Thecantina Reviews 19

2-star
1-star

Kun dårlige oplevelser...

Kun dårlige oplevelser.
Det hele startede, da jeg skulle prøve dagens ret, efter de var blevet introduceret på mit gymnasium.
De første fem retter, jeg fik, bestod udelukkende af mad fra en pose, og der var hår i maden.
Når man prøvede at informere dem om det, blev man spurgt, om man ville have en ny portion. Men efter at have oplevet det fem gange, har man ikke lyst til en ny portion, især ikke når der stadig er hår i.

Jeg har dog spist i kantinen et par gange efterfølgende. Dog kan man ikke komme hjem uden at skulle på potten.

Derudover er der utrolig dårlig service og en negativ attitude.

4 February 2025

Dårlig mad

Dårlig mad, med virkelig dårlig service. Grim tone af ejerne, alt for dyrt og snakker grimt til de fleste elever på Greve gymnasium. Kan ikke anbefales

5 February 2024
Rated 1 out of 5 stars

Noget af det dårligste mad jeg…

Noget af det dårligste mad jeg nogensinde har smagt og kvaliteten er kun nedafgående. Har lige fået frokostordning fra dem og deres pulled pork lignede mere eller mindre leverpåsteg og smagte af gammelt optøet og vandet kød der på ingen måde var værd at spise. Kan på ingen måde anbefale at bruge dette firma.

25 October 2023

Virkelig dårlig behandling

Virkelig dårlig behandling. Havde et arrangement for to uger siden. Da maden ikke var kommet en halv time efter den skulle være kommet ringede jeg ind og spurgte hvor den var blevet af. De lød overraskede og forsøgte at forklare at de ikke var blevet informeret af deres chef om at maden skulle laves til idag. Efter en halv time igen fik vi et opkald hvor de forklarede at de ikke kunne komme med maden alligevel. Tydeligt dårlig komunikation mellem chef og medarbejdere. Vi bestiller aldrig fra the cantina igen.

24 February 2023

BESTIL ALDRIG FRA DETTE SNYDEFIRMA

BESTIL ALDRIG FRA DETTE SNYDEFIRMA. Jeg havde et arrangement tilbage i januar hvor jeg havde bestilt mad fra the cantina. For det første ankom maden 3 TIMER senere end aftalt. 3 timer, hvad i alverden er det for en kundebehandling. Og for det andet manglede der både sovs til stegen og den dessert vi havde bestilt. Da jeg ringede og klagede, fik jeg kun at vide at "det var bare ærgeligt, så kan du bestille hos et andet firma næste gang". Det kan i bande på jeg gør.

12 January 2023
Rated 1 out of 5 stars

Bestilte som anbefalet i god tid

Bestilte som anbefalet i god tid, min 48 timer før tid, hvorefter jeg fik en system genereret mail, om at de havde travlt og ikke kunne love svar før 2 dage efter.
Dette kunne jeg ikke afvente svar på og annullerede odren. De skrev derefter tilbage at de alligevel godt kunne levere til fredag.
1 time før jeg skulle afhente fredag, annullerer de da de har udfordringer med deres interne kommunikation!

19 January 2023

Dårlig service

Vi bestilte deres nytårsmenu og tilkøbte kransekage for 50 kr.
Da vi hentede det nytårsaftensdag kl. 1130, så manglede kransekagen. Jeg ringede med det samme vi kom hjem, men der var ingen på telefonen, den gik direkte på en indtalt besked om, at der ikke var tlf.tid.
Jeg sendte derfor en mail, hvor der løgnagtigt blev oplyst, at hvis vi ikke kunne få fat på dem, var det fordi de snakkede med en anden kunde. Jeg skulle dog blot oplyse mit tlf.nr. og så ville de ringe tilbage.
Dette gjorde jeg, men hørte ikke fra dem. Jeg måtte i mellemtiden købe kransekage et andet sted og ikke til samme pris, men til 70 kr. altså 20 kr. mere end fra The Cantina. Da jeg spurgte om de ikke ville betale differencen på de 20 kr. afviste de blankt, selvom det var deres fejl, at jeg måtte købe fra et andet sted. Et symbolsk beløb, der kunne have gjort en kunde tilfreds, men nej, den service ville de ikke yde.
De beklagede først fejlen, da jeg spurgte ind til, hvorfor de ikke gjorde dette. Alt i alt en dårlig service fra et firma, hvor jeg aldrig handler igen.

30 December 2022
Rated 3 out of 5 stars

Sødt personale, men maden var ikke som lovet

Vi har været i dialog med chefen for firmaet, og har fået en kæmpe undskyldning og en kompensation. Det ændrer ikke på vores oplevelse til vores bryllup, men det viser, at manden tager klager seriøst.

Vi skrev nedenstående klage til ham.

Hej Casper.

Vi holdt bryllup i sidste weekend, hvor I leverede maden, og er nu kommet hjem fra vores bryllupsrejse.

Som noget af det eneste ved vores bryllup, så levede maden slet ikke op til vores forventninger.

Der var bestilt stegt kammusling til forret.
Når det er stegt kammusling, og der kommer to kokke med ud, så forventer jeg klart at det bliver lavet på stedet. Da vi fik forretten, var kammuslingerne iskolde og nærmest indtørrede.
Jeg fik så at vide senere, at I havde oplyst kokkene, at forretten skulle serveres kl.17.15, så måske det har noget med det at gøre? Maden stod i hvert fald anrettet i en time, før vi fik det serveret, sagde vores toastmaster.
Vi har meget tydeligt oplyst kl.18.15, og det står også på ordrebekræftelsen.

Til hovedret skulle vi have haft langtidsstegt oksefilet med rødvinssauce. De to ting der stak ud var, at de fleste af vores gæster fik serveret sej og kold oksefilet (jeg tror altså ikke at det var oksefilet..) og saucen var bare en brun sauce, og slet ikke nær den rødvinssauce vi var ude for at smage hos jer. Igen havde jeg forventet, at når en oksefilet er langtidsstegt, så er den flot rosa indeni og mør som bare fa**en. Dette var som sagt slet ikke tilfældet.

I skriver selv, at hvis der er mere end 50 gæster, så skal der to kokke ud. Derfor forventede vi også, at alle ville få deres mad relativt hurtigt, og at alt ville være varmt. Vi havde hyret fire tjenere, netop pga. dette, men de stod i kø, for at få tallerkener de kunne komme ud med til gæsterne ifm. hovedretten. Da folk ved vores bord var færdige med at spise, havde det sidste bord næsten lige fået deres mad.
Det er sgu ikke i orden.

Efterfølgende gik jeg rundt og snakkede med næsten alle gæster, hvorfor jeg ved, at de fleste fik koldt og sejt kød. Puréen var til gengælde super lækker, selvom der ikke var smag/spor af frisk trøffel.

Desserten var de fleste glade for, og jeg synes også klart at det var det bedste af de tre retter vi fik.

Jeg er super skuffet over det meste af den mad I har leveret til den vigtigste dag i vores liv.
Jeg husker meget tydeligt, at du siger til mig, da vi snakkede i telefon, at "..vi er jo ikke Kokken & Jomfruen..", for at fortælle mig, at I leverer en helt anden kvalitet. Jeg kunne godt lide at du var kæk, men så er det bare endnu mere træls, når I ikke kan leve op til det I lover ift. kvalitet og lækkerhed.
Jeg ved ikke, om dine kokke smager på maden inden den bliver sendt ud, men så havde de i hvert fald opdaget, at kødet var sejt og i de fleste tilfælde også koldt + at det ikke var rødvinssauce.

Helst havde jeg set, at vi ikke havde betalt forud, da jeg ikke synes, at det vi har fået er pengene værd. Og jeg har også en forventning om, at der gives en kontant kompensation. Det ændrer ikke på oplevelsen, men så kan I være med til at betale lidt af vores ellers dyre bryllup.

Vedhæftet er et billede af alle retter, som en af gæsterne tog.

Vi ser frem til at høre fra dig.

22 June 2022

Den væreste oplevelse længe

Den væreste oplevelse længe. Vi havde bestilt mad til vores bryllup hos Brix Catering/The Cantina. Vi havde bestilt snacks til kl 16.30, og kl 17.30 skulle forretten serveres. Kl 16.30 var der endnu ikke kommet nogen. Vi går lidt i panik og begynder at ringe rundt, men ingen tager deres telefon. Kl 16.47 får jeg, via messenger, kontakt til ejeren Casper Chebørløv Brix. Han beklager og skriver at kokken kommer om 8 minutter (kokken kom kl 17.05). Han lover at snacks skal vi ikke betale for da vi ikke kan nå at bruge dem. Da kokken ankommer er der ingen beklagelse fra hendes siden. Kokken kan ikke følge med og hovedretten er en halv time forsinket. Vi fik på ingen måde det vi havde bestilt og da vi ringer efterfølgende for at brokke os siger Casper at han vil vende det med køkkenet og ringe tilbage sidst på eftermiddagen. Da klokken er blevet 17 og der ikke er blevet ringet tilbage, ringer vi. Men igen bliver telefonen ikke taget. Jeg ringer via messenger som heller ikke bliver taget, men Casper skriver at han ringer tilbage. Vi bliver dog ringet op af hans kone Camilla og hun vil ikke lade os tale med Casper. Camilla taler meget nedladende til min mand, og vil også have at vi skal betale halvpeis for snacks selvom vi har på skrift fra Casper at de er gratis. Senere på aftenen skriver hun en sms med følgende tekst: "... Snacksene får i gratis, håber de smagte godt. Til fremtiden bør du overveje hvordan du kommunikere til andre. ..." Vi kan kun sige det samme til Camilla for hun var så flabet og ubehøvlet flere gange under samtalen med min mand. Bl.a. siger hun til min mand "du ved jo ikke hvordan man driver sådan en forretning!" I et nedladende toneleje. Camilla aner ikke hvad vi laver så det lidt en dum udtalelse, for min mand er uddannet kok og driver en kantine! Camilla kræver dokumentation for det mad vi har fået forkert og det vi ikke har fået. Vi har taget billede af det hele og har gemt en masse rester. Men vi kan ikke dokumenter det vi ikke har fået og det giver hun os lidt ret i. Min mand fortæller at vi har billeder og rester så de kan mødes og hun kan selv få lov at smage. Her bliver Camilla lidt mundlam. Camilla ringer en halv times tid senere og tilbyder os 40 % rabat. Under samtalen siger Camilla at kokken havde fortalt at vi selv havde bedt om at lade snacks stå og kokken havde også sagt at bruden havde været ude i køkkenet og rose maden. Jeg aner ikke engang hvordan kokken ser ud da jeg på intet tidspunkt var i køkkenet og kokken på intet tidspunkt tog kontakt til mig. Og vi har ikke bedt kokken om at lade de snacks stå. Så vi forholder Camilla til at de har et seriøst problem med deres kok da hun tydeligvis lyver. Her er uddybende hvad vi havde bestilt og hvad vi rent faktisk fik. Vi havde bestilt varmrøget laksemousse med friteret kapers, salat og foccasia brød og økologisk arla unika smør. Vi fik varmrøgetlaks på tør snittet spiskål uden dressing og på ingen måde en mousse. Brødet var daggammelt og det havde ikke set skyggen af foccasia. Smøret var ikke engang økologisk. Til hovedret havde vi bestilt rødt kød, sommer råkostsalat, melonsalat med linser og feta, ovnbagte rodfrugter, pommes anna og rødvinssauce. Dertil surdejsbrød. Vi fik gennemstegt oksefilet, det samme tørre fintsnittede spiskål tilsat nogle rå gulerodsskiver uden dressing, melonsalat med parmasan, underbagte rodfrugter, oversaltede pommes anna (som flere af vores gæster opgav at spise) og det samme daggamle brød som heller ikke havde set skyggen af surdej. Til dessert fik vi sorbet med store iskrystaller og stenhård brownie. Til børnene havde vi bestil kylling med kartofler og gnavegrønt og is med bær til dessert. Peberdåsen var blevet tabt ned i kyllingen og gnavegrønt var der ikke. Ligeledes var der heller ingen is med bær, så børnene måtte undvære dessert.

8 June 2022
Rated 2 out of 5 stars

Under al kritik

Under al kritik, dyr, kedelig og tør mad. Udleveret bestik gik gentagende gange i stykker. Ubehøvlet og fraværende personale.

The Cantina på Zealand i Roskilde.

18 November 2021

Fup med Tapasbrædt

Købt deres tapasbræt på spotdeal.
Manglende indhold, dårlige råvarer, gammelt salat manglende ost, uspiselig tør brownie.
Ligner overskudsrester fra køleskabet.

20 May 2021
Rated 5 out of 5 stars

Kan kun anbefales

Første gang jeg så dem reklamere på facebook og var nødt til at prøve det i en uge - fik kotelet første dag, som ikke er min favorit, men utroligt smagsfuld og passende med ris og fyld.

Kan kun anbefales

25 January 2021