Testdinbolig Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fik sikkerhed for om, der er skimmelsvamp, og det er der i 2 rum, så nu skal vi bare finde ud af, hvordan vi kommer videre.

Rated 5 out of 5 stars

Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerne, havde de fået det. Var i chat dialog med firmaet i går aftes (fredag) kl. 22:10 om muligheden for at købe og hente bestilling tidlig lørdag morgen. Har net... See more

Rated 5 out of 5 stars

Det var en flot og overskuelig hjemmeside, som gjorde det nemt at læse om, samt bestille de produkter jeg ønskede. Jeg vil helt sikkert benytte mig af de fine produkter hjemmesiden tilbyder, en anden... See more

Rated 4 out of 5 stars

Jeg købte en test fordi sundhedsmyndighederne begyndte at plage os med krav om at flytte, fordi en ældre sundhedsplejerske mente vi har øget risiko for skimmelsvamp. Det viste sig heldigvis - og sel... See more

1. Health consultant

Written by the company

Vi er en af Danmarks største webshops med gør-det-selv og professionelle indeklima tests. I shoppen kan du (til de bedste priser i Danmark) købe tests der hjemme med skimmelsvamp, den kræftfremkaldende gasart radon, skimmelsvamp rens, hygrometer, skimmelAlarm, skadedyr mv. Vi leverer hurtigere end Lucky Luke kan nå at trække sin pistol :-) Den hurtigste leveringsform er at du kan hente selv på alle uges dage (også weekend) og på hvilket som helst tidspunkt i døgnet. Sidst men ikke mindst bør vi også nævne at vi er uafhængige. Det betyder vi ikke laver sanering, men udelukkende sælger tests. Med andre ord - det er ikke ulven der vogter fårene. Vi har ingen interesse i dårlige test resultater. Basalt set håber vi at boligejerne indser at et sundt indeklima er et af de projekter der ikke bør springes over :-) Vi arbejder med private, erhvervsvirksomheder, boligselskaber og offentlige myndigheder. Vi kører en klar grøn profil. Basalt set prøver vi at give mere tilbage end vi tager. Dette sker gennem en masse små tiltag der tilsammen gør en å. Når det er muligt anvender vi genbrug til indpakning ordre. Det spænder lige fra skotøjsæsker til lokal udbringning på ladcykel :-) Du er mere end velkommen til at besøge vores webshop www.TESTdinBOLIG.dk

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

16 reviews in the last 12 months

Write a review

Super vejledning

Bestilte og modtog min pakke hurtigt. Da jeg havde et spørgsmål angående resultatet ringede jeg til dem. Her var vejledning bare tiptop og sælger satte en masse tid af til at sikre at jeg havde forstået resultatet.

19 February 2024

Hej

Vi går meget op i servicen overfor vores kunder, så glad for I fik oplevet det :-)

Alt var som forventet

Jeg skulle bruge en test vedrørende skimmelsvamp som jeg fandt hos testdinbolig.dk. Jeg bestilte produktet, som jeg modtog 2 dage senere. Det var lige til at gå til og fungerede perfekt.

30 January 2024

Tak for anmeldelsen.

Vi ved at hurtig levering er et stort ønske, derfor gør vi alt hvad vi kan for at pakke og afsende ordren ASAP.

Hurtig levering. Hurtig svartid ved tvivlsspørgsmål. Rigtig god service

29 January 2024

Hej

Takker :-)

Vi gør meget ud af at hjælpe når vi kan.

Gode produkter

Gode produkter. Men desværre var den ene test i stykker ved leveringen. Og Leveringstiden var også lidt lang denne gang. Men de kan klart anbefales alligevel👍

30 January 2024

Hej Thor

Tak for anmeldelse

Husk vi har ansvaret for at leverance kommer sikkert frem, selvom det er fragtselskabet der laver fejl. Det er bare at kontakte os, hvis en test er i stykker ved leverance, så sender vi naturligvis en ny.

Vi har flere fragtmetoder. Den hurtigste er at man selv kommer og henter. Her har vi en unik service. Som kunde kan du gratis hente dine vare på hvilken som helt dag (også weekend) og på hvilket som helst klokkeslæt.

Hej TestDinBolig,

Opdate: vi har nu været i kontakt med Jer og tak for god service.

(Hej TestDinBolig,
Vi fik anbefalet at købe nogle skimmel tests af jer. Vi købte 3stk. De kom uden en manual, hvilket virker helt skørt når vi ikke har prøvet det før, det var heller ikke gennemsigtig på jeres hjemmeside med vejledning. Først da vi var gået igang blev der sendt en mail til os med et link. Det er absolut ikke i orden for vi gjorde processen forkert fordi vi ikke vidste bedre.(Der skulle ikke være luftet ud i mange timer inden processen blev påbegyndt, vi skulle have gået forbi dem for at hvirvle ting op og de skulle stilles væk mørkt efterfølgende).Så mange spildte penge på et problem der stadig ikke er løst. Jeg har skrevet til jer og i har ikke svaret mig. Dårlig mangelfuld service!!!
Mvh Rikke og Thomas)

4 November 2023

Hej Rikke

Øv for en anmeldelse og ikke mindst oplevelse.

Vi har tjekket vores emailsystem og kan ikke umiddelbart se en email fra dig - kan du videresende på ny så vi kan se hvornår mailen er sendt til os. (Har bla. søgt på den email du har opgivet, dit navn, ordrenr.) Derudover har vi søgt i vores telefon- og chatsystem uden held.

Mht. manualer er det korrekt de ikke udsendes fysisk med produkterne. Det stoppede vi med for snart 2 år siden.

Til gængæld har vi gjort meget opmærksom på hvor man kan læse dem online eller printe dem. Vi har en naiv drøm om ikke at påvirke miljøet for meget med at printe manualerne. Vi printede mange tusinde sider hvert år. Så er det op til forbrugeren om de vil læse den online eller printe den.

Som nævnt gør vi alt hvad vi kan for at informere forbrugerne om muligheden for at hente manualen.

Har netop tjekket det automatiske mailflow der er udsendt til jer.

Der er udsendt 6 mails til jer hvor der står hvor man kan læse og hente manualerne.

Derudover står der på den produktside hvor I har købt produkterne, netop pointeret at manualen printes / læses fra webben (med link til siden www.TESTdinBOLIG.dk/vejledning).

De 5 første emails er udsendt til jer, inden produktet er kommet frem til jer, hvilket står lidt i kontrast med anmeldelsen.

I bestiller produktet den 30. nov. Samme dag afsendes 4 emails til jer med bla. information om hvor manualerne kan læses/ printes/ hentes.

Den 31. nov. sendes en ny email hvor denne information også indgår.
Derudover sendes en opfølgningsemail den 4. dec. hvor informationen også indgår.

Vi har også lavet et blogindlæg om det, men ved de færreste læser denne. https://www.testdinbolig.dk/radon-og-skimmelsvamp-vejledninger

Beklager hvis informationen på produktsiden og de 5 emails, der udsendt inden produktet er kommet frem ikke har været information nok.

Vi vil se på hvordan vi yderligere kan optimere informationsflowet.

Det skal naturligvis ikke gå ud over jer, at I mener vi ikke har informeret nok om hvor manualer kan hentes henne.

Når I har videresendt (vi vil gerne have dato stempel. så vi kan undersøge i vores system hvorfor den ikke er kommet frem) den mail vi ikke kan se vi har modtaget, fremsendes vi fluks nye skimmelsvamp tests til jer 😊

Endnu engang beklager vi den købsoplevelse I føler at have haft. Som alle andre virksomheder lever og ånder vi for tilfredse kunder.

27 October 2023

Reply from Testdinbolig

Vi prøver at være hurtigere end Lucky Luke, men det lykkes dog ikke hver gang. Tak for jeres anmeldelse.

Rated 5 out of 5 stars

Testdinbolig er hurtige til at levere…

Testdinbolig er hurtige til at levere og til at besvare de spørgsmål, jeg havde. Det er en enkel måde at få testet sin bolig (eller sommerhus i mit tilfælde) - og jeg kan klart anbefale dem.😊

17 October 2023

Reply from Testdinbolig

Bukker mange gange for din fine anmeldelse. Vi arbejder benhårdt på service og hurtig leverance.

Rated 5 out of 5 stars

Efter nogle venner havde anbefalet mig…

Efter nogle venner havde anbefalet mig at få testet mit badeværelse hos testdinbolig, for skimmelsvamp gav jeg dem et kald. Hurtig og professionel vejledning over telefonen, efterfulgt af en rigtig hurtig levering! Stor ros her fra

13 October 2023

Reply from Testdinbolig

Vi er super glade for din anmeldelse - takker.

Rated 1 out of 5 stars

De sælger skimmelsvamp lufttest til…

De sælger skimmelsvamp lufttest til total overpris! Et middel som burde være let tilgængeligt for alle og ikke 230 pr. Skål! Alt det er, er en petriskål med V8 opløsning, som ikke koster noget som helst at lave. Man kan alternativt købe 10 petriskåle med en agaropløsning der kan fungere på samme niveau afscreenings-test som denne til 12 kr, pr test hos for eksempel frederiksen-scientific.
Og altså ikke 230 kr!!! pr, test som her.

Seriøst at i kan være det bekendt!

Spørgsmål til test-din bolig.

Så det er v8 opløsningen i bunden på en lille petriskål der gør at jeres produkt koster 210 mere end alle andre petriskåle med opløsninger på markedet??

23 October 2023

Update

Tak for opdatering af din anmeldelse

Desværre ønsker vi ikke at gå på kompromis med kvaliteten og tilbyder derfor ikke de billige petri skåle der ikke er beregnet til skimmelsvamp undersøgelser. Igen misser anmelder den service der yderligere følger med.
-----------------------

Vi har kigget i vores emails og kan ikke se nogen support/ opklarings emails fra dig, hvilket undre os med en anmeldelse af denne karakter.

Lad os med et samme så fast. Det er ikke samme plates som kan købes billigt andre steder. Vi er enige om at de på billeder ligner hinanden. Vi betaler en del mere for dem, da de er specielt udviklet til skimmelsvamp.

Nedenfor ser du forklaringen som egentlig også står på produktsiderne. Vi har bedt producenten forklare forskellen.

"Det er et andet medie (PCA til analyse for totalkim og ikke V8 der er specifikt for skimmel), ligesom agaren tilsyneladende er støbt i en skål der anvendes til kontaktaftryk/udpodning (Rodac/kontaktplade), ikke sedimationsanalyse"

Der ud over ser det ud to du helt har misset den service der følger med. Vi får løbende spørgsmål omkring skimmelsvamp i almindelighed som vi svarer på uden ekstra beregning. Dertil kommer spørgsmålene omkring lufttestne som du har anmeldt. Her hjælper vi også kunderne med eventuelle spørgsmål og i særdeles lighed når de har brug for hjælp til tolkning. Vi har lavet egne gratis tolkningssider og der medfølger en vejledning, men der er stadig nogen der har behov for vores øjne/ mening, selv om det ikke indgår i prisen. Her sender kunderne fotos af deres skimmeltests ind. hvorefter vi hjælper med tolkning, igen uden ekstra beregning. Bagefter kan der komme spørgsmål fra kunderne, hvad gør vi nu. Igen rådgiver vi dem uden beregning (vi laver ikke selv skimmelsanering, men sælger udelukkende tests.)

Vi takker endnu engang for du har brugt tid på at anmelde, men håber du dog vil revurdere din karakter.

Fortsat god dag.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition
En af testskålene havde en misfarvning og vi fik straks en ny. Det var nemt at komme i kontakt med medarbejdere.

Et råd til forbedring: Gør det lidt nemmere at finde brugsanvisningerne. Ellers mange tak for fin leverance.

25 September 2023

Reply from Testdinbolig

Tak for den fine besvarelse. Vi ser på hvordan vi kan gøre det endnu nemmere at kunne finde vejledningerne :-)

Fin service

Fin service. Jeg fik lov at sende billeder af testen ind, og fik et svar tilbage på mail efter få minutter.

25 September 2023

Reply from Testdinbolig

Tak for jeres fine anmeldelse.

Take a closer look