Taxi Exclusive Reviews 4

3.9

Company details

1. Taxi service

Written by the company

"Taxi Exclusive staat voor kwaliteit. Wij zijn in 2012 begonnen met één taxi, inmiddels rijden er tientallen luxe wagens rond voor Taxi Exclusive. Onze chauffeurs rijden netjes in pak en hoogstaande auto’s waaronder Mercedes en Tesla. Vele bedrijven maar ook particulieren behoren tot ons klantenbestand. Wat kunt u van ons verwachten? - Altijd op tijd - Luxe wagens - Chauffeurs netjes in pak - PIN/Creditcard betaling - Op rekening rijden - Online reserveren - Persoonlijk contact - Veel ervaring U vraagt wij leveren 😁 Uiteindelijk zou u het eerst zelf moeten ervaren hoe onze service daadwerkelijk is. De chauffeurs houden graag de deur voor u open. Tot snel in één van onze luxe taxi’s 🤝🚖"

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Vanochtend kreeg ik een berichtje dat…

Vanochtend kreeg ik een berichtje dat de chauffeur van Taxi Exclusief optijd voor mijn deur zou staan. Chauffeur nam onze koffers aan en deed de deur open om ons in te laten stappen. Heerlijke rustige rit naar Schiphol, daar pakte de chauffeur een karretje voor ons en legde onze koffers daarop. Echt een hele goede service van Taxi Exclusief.

7 June 2026
Rated 5 out of 5 stars

Een betrouwbare partner voor wanneer je een taxi nodig hebt

Toen ik voor een medische behandeling naar het buitenland moest, heb ik Taxi Exclusive gevraagd mij naar Schiphol te brengen en weer op te halen. Ik heb vooraf mijn specifieke situatie goed kunnen afstemmen, waardoor Taxi Exclusive rekening kon houden met al mijn wensen. De heenreis verliep vlekkeloos. De terugreis was een verschrikking. De vliegtuigmaatschappij had mij op een andere vlucht gezet zonder mij dat te laten weten waardoor ik uren later aankwam en de taxi mistte. Taxi Exclusive had er echter alles aan gedaan om de schade te beperken. Ze hadden vele malen contact gezocht en de taxichauffeur had zelfs nog 1,5 uur op mij gewacht. Daarna hebben zij mij nog geholpen een zaak richting de vliegtuigmaatschappij te maken die ik uiteindelijk tot een goed einde heb kunnen brengen. Ik kan niet anders zeggen dan dat de service uitstekend is en de hulpbereidheid enorm. De auto's zijn mooi, schoon en ruim, de chauffeurs netjes en beleefd, de service eromheen grandioos. Integriteit en transparantie op en top. Heb je een taxi nodig? Dan kan ik je Taxi Exclusive met een dikke duim omhoog aanraden!

9 September 2024
Rated 1 out of 5 stars

Echt Asso...nooit meer

Eerste keer en nooit meer.
Ik heb 31 juli gereserveerd en bevestiging gehad van Taxi Exclusive. Ik zou vandaag 6 aug opgehaald worden om 13:45 om mij naar Schiphol te brengen , ben nooit opgehaald.... ook de telefoon werd niet opgenomen na 6x bellen.
Gelukkig mijn vlucht kunnen halen, doordat ik door een lief persoon werd gebracht.

6 August 2024
Taxi Exclusive logo

Reply from Taxi Exclusive

Beste Fara,

Inmiddels hebben wij al mail contact gehad.

Erg vervelend inderdaad dat dit gebeurd is.
Wij hadden uw reservering 6 september ingepland in plaats van 6 augustus. Hele stomme fout vanuit ons. Dit gebeurd ons echt nooit eigenlijk. Wij leveren onze service al sinds 2012 met vele tevreden klanten. Nogmaals wij balen hier nog steeds van dat wij uw reservering verkeerd hebben ingeboekt!!

In uw bevestiging stond een link met controleer uw rit. U kunt doormiddel van deze link een dag voor vertrek nog even dubbel checken of uw reservering goed in onze agenda staat. Ook wij zijn maar mensen die zoals iedereen weleens een foutje maken zo blijkt.

Wij hebben u inmiddels een gratis rit aangeboden van of naar Schiphol om het enigszins goed te maken met u. Hopelijk wilt u daar gebruik van maken zodat wij kunnen laten zien dat het een incident was.

Nogmaals duizendmaal excuses voor deze slechte ervaring met ons!!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look