Tegelexact Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

Company details

1. Tile Shop

Written by the company

Tegels uit voorraad leverbaar ✅ Tegels van alle merken leverbaar ✅ Wandtegels - Vloertegels - Decortegels bij TegelExact.nl ✅

Contact info

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

weinig behulpzaam

Geen reactie op bericht dat je via de site kunt plaatsen. Zeer kortaf en weinig behulpzaam aan de telefoon. Op site staat dat af te spreken is om goederen af te halen, dit doen ze niet meer volgens persoon aan telefoon en de tegels die ik wil bestellen staan op de site, maar niet alles wat op de site staat is ook te leveren volgens hem. Klaar met dit bedrijf.

In de reactie staat dat de tegels niet meer gemaakt worden, maar Tegelexact biedt ze nog wel aan op de site! Op zijn minst vreemd.

1 November 2023
Tegelexact logo

Reply from Tegelexact

U heeft geen bestelling geplaatst, ten tweede worden de tegels niet meer geproduceerd dus geen levering mogelijk.

Omdat u opzoek bent naar 1 tegel. Hebben we aangegeven dat we u niet kunnen u niet helpen.

Wat we u al aangaven terug naar uw leverancier waar u uw vorige partij heeft besteld, die konden ook niet leveren. Dus wat wilt u nu? Dat wij een tegel gaan maken voor u? En als u een goede leverancier had, hadden ze u geadviseerd om een paar dozen als spare tegels te houden voor dit soort problemen.

Rated 2 out of 5 stars

Prijs is aantrekkelijk en ze leveren…

Prijs is aantrekkelijk en ze leveren hun spullen heus wel maar als er stukken zijn laten ze je 2 weken wachten en moet je ze bellen om uiteindelijk reactie te krijgen, nu heb ik tegels tekort maar na een mailtje geen reactie meer gehad dus bij problemen laten ze de klant stikken.
Volgende x betaal ik een tientje per meter meer maar dan bij een ander bedrijf.

5 May 2022

tegel bestelling

Via de mail en telefoon contact gehad over een tegel bestelling. Albert reageert snel en professioneel. Tegels zijn geleverd volgens afspraak.

26 February 2021
Rated 5 out of 5 stars

Mooi einde naar veel gemail en gebel

Na aardig wat heen en weer gemail gebeld en nog net geen postduif.
Zijn we tot een mooie overeenkomst gekomen.
De tegels zijn gisteren geleverd netjes verpakt.
Eindelijk een bedrijf wat met je meedenkt en niet alleen maar dozen doorschuift.

7 August 2020

Wat een service

Wat een service , tegels tekort berekend door Sanidirect ( nooit meer wat kopen daar , wat een baggerbedrijf) maar op Zondag , ja u leest het goed, gebeld met Albert van Tegelexact , en op maandag had hij dezelfde tegel gevonden en op Dinsdag al geleverd .
Zeer tevreden klant en zal nooit meer ergens anders tegels kopen
Gr Arnold Ensink

6 July 2020

Overduidekijk 5 sterren.

Hallo,
Vanaf het moment van bestellen tot op heden een zeer correcte manier van handelen. Tevens het beantwoorden van vragen en aanpassen van bestelling leverde geen enkel probleem op en wat ik ook erg op prijs stel dat het plezierig is om de medewerkers aan en telefoon te krijgen en het beantwoorden van mijn vragen. Je komt maar al te vaak tegen dat zoiets zeer onbevredigend is en dat nog niet duidelijk wordt beantwoord.
Met vr. gr. Gerard.

9 April 2020