T&E Teknik og El Reviews 7

TrustScore 4 out of 5

3.8

1. Electrician

Written by the company

T&E Teknik og El ApS er en autoriseret el-virksomhed. Vi fungerer som en dynamisk og innovativ virksomhed, der beskæftiger sig med fremtidssikrede el-løsninger til industrien, erhvervskunder og private. Vi leverer den samme professionelle og kvalitetsbevidste service til alle kunder.

3.8

2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Kan kun anbefale T&E Teknik og El

Kan kun anbefale T&E Teknik og El. De har lavet flere ting for os, solceller, fejlsøgninger, udskiftninger og senest intelligent lys styring. Pris og aftaler er hver gang blevet overholdt. Ved sidste besøg kom de til at ødelægge et spejl, og ved henvendelser derom var der ingen problemer. Der blev bestilt et nyt med det samme og de kom og skiftede det efterfølgende. 5 stjerner herfra

12 January 2024
Rated 2 out of 5 stars

Brudt aftale

Jeg havde en aftale om morgenen, hvor T&E skulle møde op og jeg havde taget fri for at tage vel i mod.
Efter en times forsinkelse ringer jeg op og bliver lovet de er på vej. Efter endnu 11/2 t uden at have hørt noget, bliver jeg spurgt om aftalen kan udsættes til næste dag.
På det tidspunkt havde jeg mistet 3 1/2 t. i tabt arbejdsfortjeneste.

Efterfølgende bliver jeg tilbudt ny aftale og kompensation, hvor jeg i mellemtiden, har kontaktet anden elektriker og takker nej.

22 November 2023
Rated 1 out of 5 stars

skulle have sat en Zapp lader op til…

skulle have sat en Zapp lader op til elbilen. Havde fået priser fra 2 andre elektriker, som lå på ca4800 kr. Men da der var vente tid ved dem, så valgt jeg T&E. Kæmpe fejl. De tager så 8300kr for samme job. Og nej tingene var ikke guld belagt, da de kørte.

19 July 2022

Hej Christoffer

Vi er kede af at du ikke har været tilfreds med oplevelse hos os. Vi skrev en mail til dig, om at vi ville undersøge sagen, men fik intet svar. Istedet denne anmeldelse.

Vi håber at du er interresseret i at tage kontakt til os, så vi kan finde en løsning.

Rated 5 out of 5 stars

En god kundeoplevelse

En god kundeoplevelse. Bad om fastpris-tilbud. TE El kom og kiggede på køkkenet, og gav et bud på el-arbejdet. Det holdt 100%, og steg kun lidt da vi selv ønskede tilføjelser. De var gode til at rådgive undervejs, da jeg som nybegynder selv byggede nyt køkken. Servicemindede, venlige. Vil anbefale dem til alle.

23 February 2021

Reply from T&E Teknik og El

Hej Hans Christian Damgaard.

Vi er glade for dine pæne ord og for at du har været tilfreds med din oplevelse af os og vores montører.
Vi har sørget for at ordene er kommet videre til medarbejderne.

God dag :)

Rated 1 out of 5 stars

Må desværre også melde ind at man skal…

Må desværre også melde ind at man skal være yderst obs på prisen. Desværre kan man ikke forvente at den stemmer over ens med aftalen.
Desværre ses der heller ikke tegn på ansvar når den højere regning skyldes en medarbejder har handlet anderledes end aftalen.

Mit råd er at få aftale og pris på skrift inden der sendes en mand ud.

15 May 2020

Hej Claus

Vi er kede af at du ikke har været tilfreds med oplevelsen.
Vi forsøger at være gennemskuelige med vores priser, og tilbyder derfor altid vores kunder en fast pris på et tilbud, hvis dette har interesse.

Jeg håber dog at det udførte arbejde i samarbejde med vores montør har været tilfredsstillende, hvorfor jeg ikke forstår din 1-stjernede anmeldelse.

Vh. T&E Teknik og El

Rated 1 out of 5 stars

At betale for lærlingens løn?

Ringede efter en elektriker, da en af vores stikkontakter gav fejl. der kom så en mand sent eftermiddag og kiggede overfladisk på det.
Nogle dage efter kom to mænd. den ene mand fik lavet jordkontakt, da det var fejlen, mens den anden mand kiggede bare på og hjalp måske med at hente noget fra servicevogn.
Der kom så en regning, hvor der stå at vi skal betale for en elev 305,00 kr( elev time x 2 timer). 458,00 kr pr montør x 2 timer. regning blev så på 2.100 kr.
Det var så den første mand der kom havde bestemt sig at det ogave krævede to mænds arbejde.
Vi blev meget chokeret og mere endnu da vi skrev for at få en forklaring. plop
Sikken dårlig oplevelse og tak for så dårlig behandling.

19 February 2020

Hej

Vi er kede af at du ikke er tilfreds med oplevelsen hos os, og håber at du har fået løst udfordringen.

Vh. T&E Teknik og El

Take a closer look