Uitermate slecht
Uitermate slecht. Uiteindelijk (bijna!) Via juridische weg mijn geld terug gekregen.
Geen communicatie, geen informatie, niks.
Telefoonstunt bied u veel meer voor uw geld, zo krijgt u bijvoorbeeld altijd service op maat. Dit wil zeggen dat ons personeel altijd gaat kijken wat voor u de beste maar zeker de goedkoopste oplossing is! Zo betaald u nooit te veel en heeft u geen onnodige kosten. Bekijk nu ons assortiment en zie de geweldige prijzen!
Polderweg oost 19, 2973AN, Molenaarsgraaf, Netherlands
Geen communicatie, geen informatie, niks.
Op internet heb ik een iphone 5s uitgezocht, vandaag besteld was morgen in huis. Inderdaad de volgende dag had ik de iphone binnen gekregen.
Mijn Iphone s6 was beschadigd, Waarschijnlijk bij vervoer. Ik belde het bedrijf op. Waar ik helaas wel even in de wachtrij moest staan. Vervolgens sprak ik een jongeman genaamd ''Nick''. Hij stond me keurig te woord. Hij vertelde me dat ik mijn telefoon kon terugsturen en dat ze een nieuwe zullen terugzenden!! Echt super!!
MVG Connie Comen
Ik heb nog nooit zo'n slechte ervaring gehad met een winkel. Het product stond als op voorraad aangegeven; levering zou binnen 24 uur plaatsvinden. Na een week niks ontvangen te hebben bel ik. Product blijkt niet op voorraad en kan niet worden besteld. Hierop besluit ik de bestelling te annuleren; dit is geen enkel probleem zegt men. Ik heb al 6 keer contact gehad over teruggave van het geld, 2 keer per e-mail, 4 keer telefonisch, maar dit gebeurt gewoon niet.
Als je een telefoonhoesje besteld, staat daar bij dat het binnen een paar dagen bezorgd wordt. Vervolgens moet je DIRECT betalen. Dan krijg je een mail dat het hoesje dat je uitgezocht hebt niet voorradig is. Of ze een andere mogen sturen. Nee natuurlijk niet, die heb je toch niet uitgezocht. Dus je wilt je geld terug hebben. Heel wat mailtjes verder en geen geld terug, ben ik het zat. Vervolgens komen er 4 meldingen van een bedrijf waar ik nog nooit van gehoord heb. Ondertussen ben ik 18 dagen verder en ik hoor niks en mijn geld is ook nog niet terug gestort! Mijn advies: Niet bestellen bij Telefoonstunt. Als je besteld, moet je direct betalen, maar als je je geld terug wilt, omdat zij niet kunnen leveren, kun je naar je geld fluiten.
Snelle afwikkeling van mijn order en leuke prijzen!
Vanaf het moment dat ik de bestelling van mijn IPhone had gedaan werd ik perfect op de hoogte gehouden van de status hiervan. Zelfs het tijdstip van de bezorging was prima te doen. Geen hele dag thuis zitten. Toen ik mijn telefoon uitpakte zat er een vreemd stekkertje in in plaats van een oplaadstekkertje. Aangezien mijn partner ook over een IPhone beschikt was het opladen gelukkig geen probleem. Na het versturen van een mailtje kreeg ik binnen 5 minuten antwoord met een welgemeend excuus en kreeg ik de volgende dag al het juiste stekkertje in huis. Toppie!
Na eerst telefonisch gebeld te hebben voor over te gaan naar aanschaf, werd ik goed geholpen. Tijdens de bestelling ervoor gekozen om af te halen in het Magazijn in de buurt van Rotterdam. Helaas daar een mindere ervaring. Ik moest erg zoeken waar ik moest wezen, toen ik eindelijk een bel vond duurde het 5 minuten voordat iemand open deed, waarna ik nog eens 15 minuten moest wachten zonder enige tekst of uitleg. Toen kwam er iemand uit een kantoor die mij ging helpen en toen werd het verder ook goed afgehandeld. Maar ontvangst was niet echt goed te noemen.
Voor de aankoop gebeld nav reviews: over het algemeen prima recensies maar slechte bereikbaarheid en verkeerde stekkers kwamen ook voor. Gebeld en direct opgenomen, ook heldere uitleg over bovenstaande punten. bestelling gedaan en toch nog gebeld of ik 'm kon halen. Ze zagen mijn gegevens, terugbellen verliep snel een een uurtje later opgehaald in Molenaarsgraaf. Kortom: top!
Bestelling gedaan op telefoonstunt. Gelijk in de auto gestapt en naar Molenaarsgraaf gereden. Binnen 15 minuten hadden we de telefoon en een hele blije dochter. Geen enkele op of aanmerking.
via telefoonstunt.nl afgelopen week een iphone5s besteld.
Keurige prijs en zeer snelle levering.
Communicatie met de shop verliep eveneens boven verwachting; snel contact en snel met antwoord en oplossing. Zonder twijfel volgende keer terug bij deze aanbieder voor nieuwe aankopen.
Gewenste toestel ZP1000 niet op voorraad. Na telefonisch overleg dit toestel met extra korting aangeboden. Vrijdagavond na 19:00 uur besteld, op maandagavond volgens afspraak afgehaald bij locatie Den Bosch.
Fijn bedrijf, ze hebben me goed geholpen met het kiezen van de beste telefoon! heel blij, en natuurlijk op tijd geleverd. Ik zeg top!!
Learn more about other kinds of reviews.