Kom ind i pizzariaet
Kom ind i pizzariaet, da jeg var sulten og gad ikke selv at lave noget. Jeg bestilte en 41 med ekstra kød. Da han skulle til at lave den, spurgte han om det var nr. 41 og jeg sagde ja. Da han var færdig og jeg havde betalt, mærkede jeg at der var et eller andet galt. Om det var tiden eller andet. Ved det ikke. Men jeg tjekkede den. Det viste sig, at det ikke lignede den, jeg plejede at bestille og derfor sagde jeg at der var noget galt. Det var så en 40 han havde laver. Jeg bad om at få mine penge tilbage, da han påstod at jeg havde bestilt en 40. Jeg kan ikke tåle pepperoni. Jeg var sku sur, da det ikke er første gang. En anden gang havde han lavet en 43 (Meat lover) med ekstra kød. Jeg røg jeg også i diskussion med ham. Han havde ikke tid til at lave en anden, og derfor ved jeg, at jeg ikke kan tåle Pepperoni. Andre gange siger han at det tager 15 min og vi kommer efter 15 min, men må så yderligt vente 15 min og også den anden vej, den er klar om en ½ time og så er den lidt kold, når vi henter. Nå, men det blev så til at han ville lave en ny 41 med ekstra kød. Den fik jeg så, UDEN kød. Eller der lå højst 4 små kødboller på størrelse med en halv kødbolle man får i suppen. Så ville da nødigt have en alm. uden ekstra kød. Så det var sidste gang jeg handler der.