fra taxi når du lander, til hotel, til alle tandlæge tiderne. Hun er med hele vejen også når man sider i tandlægestolen til at tolke tandlægen så alle forstår hinanden det er mega trykt. Og har man et spørgsmål om sin behandling eller man er usikker på evt sine smerter bagefter kan man altid skrive til hende og hun undersøger svar hos tandlægen for en.
Jeg kan kun sige gode ting om min tandlæge oplevelse i budapest.

Helene

19 August 2020

Fantastisk oplevelse

Hvis jeg skulle beskrive min oplevelse hos Tandklinik-Ungarn med 3 ord, ville det være trygt, professionelt og omsorgsfuldt.
Jeg har fået lavet første etape af en meget omfattende behandling og er meget tilfreds med det midlertidige resultat.
Tandlægen er super dygtig og man føler sig i sikre hænder.
Når man vælger behandling i udlandet er det altid med et vist forbehold da man er væk hjemmefra og lidt overladt til sig selv.
Dette er dog ikke tilfældet når man vælger Tandklinik-Ungarn .
De har Også en professionel kontakt Person som taler godt dansk og er med dig fra start til slut og står til rådighed 24 timer .

Jeg kan give dem mine varmeste anbefalinger og er så glad for at jeg selv blev dem anbefalet .

4 August 2020
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har fået lavet 4 implantater og 18…

Jeg har fået lavet 4 implantater og 18 kroner.
Inden jeg tog afsted, havde jeg en god følelse og følte mig tryg ved at skulle lave min behandling hos dem. Margit som var min kontaktperson før, under og efter behandlingen, var meget god til at forklare alt hvad der skulle foregå og lyttede til alt hvad jeg havde at sige eller spørge om. Jeg har selv tandlægeskræk og det blev der taget stor hensyn til. Da jeg ankom til Budapest til min første behandling, blev jeg hentet fra lufthavnen og kørt til mit hotel. Dagen efter havde jeg min første tid og de sørgede for at jeg var bedøvet og ikke havde smerter under behandlingen. Jeg fik slebet mine tænder ned og trukket 9 tænder ud, og fik lagt implantaterne i. Jeg havde nogle smerter dagene efter, eftersom mine tænder nu var meget følsomme og mit tandkød skulle hele. Med lidt smertestillende gik det. Efter en uge fik jeg lagt mine midlertidige tænder på, som jeg har været meget tilfredse med og uden nogen problemer.
Ved mit andet besøg, blev jeg igen hentet fra lufthavnen og kørt direkte til tandlægen, hvor jeg fik fjernet mine midlertidige tænder, skåret op ved implantaterne og lagt skruer i, fik lavet aftryk til mine nye tænder. Efter 6 dage, hvor to af dem var weekend, fik jeg mine nye tænder på. Jeg blev to dage efter, da jeg ville være sikker på at det hele var som det skulle være. Det gjorde lidt ondt dagen efter, jeg ringede til Margit som snakkede med tandlægen og de sørgede for at jeg kunne komme samme dag, hvor tandlægen så kunne se, at der var et sted som skulle slibes lidt og det ordnede han med det samme. Selv efter jeg kom hjem igen, var det stadig lidt følsomt og jeg ringede igen og snakkede med Margit, som var meget behjælpelig og sagde at det blot drejede sig om tilvænning og det havde hun ret i, da jeg kan mærke at det aftager og de er blevet rigtig flotte og ser meget naturlige ud. Det skal også siges at det gjorde det meget nemmere, at Margit kan snakke dansk. Prisen synes jeg også er meget fornuftig, du sparer en hel del i forhold til herhjemme. Jeg anbefaler dem på det højeste og har på ingen måder fortrudt at jeg valgte dem. Så er Budapest samtidig også en flot by at besøge.

26 July 2020

Tandklinik-Ungarn

Vi min mand og jeg har været meget tilfreds med med den service jeg har fået fra dig og teamet i Ungarn.
Jeg må indrømme, at jeg var noget skeptisk da jeg fik protesten isat på 5. Dagen, jeg kunne spise alt, herligt.
Her et halvt år senere, har jeg været i Ungarn igen, denne gang for at få mine keramiske tænder monteret, dette var også en kæmpe succes.

Jeg vil hermed anbefale Tandklinik Ungarn som en meget tilfredsstillende partner ved en større behandling, jeg har fået 21 implantater i over og undermund, alt smertefrit og professionelt udført på klinikken.
Tusind tak for din support under alle besøgene på klinikken Margit.

Kærlig hilsen
Linda og Kai