Fungerer som beskrevet
Company replied
Jeg har for nylig købt The Power Bank fra The Smart Partners, og jeg er virkelig imponeret! Den har en lang batterilevetid, lader mine enheder hurtigt op, og så er den super kompakt og nem at have med på farten. Det er helt klart en af de bedste powerbanks, jeg har haft. Bestillingsprocessen var også meget nem, og leveringen var hurtig. Jeg kan kun anbefale både produktet og virksomheden!
Mvh Sofie

Reply from Lukket
Jeg er virkelig imponeret over denne power bank. Det minimalistiske design er både stilrent og praktisk, hvilket gør den nem at have med overalt. Men det er ikke bare udseendet, der imponerer – batterilevetiden er fantastisk! Den holder strøm i rigtig lang tid, hvilket gør den perfekt til længere ture eller dage, hvor jeg ikke har adgang til en stikkontakt.
Desuden lader den hurtigt mine enheder op, hvilket gør den endnu mere uundværlig i hverdagen. Jeg kan kun anbefale denne power bank til alle, der har brug for pålidelig og effektiv opladning på farten. 5 stjerner herfra!

Reply from Lukket
Virkelig god service og stærkt produkt!

Reply from Lukket
Thesmartpartner har gjort et rigtig godt job med deres produkt "Thepowerbank". Den er effektiv og pålidelig, så jeg aldrig løber tør for strøm. Den lader hurtigt op, og er super praktisk. Jeg har haft en god oplevelse med deres kundeservice også. Kan klart anbefale dem!

Reply from Lukket
Fantastisk produkt og ligeså god service. Tak til thesmartpartner <3 !!

Reply from Lukket
Købte min powerbank og modtog den 2 dage efter og virker som beskrevet, alt i alt en super oplevelse

Reply from Lukket
10/10 produkt. Har købt thesmartpartners alarm og kan klart anbefale det til andre der har svært ved at komme ud af sengen i de mørke tider.

Reply from Lukket
Fantastisk service og ikke en finger at sætte på deres produkter :)
10/10 oplevelse 🤩

Reply from Lukket
Overskueligt at det vigtigste er samlet et sted👌🏽

Reply from Lukket
Godt og innovativt produkt, ThePowerbank.
Perfekt på farten, og super lækkert at man ikke skal bekymre sig om opladning.

Reply from Lukket
Jeg fik købt den forkerte farve, men thesmartpartners kundeservice var hurtige til at svare på min mail og få ombyttet produktet til den rigtige farve helt gratis.

Reply from Lukket
Super tilfreds med mit køb. rigtigt hurtig levering

Reply from Lukket
Jeg er virkelig imponeret over Thesmartpartner! Deres første gadget, en powerbank med kortholder, er både smart og utrolig praktisk. Det er en genial kombination, der gør det super nemt at have både strøm og mine vigtigste kort lige ved hånden. Powerbanken har en god kapacitet, oplader hurtigt og holder min telefon kørende hele dagen. Kortholderen er også en fantastisk tilføjelse, der gør det muligt at rejse let uden at skulle bære ekstra ting. Fantastisk kvalitet, hurtig levering og en super god service. Jeg ser virkelig frem til, hvad de kommer med næste gang!

Reply from Lukket
Jeg købte en powerbank fra Thesmartpartner, og jeg er virkelig imponeret! Powerbanken er ikke kun elegant og kompakt, men den holder strøm i rigtig lang tid, hvilket gør den perfekt til både daglig brug og rejser. Den oplader mine enheder hurtigt, og jeg er aldrig bekymret for at løbe tør for strøm mere.
Derudover var leveringen lynhurtig, og kundeservicen var i top. Jeg havde et enkelt spørgsmål omkring produktet, og de var super venlige og hjælpsomme.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, både med produktet og servicen. Jeg kan varmt anbefale Thesmartpartner og deres powerbank!

Reply from Lukket
Lige modtaget min powerbank, og er virkelig tilfreds! Hurtig levering, og kvaliteten er i top. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

Reply from Lukket
Bedste køb længe! et kæmpe must til alle dem som kender det at løbe tør for strøm i byen.
Så kan dette klart anbefales da den er nem at have med

Reply from Lukket
Helt udmærket produkt der dækker flere behov på samtid!

Reply from Lukket
Rigtig tilfreds med mit køb. Kan anbefales til andre.