Een tijdje terug tegelwerk laten uitvoeren en de ruimte was direct weer bruikbaar.
See what reviewers are saying
Tegels liggen overal mooi gelijk zonder hoogte verschil.
Prettig bedrijf, veel keuze uit tegels, hebben bij ons de badkamer opnieuw betegelt.
Hebben bij ons vloertegel geplaatst. Keurig gedaan en een zeer zette prijs.
Company details
Written by the company
Bij Tegelzetter Amersfoort staan vakmanschap en kwaliteit voorop. Wij zijn een professioneel tegelzettersbedrijf gevestigd in Amersfoort en gespecialiseerd in het leggen van tegels voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Of het nu gaat om een nieuwe badkamer, keuken, woonkamer, terras of bedrijfsvloer, wij leveren altijd maatwerk dat voldoet aan uw wensen en eisen. Ons team van ervaren tegelzetters zorgt voor een nauwkeurige afwerking en werkt uitsluitend met hoogwaardige materialen. Of u nu kiest voor keramische tegels, natuursteen, mozaïek of grootformaat tegels, wij hebben de expertise om elke klus tot een perfect resultaat te brengen. Bij Tegelzetter Amersfoort staat klanttevredenheid centraal. Wij bieden persoonlijk advies en denken graag met u mee om uw project tot een succes te maken. Van ontwerp en planning tot de daadwerkelijke uitvoering – wij begeleiden u in elke stap van het proces. Kies voor Tegelzetter Amersfoort en ervaar de service en kwaliteit waar wij om bekend staan. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen! Uw droominterieur begint bij ons.
Contact info
Databankweg 26, 3821 AL, Amersfoort, Netherlands
- +31333690611
- contact@tegelzetteramersfoort.com
- tegelzetteramersfoort.com
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Een tijdje terug
Door zijn slimme aanpak werden…
Door zijn slimme aanpak werden overgebleven tegels netjes geintegreerd in het totale ontwerp.
Door de duidelijke uitleg voelde de…
Door de duidelijke uitleg voelde de investering verantwoord en logisch.
Door De Nieuwe Tegels
door de nieuwe tegels voelt het eficianter en energie gebruikis lager
Hij Liet Bij Voordeur
hij liet bij voordeur foto's van renovatie tegels zien en zei zoiets kan prima hier en t voelde haalbaar
hij ging door elke vraag heen alsof t…
hij ging door elke vraag heen alsof t school was beetje saai maar super nuttig
de afwerking rond de vensterbank maakt…
de afwerking rond de vensterbank maakt het hele werk echt af superstrak gedaan
ik kreeg zwart op wit garantie van hun…
ik kreeg zwart op wit garantie van hun dat zie je niet vaak
Geen verandering na maanden
Geen verandering na maanden, de betegeling blijft gewoon perfect in de badkamer.
zelfs m'n partner gaf toe dat zijn…
zelfs m'n partner gaf toe dat zijn tegelkeuze beter was dan wat wij eerst wilden
zelfs de randen langs de plinten zijn…
zelfs de randen langs de plinten zijn netjes afgewerkt, top gedaan
snel en vriendelijk contact met…
snel en vriendelijk contact met duidelijke uitleg over de werkwijze
hij liet geen puinhoop achter
hij liet geen puinhoop achter, alles was netjes geveegd en afgevoerd
zonder zijn hulp hadden we nooit zulke…
zonder zijn hulp hadden we nooit zulke goede tegels gevonden
tegelwerk is helemaal prima
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.