Lukket

See what reviewers are saying

Company details

1. Electronics store
  2. Smart shop

Written by the company

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk powerbank - uundværlig i hverdagen!

Jeg har for nylig købt The Power Bank fra The Smart Partners, og jeg er virkelig imponeret! Den har en lang batterilevetid, lader mine enheder hurtigt op, og så er den super kompakt og nem at have med på farten. Det er helt klart en af de bedste powerbanks, jeg har haft. Bestillingsprocessen var også meget nem, og leveringen var hurtig. Jeg kan kun anbefale både produktet og virksomheden!

Mvh Sofie

19 October 2024

Hej Sofie,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du er så tilfreds med din Power Bank. Det betyder meget for os at vide, at den opfylder dine behov og gør din hverdag lettere.

Vi sætter stor pris på din anbefaling af både produktet og vores virksomhed!

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk power bank med minimalistisk design – 5 stjerner!

Jeg er virkelig imponeret over denne power bank. Det minimalistiske design er både stilrent og praktisk, hvilket gør den nem at have med overalt. Men det er ikke bare udseendet, der imponerer – batterilevetiden er fantastisk! Den holder strøm i rigtig lang tid, hvilket gør den perfekt til længere ture eller dage, hvor jeg ikke har adgang til en stikkontakt.

Desuden lader den hurtigt mine enheder op, hvilket gør den endnu mere uundværlig i hverdagen. Jeg kan kun anbefale denne power bank til alle, der har brug for pålidelig og effektiv opladning på farten. 5 stjerner herfra!

Hej Rebecca,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er super glade for at høre, at du er så imponeret over vores power bank. Det betyder meget for os at vide, at både design og funktionalitet lever op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din anbefaling, og det er skønt at høre, at du finder den uundgåelig i din hverdag!

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god service og stærkt produkt!

Virkelig god service og stærkt produkt!

Hej Jens,

Tusind tak for din kortfattede, men fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og produkt.

Din tilfredshed betyder meget for os, og vi sætter stor pris på din anbefaling!

Sindsyg god powerbank

Thesmartpartner har gjort et rigtig godt job med deres produkt "Thepowerbank". Den er effektiv og pålidelig, så jeg aldrig løber tør for strøm. Den lader hurtigt op, og er super praktisk. Jeg har haft en god oplevelse med deres kundeservice også. Kan klart anbefale dem!

Hej Hjalmar,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores powerbank og kundeservice. Det betyder meget for os at vide, at vores produkter lever op til dine forventninger.

Hvis du har spørgsmål eller brug for assistance i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at betjene dig igen!

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk produkt og ligeså god…

Fantastisk produkt og ligeså god service. Tak til thesmartpartner <3 !!

12 October 2024

Hej Jakob,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både vores produkt og service. Det betyder meget for os at få din feedback.

Rated 5 out of 5 stars

Købte min powerbank og modtog den 2…

Købte min powerbank og modtog den 2 dage efter og virker som beskrevet, alt i alt en super oplevelse

15 October 2024

Hej Christoffer,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du modtog din powerbank så hurtigt, og at den lever op til dine forventninger. Det er altid dejligt at høre fra tilfredse kunder.

10/10 produkt

10/10 produkt. Har købt thesmartpartners alarm og kan klart anbefale det til andre der har svært ved at komme ud af sengen i de mørke tider.

Hej Lukas,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er super glade for at høre, at du er tilfreds med vores alarm. Det er skønt at vide, at den hjælper dig i de mørke tider.

Vi sætter stor pris på din anbefaling!

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og ikke en finger at…

Fantastisk service og ikke en finger at sætte på deres produkter :)

10/10 oplevelse 🤩

Hej Mikkel,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med både vores service og produkter. Det betyder meget for os!

Vi ser frem til at betjene dig igen!

Rated 5 out of 5 stars

Overskueligt at det vigtigste er samlet…

Overskueligt at det vigtigste er samlet et sted👌🏽

Hej Alexander,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du finder vores løsninger overskuelige og nyttige. Det er netop det, vi stræber efter!

Godt og innovativt produkt

Godt og innovativt produkt, ThePowerbank.
Perfekt på farten, og super lækkert at man ikke skal bekymre sig om opladning.

13 October 2024

Hej Anders,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du finder ThePowerbank både innovativ og praktisk. Det er fantastisk, at den kan give dig ro i sindet på farten!

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik købt den forkerte farve, men thesmartpartners kundeservice var hurtige til at svare på min mail og få ombyttet produktet til den rigtige farve helt gratis.

10 October 2024

Hej Burhan,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vores kundeservice kunne hjælpe dig med ombytningen. Det er vigtigt for os, at du får det helt rigtige produkt!

Vi værdsætter din feedback og ser frem til at betjene dig igen!

Rated 5 out of 5 stars

Super tilfreds med mit køb

Super tilfreds med mit køb. rigtigt hurtig levering

Hej William,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er super tilfreds med dit køb og leveringen. Det er altid dejligt at få hurtig service!

Vi ser frem til at betjene dig igen!

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er virkelig imponeret over…

Jeg er virkelig imponeret over Thesmartpartner! Deres første gadget, en powerbank med kortholder, er både smart og utrolig praktisk. Det er en genial kombination, der gør det super nemt at have både strøm og mine vigtigste kort lige ved hånden. Powerbanken har en god kapacitet, oplader hurtigt og holder min telefon kørende hele dagen. Kortholderen er også en fantastisk tilføjelse, der gør det muligt at rejse let uden at skulle bære ekstra ting. Fantastisk kvalitet, hurtig levering og en super god service. Jeg ser virkelig frem til, hvad de kommer med næste gang!

10 October 2024

Hej Jonathan,

Tusind tak for din imponerende anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du synes om vores powerbank med kortholder. Det glæder os, at du finder den både praktisk og funktionel – netop hvad vi stræber efter!

Vi sætter stor pris på din støtte og ser frem til at overraske dig med flere spændende produkter i fremtiden!

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk powerbank og super service

Jeg købte en powerbank fra Thesmartpartner, og jeg er virkelig imponeret! Powerbanken er ikke kun elegant og kompakt, men den holder strøm i rigtig lang tid, hvilket gør den perfekt til både daglig brug og rejser. Den oplader mine enheder hurtigt, og jeg er aldrig bekymret for at løbe tør for strøm mere.

Derudover var leveringen lynhurtig, og kundeservicen var i top. Jeg havde et enkelt spørgsmål omkring produktet, og de var super venlige og hjælpsomme.

Alt i alt en rigtig god oplevelse, både med produktet og servicen. Jeg kan varmt anbefale Thesmartpartner og deres powerbank!

Kære kunde,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du er imponeret over både vores powerbank og den service, du har modtaget. Det er skønt at vide, at vores produkter lever op til dine forventninger!

Klasse produkt!

Lige modtaget min powerbank, og er virkelig tilfreds! Hurtig levering, og kvaliteten er i top. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

Hej Kitu,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din powerbank og har haft en hurtig levering. Kvalitet er meget vigtigt for os, så det glæder os, at du bemærker det!

Tak for stjernerne, og vi ser frem til at betjene dig igen!

En livredder i byen

Bedste køb længe! et kæmpe must til alle dem som kender det at løbe tør for strøm i byen.
Så kan dette klart anbefales da den er nem at have med

3 October 2024

Hej Roman,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du ser vores powerbank som en livredder i byen. Det er fantastisk at vide, at den er praktisk og hjælper dig med at undgå at løbe tør for strøm!

Vi sætter stor pris på din anbefaling!

Rated 4 out of 5 stars

Tilfredstillende

Fungerer som beskrevet

8 October 2024

Hej Jonas,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at powerbanken fungerer som beskrevet. Din tilfredshed er vores mål!

Dækker flere behov

Helt udmærket produkt der dækker flere behov på samtid!

Kære kunde,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at vores powerbank kan dække flere behov for dig. Din tilfredshed betyder meget for os!

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig tilfreds med mit køb

Kan varmt anbefales til andre :)

Hej Robin,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb. Din anbefaling betyder meget for os!

Fantastisk, 5 stjerner

Rigtig tilfreds med mit køb. Kan anbefales til andre.

Hej Otto,

Tusind tak for din gode anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb, og vi værdsætter din anbefaling til andre. Din støtte betyder meget for os!

Take a closer look