Dårlig og uprofessionel service Jeg havde en meget skuffende oplevelse hos Tesla Aarhus. Servicen var uprofessionel, og personalet virkede ikke interesseret i at hjælpe mig. Jeg forventede bedre... See more
See what reviewers are saying
Dårligt batteri og langsom ladning. Vi fik model 3 i december og var lykkelige over, at den endelig var kommet. Men desværre kan vi kun lige akkurat køre 200 km i den (rækkevidde 440) og det tager... See more
Hentede min Model 3 SR+ 20 dage efter bestilling i sept. 2020. Pga. Coronasituationen var det afhentning uden personale omkring, men der blev fulgt op telefonisk og med SMS'er. Kørte forbi Tesla Hi... See more
Utrolig dårlig service 3 gange har jeg klaget over en bagklap går på kofanger dårlig justering vær gang og en historie fra de varme lande om at det er en amerikanske bil og at man ikke skal samling de... See more
People also looked at
Dårlig og uprofessionel service
Dårlig og uprofessionel service
Jeg havde en meget skuffende oplevelse hos Tesla Aarhus. Servicen var uprofessionel, og personalet virkede ikke interesseret i at hjælpe mig. Jeg forventede bedre kundeservice fra en virksomhed som Tesla, men desværre levede de slet ikke op til mine forventninger. Hvis du overvejer at besøge dette sted, vil jeg anbefale at tænke dig om en ekstra gang.
Tesla Århus
Tesla Århus, Trine, du gjorde en forskel!
Fantastisk rådgivning, gav sig tid, humoristisk, ikke en sælger der prøver at presse noget ned i halsen af dig, eller ikke rigtig har tid til dig (kig med her BMW, i kan lære noget!!)
Frygtede undervognen, kva YouTube anmeldere, men det blev afværget... den er ganske fin (medmindre du er 60+ år og kun vil køre Mercedes).
Har en BMW 535D (snart havde).... har ligt lagt en ordre på en Model Y
Igen tak til Trine, fortsæt og Tesla vil helt sikkert sælge flere biler !
Værstedet i Hillerød kan ikke servicere Model S
Bilen er ikke samlet efter europæisk eller asiatisk standard. D.v.s at samlinger ikke er så præcise. Der er også forskellige knirken eller lignende som værkstedet på amager fik fjernet i 3 forsøg på min første tesla model s fra 2015. Nu har jeg været på værksted med min nye december 2020 5 gange. 1 gang kunne de ikke høre raslen. 2 gang ødelagde de drivlinien foran således der var tydelig rysten i rattet samt en dyb rumlen foran. Bilen var ubehagelig/usikker at køre i. Det tog dem 3 gange med forskellige mekanikere at forsøge at løse problemet de selv havde skabt. Og ind imellem meldte en mekaniker at den var perfekt !!, en anden kunne dog godt høre og mærke det. Nu er det mindre men klart dårligere end da jeg afleverede den til service. Værkstedet i Hillerød er ikke kompetente til at ordne model S. Jeg håber at Amager stadig kan.
Fantastisk service
Fantastisk service
Min Tesla havde fået dug i baglygten
Jeg bookede service via Tesla appen og de sendte en ranger ud og skiftede det på min adresse
5 stjerner herfra til Tesla 👍
Herligste bil
M3SR+ Herligste bil - Kørt 25.000km på 1,5år - Har aldrig haft behov for rep/service👍
Efter 20 år med Audi og BMW har jeg…
Efter 20 år med Audi og BMW har jeg taget springet til en elbil. Jeg kan ikke forestille mig en bedre balance af pris, stil og præstationer, herunder tryghed omkring rækkevidde og opladning. Virker foran alle alternativerne endnu. Håber serviceniveauet også er højt efter salget, hvis der kommer problemer.
Mobil service og reparation på garanti
Mobil service og reparation på garanti. Altid Kun gode oplevelser med Tesla
Kun god oplevelse med Tesla
Kun god oplevelse med Tesla, vi har haft model 3 i 2 år og en X i et halvt og er tilfreds.
10 år foran de andre
Har 3 teslaer og skal aldrig ha andet. Har haft vw - bmw - opel - citroen - volvo - mazda - peugeot og audi. Og tesla er klart bedst på alle punkter.
Har haft model 3 i 2år. God erfaring
Har haft model 3 i 2år nu. Har kun god erfaring med servicecenteret. Der er ingen service intervaller, men alligevel får jeg renset bremser hvert år. Prisen er såmænd faldet, så den koster ca 1000kr om året. Jeg havde fugt i en baglygte, der kom de endda ud til mig og skiftede den
Modtog desværre en bil med lille…
Modtog desværre en bil med lille transportskade i forkofanger. Tesla Kastrup tog hurtigt bilen ind for at skifte kofanger. Desværre kom en medarbejder til at skramme kofangeren. Hændeligt uheld som kan ske for alle.
Men der blev hurtigt fundet lånebil frem til mig og efter nogle dage kunne jeg hente en fuldt opladt og rengjort bil.
Tesla serviceværksteder er lig 0 helt…
Tesla serviceværksteder er lig 0 helt håbløse og har været det i mange år. Håber Tesla snart får en konkurrent som tilbyder bedre service da er det nemlig slut med at være Teslaejer.
Tesla Servicecenter Kastrup
Jeg bookede tid via appen til udbedring af nogle småting på vores T3LR ( DEC 2019, 65.000 km) ved Tesla i Kastrup. Jeg håbede på at følgende kunne laves på garantien: raslelyd foran rattet, justering af vinduesviskere som ramte hinanden lidt, sporadisk hyletone fra vindstøj ved motorvejskørsel samt krakeleret maling på spidsen foran frontklappen. Jeg ankom som aftalt kl 19 og stod ganske kort tid i kø. Meget høflig betjening, hvor servicemedarbejderen samt en mekaniker kom med ud til bilen og så nøjagtig hvad det drejede sig om samt så en video af hyletonen. Jeg spurgte efter en lånebil, og det kunne ikke umiddelbart lade sig gøre, men da jeg sagde at vi bor på Falster, så tjekkede han igen, og der var lige kommet en Model S P85D, som de fik gjort klar til os meget hurtigt. Perfekt! (Selvom den var låst i chill-mode, men det er nu meget forståeligt). De anslog i øvrigt at reparationen var færdig dagen efter. Næste dag kørte jeg til København hvor jeg arbejder. Jeg hørte ikke noget dagen igennem, og ringede derfor ved 15-tiden til dem, og fik ganske rigtig fat i en amerikansk-talende venlig person, som tilbød at bede værkstedet kontakte mig, da jeg stadig var i København og var usikker på om jeg skulle køre 130 km hjem eller hvad. Knap et par timer efter ringede Tesla Kastrup til mig og fortalte at bilen var klar til afhentning. Da jeg kom derud gennemgik vi listen: Raslelyden var en løs højttaler, som de havde sat på plads, vinduesviskerne var skiftet og justeret, hylelyden kunne de ikke genskabe trods ihærdige forsøg, men de registrerede det som en fejl der er dækket af garantien, så det kan blive lavet gratis hvis det bliver værre - selv efter garantien er udløbet. Så var der lige den krakelerede maling, som de vurderede skyldes forkert lukning af frontklappen - Hvis man lægger for meget vægt i, så bøjer man plastikken, hvorved malingen selvfølgelig krakelerer. -Det bliver ikke lavet på garantien, og det kostede mig 10 minutters arbejdsløn: 112 kr. Ærgerligt men "dommen" er reel nok - jeg har af og til været lidt hård ved den og lukket den med én hånd. Så alt i alt en meget positiv oplevelse hos Tesla Kastrup, særligt set i lyset af de mange negative historier man læser om dem. De er venlige og arbejder hårdt.
Få nu styr på jeres værksteder.
Bilen får 4 Stjerner, Tesla får 1 eller 0....
Jeg har haft en Model S og nu en Model X og oplevelsen har igennem tiderne kun været slemt.
Desværre er Tesla det bilmærke der leverer de bedste El-Bil range og performance tal..
Jeg hører hos de forskellige ejere at det primært er Tesla på Amager, der er problemer med...
Tesla skulle som andre producenter frigive alt nødvendigt data/adgang til reservedele, så man helt kan slippe for at få sin bil lavet hos Tesla. Det er simpelthen helt umulig at få fat i dem og lave helt alm. aftaler som man kan med alle andre værksteder.
Nyeste oplevelse... 1 of many...
Jeg bestilte en tid på appen, ingen opringning inden og desværre kun tid 3 uger frem.... Dagen før min tid ringede jeg igennem Tesla hovednummer, hvor mange typisk får en meget serviceminded person fra udlandet... som kun kan beklage/undskylde og lagde en besked. Da DK Tesla ringede nåede jeg heldigvis telefonen. (hvis du misser :) god have merci...)
Jeg spurgte om de havde de fornødne reservedele. Jeg fik en bekræftelse at det havde de og dukkede op kl. 8, dagen efter.
1: Lånebil blev ikke tilbudt, det var ikke muligt (fint fint, sådan er det jo nogle gange)
2: Efter at være cyklet derfra blev jeg ringet op og fik af vide at de ikke havde de fornødne reservedele...
3: Der blev booket en ny tid og som plaster på såret ville jeg blive tilbud gratis lånebil og for en god orden skyld måtte jeg lige skrive på SMS dagene inden, så vi lige kunne sikre reservedele var kommet hjem...
(Et fancy SMS system hvor de hver gang LOVER de ser alle beskeder.... hele tiden..)
Nu sidder jeg her igen, har skrevet 3 gange, fordelt på 2 dage og har ikke fået svar og kan ikke komme igennem på telefonen og bliver smidt rundt imellem Tesla DK og SE...
Jeg glæder mig til at marked omkring Tesla kommer op på nogle fornuftige El-Biler, med flotte tal (Range/Performance), så skifter jeg..
Pivringe kommunikation!
Pivringe kommunikation!
Selvom jeg har haft nu 3 stk. Tesla er det samme mølle hver gang: Umulige at få fat i. Ingen vender retur med noget konkret. Ingen lånebiler. Men dengang jeg skulle købe - uha der var ingen grænser for den gode service. Men nu skider de decideret på deres kunder.
Synes Tesla er ved at mærke bagsiden af…
Synes Tesla er ved at mærke bagsiden af medaljen, efter flere år med succes på det dansk marked. Måden deres kommunikationssystem er opbygget på, med at du næsten ikke kan komme i kontakt med et "menneske", at man reelt kan snakke med en ansat på et Tesla værksted, virker sindssygt mærkeligt. Jeg købte en ny Tesla 3 27. december 2020, og den har været på værksted 5 gange, til dags dato, og alle værkstedsbesøg har været med 3 ugers ventetid, og det er svært at få en lånebil. Lånebil udleveres kun hvis man "presser" hårdt på, at det må være forventeligt i en reklamations sag. Tesla skal nok oppe sig fremad rettet, hvis de vi stå distancen, når der vælter ind med nye el biler i fremtiden. Men fornemmer at efter sidste FDM spørgeundersøgelsen omkring biler, ja da har Tesla taget skeen i den anden hånd, og prøver nu at leverer en bedre service. Vejle og Århus afdelingerne virker proaktive på at leverer service nu.
Meget god service fra Simon i Tesla…
Meget god service fra Simon i Tesla Kastrup
Fed bil
Fed bil, alt virker super godt.........lige indtil man skal have fat i support. Det tager evigheder at komme igennem og når man så får fat i en, sker der ikke en bjælde. Har efterhånden ringet 3-4 gange for at følge op. Det er pivringe at så stort et selskab kan have så ringe en kundeservice.
Bedste brand i verden
Bedste brand i verden. Har aldrig prøvet en bil, der kom i nærheden af Tesla.
Fin og god service
Min skærm rebooter med jævne mellemrum, så jeg bestilte tid via app. Jeg aflevere bilen på værkstedet og får en låne Tesla, få timer senere er bilen færdig og repareret på garenti.
Tak for fin og god service.