Ejendomsmæglerfirmaet Tanja Mathiesen Reviews 16

4.5

Company details

1. Estate Agents

Written by the company

Ejendomsmæglerfirmaet Tanja Mathiesen er opkaldt efter kvinden bag - Tanja Mathiesen. Hun begyndte sin karriere hos de store ejendomsmæglerkæder, men indså hurtigt, at hendes passion lå i at skabe en forskel for mennesker i deres livs vigtigste køb og salg. I 2012 tog Tanja springet som selvstændig for at kunne tilbyde mere tid, nærvær og personlig rådgivning til hver eneste kunde. Denne personlige tilgang er stadig firmaets vigtigste værdi. Velkommen hos Ejendomsmæglerfirmaet Tanja Mathiesen.

4.5

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Det har været en helt igennem god…

Det har været en helt igennem god oplevelse, både med sælger og ejendomsmægleren.

1 March 2026

Reply from Ejendomsmæglerfirmaet Tanja Mathiesen

Tak for dine flotte ord Peer, vi har været glade for at få lov at sælge Egelundsvej til jer og håber I bliver glade for jeres nye dejlige hus.

Hilsen alle os i Ejendomsmæglerfirmaet Tanja Mathiesen

Alt gik smurt

Alt gik smurt. Der var ingen overraskelser og virkelig venlige medarbejder

9 February 2026

Kære Trine

Tusind tak for din pæne anmeldelse. Vi er meget glade for at hjælpe dig med købet den fine fritidsbolig på Duevej og vi håber du du får en masse dejlige stunder i dit nye bolig.

Rated 5 out of 5 stars

Vi har fået en upåklagelig hjælp til…

Vi har fået en upåklagelig hjælp til salget af huset.
Ejendomsmæglerfirmaet Tanja Mathiesen er meget kompetent, til at vejlede og hjælpe med salg.

19 September 2025

Kære Inger

Tusind tak for den flotte anmeldelse og tak for vi måtte sælge jeres dejlige hus på Bjergvej 4.

Rated 5 out of 5 stars

tanja hev i nogle super gode tråde

tanja hev i nogle super gode tråde, så vi kunne blive godkendt til drømmehuset.

vi er super glade for den hjælpsomhed der har været,
hun var også super god til at inddrage børne, så de også fik noget ud af at se huset

1 September 2025

Kære Jens

Tusind tak for den flotte anmeldelse af os. Vi gør en stor indsats for at gøre boligsalg og køb til en fantastisk oplevelse for alle parter og er derfor glade for det bliver bemærket.

Vi er glade for vores forbindelser kunne hjælpe jer i mål, så I kunne købe jeres drømmebolig på Bjergvej 13.

Alle os hos Ejendomsmæglerfirmaet Tanja Mathiesen

Dygtig og engageret ejendomsmægler

Salget af sommerhuset gik meget stærkt. En positiv alternativ præsentation af boligen tror vi var en væsentlig årsag. Tanjas engagerede indsats var også markant.

1 May 2025

Reply from Ejendomsmæglerfirmaet Tanja Mathiesen

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏

Vi er virkelig glade for, at I valgte os til salget af fritidshuset på Vitus Berings Vej 13.

Vi tror selv på, at vores anderledes markedsføring og styling gør en stor forskel i salgsprocessen – og det glæder os, at I også har oplevet det.

Vi bliver glade og stolte, når Tanjas indsats bliver bemærket – hun brænder virkelig for at gøre en forskel i salget og skabe det bedste resultat.

Tak for tilliden til os i salget af jeres fritidshus 🌟.

Imødekommende mægler

Tanja var sælgers mægler i vores huskøb, men har været imødekommende og løsningsorienteret under hele forløbet.

Det har været værdsat.

28 August 2025

Ejendomsmægler Tanja Mathisen

Ejendomsmægler Tanja Mathisen er meget engageret og dedikeret til opgaven og siger hvad de mener der skal til for at huset bliver solgt. Alt i alt en rigtig god samarbejdspartner når et hus skal sælges

28 August 2025

Kære Søren

Tusind tak for din anmeldelse af os. Vi har været meget glade for samarbejdet og mange tak for, at vi fik lov at sælge Strandvejen 56.

Rated 5 out of 5 stars

Super søde og imødekommende mægler

Super søde og imødekommende mægler. Der tag sin tid til at gå detaljerne igennem.
Fantastik god oplevelse og service.
Nogen der sørger for tryghed og vejledning.
Fem stjerner herfra. :)

17 June 2025

Reply from Ejendomsmæglerfirmaet Tanja Mathiesen

Tusind tak for din flotte anmeldelse Lukas, det sætter vi stor pris på. Vi går meget op i at give vores kunder tryghed og vejledning, så vi er meget glade for du har den oplevelse af os.

Hurtig tilbagemelding ved spørgsmå

Hurtig tilbagemelding ved spørgsmå, og god service l

14 February 2025

Kære Dan

Tusind tak for din fine anmeldelse og for tilliden til os! Det har været en fornøjelse at hjælpe med salget af Svalemosevej 84, 4671 Strøby, og vi er glade for, at du har oplevet hurtig tilbagemelding og god service. Vi sætter stor pris på din feedback.

Rated 5 out of 5 stars

Tanja er en totalt sympatisk…

Tanja er en totalt sympatisk ejendomsmægler! Det var en meget tryg oplevelse som førstegangs køber, og er super glad for mit nye hus!

1 September 2024

Kære Clara

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en tryg og positiv oplevelse som førstegangskøber hos os, og at du er super glad for dit nye hus på Strøby Bygade 70. Det betyder meget for os at vide, at vi har kunne hjælpe dig godt på vej i dit boligkøb.

Tanja og resten af teamet ønsker dig alt det bedste i dit nye hjem, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for hjælp igen i fremtiden!

Stort tillykke med købet fra alle os i Ejendomsmæglerfirmaet Tanja Mathiesen

Salg af ejendom

Hurtig handel. Dygtig ejendomsmægler, empatisk og giver altid respons ved henvendelse. Kan varmt anbefales. Hilsen Marianne Steele

30 August 2024

Kære Marianne.
Tusind tak for dine flotte ord, vi er meget glade for at du valgte os til at sælge Brinken 136, 4671 Strøby.

Endnu engang stort tillykke med salget, fra alle os i Ejendomsmæglerfirmaet Tanja Mathiesen.

Rated 1 out of 5 stars

Alt for optimistisk vurdering

Tanja lavede alt for optimistisk og urealistisk vurdering af vores hus.

Da Tanja tidligere ejede min Bolighandel Køge lavede hun en vurdering af vores hus og lovede det solgt inden for 6 måneder. Kort tid efter overdrog hun firmaet til ny mægler, der heller ikke kunne sælge huset med 10-15 % reduktion. Vurderingsprisen var simpelthen alt for langt fra den reelle markedspris.

Vi var forberedt på en vis reduktion i pris men ikke at der skulle gå to år og en nedsættelse af prisen på hele 30 %.

Vi måtte skiftede mægler før det lykkedes at få huset solgt.

Jeg kan derfor ikke anbefale Tanja Mathiesen som ejendomsmægler.

26 February 2021

Take a closer look