Top bedrijf
Er was vanuit Post.nl wat onduidelijkheid over de status van verzending.
Maar we hebben het samen op een goede manier kunnen oplossen.
Zeer prettig in de communicatie, alles goed verpakt en normale prijzen
Top bedrijf!
Bij TCG Paradijs vind je alles wat je nodig hebt voor je Pokémon collectie. Wij bieden een breed assortiment aan kaarten, accessoires en producten voor zowel verzamelaars als spelers. We staan voor snelle verzending en persoonlijke service. Heb je een vraag? We denken graag met je mee. Welkom in het paradijs voor TCG-liefhebbers!
Paradijslaan 24, 2405CC, Alphen aan den Rijn, Netherlands
Er was vanuit Post.nl wat onduidelijkheid over de status van verzending.
Maar we hebben het samen op een goede manier kunnen oplossen.
Zeer prettig in de communicatie, alles goed verpakt en normale prijzen
Top bedrijf!
Alles was vlot gelopen zonder problemen
Enige nadeel is dat er veel uitverkocht is op de website, zonder een indicatie wanneer er weer beschikbaarheid is
Bestellen ging goed en gemakkelijk.
Een van mijn pre order producten konden niet geleverd worden op de verwachte datum, en ik kon gemakkelijk regelen via WhatsApp dat het in 2 zendingen verdeeld werd.
Top service!
Altijd naar wens en de Eigenaar stelt mij nooit teleur want als alles, overal uitverkocht is, is het bij TCG Paradijs wel te vinden🤩🤩
Nog wachtende op de bestelling die de 30e van Mei binnen komt! Kan er niet
Op wachten😁

Reply from TCG Paradijs
Ze hielden mij goed op de hoogte van mijn bestelling.
En toen ik een vraag had werd die heel snel en netjes beantwoord.
Top zaak
Goede verkoper! Perfect verpakt en snel verzonden. Dankjewel voor de extra stickers

Reply from TCG Paradijs
Perfecte levering. Goed verpakt en precies op tijd. Weer besteld :-)
Pre order gedaan van Journey Together en op release dag ontvangen, zorgvuldig verpakt met een presentje. Kortom, top service en zou zeker weer bestellen!

Reply from TCG Paradijs
De pokemon journey together booster box besteld en op release binnen gekregen met nog een kadotje erbij! Super tevreden prijs was oke vooral als de box overal uitverkocht is. 👌 tot de volgende

Reply from TCG Paradijs
Via TCG Paradijs Pokémon TCG - Shrouded Fable Illustration Collection Kingambit gekocht. Vandaag binnengekomen. Alles zat er in en ook nog twee extraatjes. Prijs wellicht wat aan de hoge kant aangezien ik ze voor minder zie staan online. Voor de rest niks op aan te merken en een goede service.

Reply from TCG Paradijs
Learn more about other kinds of reviews.