Goede service, gordijen en tussengordijnen besteld en laten plaatsen. Alles is van te voren door hun ingemeten en tijdens het ophangen is ook alles goed en snel gegaan. Echt super fijn en mooie gordij... See more

Company replied
Telefonisch gevraagd naar de mogelijkheid om in een appartementen een hal vloerdekking neer te leggen, omdat er een pot verf gevallen was. Gerefereerd aan een vorige opdracht, Mevrouw wist snel de pap... See more
Company replied
Dankzij tapijtcentrum Nederland Veghel heeft mijn nichtje (11) mooie stoffen om te leren werken met de naaimachine. Het is een nette, middelgrote zaak in hartje Veghel, parkeren kan op verschillende p... See more
Written by the company
Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.
Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!
Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:
Stadhuisplein 245, 5461 KR, Veghel, Noord-Brabant, Netherlands

Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Prettige hulp bij verkoop, snel antwoord op vragen, prettig contact met werkers ter plaatse.

prettig en goed

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Veghel
De dame in de winkel was erg behulpzaam. afspraak die ik met de dame gemaakt had die op de bon gezet was zijn jullie in de planning niet nagekomen dus een planning maken dat kunnen jullie niet of moet nog veel leren daarin ik weet wel dat dit zo niet meer gaat gebeuren dit is nu al de 2 de x dat er iets mis gaat, ook de man die het gordijn kwam ophangen was denk ik met het verkeerde been uitbed gekomen, boren maar en klaar geen communicatie en vervolgens loopt hij gewoon mijn huis door. Ik heb daar wel wat van gezegt.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Veghel
Wederom goede service en zeer vriendelijk en deskundig advies. Een echte aanrader

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Veghel
Wij hebben een super ervaring gehad met jullie.jullie waren mee denkend toen de oplevering van de woning tegen viel.de stoffeerders zijn echte vakmensen.nogmaals super bedankt

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Veghel
de tapijttegels zijn heel netjes gelegd en wel zo dat er nergens een heel klein stukje tegel ligt.
dus de vlakverdeling, hogere wiskunde, is fantastisch gedaan.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Veghel
2 echte vakmannen hebben het tapijt perfect gelegd , tevens hielpen zij met zware meubels verplaatsen .

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Veghel
We kwamen voor een stuk vinyl, maar Dian van Tapijtcentrum Nederland locatie Veghel dacht met ons mee. We konden toch echt beter tapijt nemen voor onze opdracht: een kerstgroep voor de kerststallenroute in de Bloemenwijk in Veghel. En... Ze had nog wel wat voor ons liggen. Echt mooie carpetten in zachte kleuren blauw, grijs en voor het kindje geel. Zomaar.... DANKJEWEL Dian voor het meedenken. Het is een geslaagde kerstgroep geworden, mede door de prachtige carpetten!
Kerstgroet Harrie & Franka

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Veghel
omdat het door mij gewenste werk keurig is uitgevoerd.
Prima en keurige stoffeerders.
Contact in de vestiging Veghel was keurig en kwam op
mij zeer professioneel over

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Veghel
ze had alle tijd om een goed advies te geven en zorgde dat alles goed werd afgehandeld.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Veghel
Ben in de winkel ontzettend goed geholpen door Dian.
Niks was te gek, alles kon gepakt en bekeken worden. In welk licht en bij welke andere raam voorziening.
Er werd echt mee gedacht.
De monteur was alleraardigst, sprak in nette taal en wist wat hij deed.
Ruimde nadien eigen gemaakt rommel op en liet alles keurig achter.
Vroeg mij, in zijn bijzijn ook alles te controleren, alvorens de formulieren van ontvangst te tekenen.
Kortom geweldige service. En ik heb prachtige gordijnen in huis.
Mvg Suzanne

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Veghel
Goede service, vriendelijk en prima uitleg. Alles is gegaan zoals afgesproken. Zeer tevreden.